Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:35:13

Золоті правила хороших відносин

04.10.2015   12:17Агенцiя

Відносини — це той базовий інструмент, через який лежить шлях до успіху та досягнення життєвих цілей. Застосовуйте дані правила, щоб покращити власні взаємини з іншими людьми. Не намагайтеся охопити весь спектр, починайте практикуватися потроху, щоб у підсумку вміти робити все. Як тільки ви досягнете досконалості, люди вам будуть вдячні і відповідять взаємністю.

Пропонуємо вам прості правила, які допоможуть вам будувати гарні взаємовідносини з іншими людьми.

1. Підтримуйте і хваліть людей при кожній зручній нагоді. Ваше схвалення діє як добриво для зростання людини.

2. Нікого ніколи не висміюйте і не принижуйте.

3. Про людину говоріть тільки хороше. Якщо ви нічого не можете позитивного сказати про інше, краще промовчіть.

4. Будьте уважні до справ людей, тоді у вас завжди знайдеться привід похвалити інших, а не лестити їм.

5. Акцентуйте увагу на позитивних якостях людини. Якщо поки він ще недостатньо благородний і мудрий, тоді помічайте в ньому такої людини. І людина обов'язково захоче це підтвердити.

6. Не варто критикувати людей. Якщо ж ви все-таки взялися за критику, тоді нехай вона буде звернена до його вчинків, а не до особистості людини.

7. Не варто постійно демонструвати свою перевагу над іншими людьми. Таким чином ви тільки наживете собі ворогів. Хочете з людьми дружити, тоді нехай вони відчують власну значимість поруч з вами.

8. Завжди помічайте власні помилки і провини. Не закривати на них очі.

9. Щоб до вас прислухалися, краще пропонувати, ніж видавати накази.

10. Роздратування – це сигнал про те, що людина потребує допомоги і підтримки. Тому з розумінням ставитеся до даного стану людей.

11. Будьте гарним слухачем і говорите поменше.

12. Іноді давайте зрозуміти, що хороша ідея виходила з іншого людини. Адже не важливо, хто був першим, важливіше те, до чого це може призвести.

13. Якщо ви вважаєте, що людина неправа, то, перебивши його, ви все одно його не зупините. Поки він не висловиться, він буде наполягати на своєму.

14. Хочете вміти припиняти будь-який спір? Тоді визнайте що ви, можливо, не маєте рації. Тоді зникне причина конфлікту, і суперечка припиниться.

15. Частіше викладайте подарунки людям без будь-якого приводу. Це покаже, що ви не чекаєте свят, а хочете радувати людину кожен день.

16. Якщо вас щось дратує, потерпіть, помовчіть, стримаєте свої емоції. Не рубайте все з самого початку. Просто дайте людині висловитися, а ви зверніть увагу на ті моменти, які вам імпонують. По закінченню розмови повідомте опоненту, що подумаєте над сказаним.

17. Зробіть своїм девізом: "цікавитися людьми, ніж викликати інтерес у них".

18. Посміхайтеся.

19. Звертайтеся до людини повним ім'ям. Це набагато приємніше, ніж чути скорочене ім'я або якесь прізвисько. Таким чином ви виявляєте повагу до його особистості.

20. Постарайтеся закінчувати розмову так, щоб у людини залишалося гарний настрій.

21. Навчіться прощати.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини