Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:27:23

Гороскоп на наступний тиждень, 24-30 серпня

23.08.2015   10:51Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цей тиждень не кращий для вирiшення складних дiлових питань i далеких поїздок. Не захоплюйтеся фiзичними навантаженнями.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Бiльшiсть подiй будуть позитивними. У трудових буднях є свої позитивнi моменти, чекайте додаткових прибуткiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде цiкавим у дiловому та особистому планi. Чим би ви не займалися в цей перiод, результати вас порадують.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07).
Не плануйте важливих справ. Бiльше уваги придiлiть своєму фiзичному стану та внутрiшньому свiту. Щодо родичiв радимо проявити бiльше егоїзму.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Зiрки обiцяють вдалий тиждень, деякi обставини складуться краще, нiж ви передбачали. Скористайтеся моментом, швидко мiняйте плани.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Діва (24.08—23.09). Понедiлок та вiвторок сприятливi для вирiшення юридичних справ. Ближче до вихiдних вам доведеться стати органiзатором вiдпочинку.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Терези (24.09—23.10). У вас склалася ситуацiя «немає худа без добра». Тому якщо у вашому життi трапляються напруженi ситуацiї — це лише спосiб щось змiнити.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Скорпіон (24.10—22.11).
Вашi пiдозри зiграють вам на руку, тож смiливо перевiряйте документи та рахунки. Таким чином вдасться зекономити чималу суму.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Стрілець (23.11—21.12). Не квапте подiї, нехай усе вiдбувається саме по собi. Не вiдпочинку ви зумiєте органiзувати щось цiкаве.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Козеріг (22.12—20.01). Вам, як нiкому, вiдомо, що завдяки наполегливiй працi вдається зрушити гори з мiсця. Дотримуйтеся цiєї тактики — i не помилитеся.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). У життi все повертається бумерангом. Ви отримаєте пiдтримку та цiннi поради взамiн витрачених сил.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03).
Вам доведеться зробити над собою зусилля i вирiшити наболiлi питання. Це можуть бути як побутовi, так службовi клопоти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВНИ, грайливі, сексуальні, готові пуститися на романтичне полювання, однак далі легких фліртів це не повинно розповсюджуватися. Зберігайте вірність постійному партнеру, він робить інтимну «погоду» в союзі, його бажання святая святих, а ви підлаштовуйтеся. Події тижня мотивовані кармічно, де емоційна атмосфера гратиме провідну роль. Пливіть за течією, грамотно балансуйте, аби всім догодити на службі, власні інтереси задовольнити і не нашкодити здоров’ю. Адже саме накопичені протягом року стресові шлаки нині провокують хвороби.

ТЕЛЬЦІ, прийшла пора проекспериментувати в мистецтві лицедійства, втім ніхто вас в не звинуватить в гріховних імітаціях. Всі ми в душі актори і часто удаємося до прикольного гумору, артистичної гри там, де потрібно обійти гострі кути, зробити приємне людям. Саме час підкинути хмизу до любовного полум’я в шлюбі. Кохайтеся, щастя в подружньому житті залежить від спільних захоплень, інтересів і уміння йти на компроміс, нехай партнери рулюють і самореалізовуються!

БЛИЗНЮКАМ хоч розірвись, дім та робота вимагатимуть максимальних зусиль. Ретельно зосереджуйтеся на домашніх проблемах (де вас опікує Всевишній), але й службові справи не ігоноруйте, в професійній сфері, йдуть прогресивні зміни, де слід пустити в хід творчу інтуїцію, задіяти арсенал психологічного впливу на шефа та колег, паралельно з практичними навиками, відповідальністю і самоорганізованістю. З Любов’ю працюйте, ліві підробітки дозволяються, але не в збиток здоров’ю. Удосконалюйтеся як спеціаліст вузького профілю, зайві повноваження протипоказані.

РАКИ, ваш девіз: «хай живе різноманітність!» На одному місці нічого не висидіти, рухайтеся, міняйте обстановку, спілкуйтеся з цікавими людьми, наповнюйте душу свіжими враженнями. Слід менше зациклюватися на скучному побуті, нині світ витканий з тонких милозвучних вібрацій, де можна розчинитися в любовній млості з сердечним супутником, зловити творчий кайф від роботи чи будь-якого заняття, отримавши максимум задоволення від життя.

ЛЕВИ, акцентуйте увагу на сексуальному аспекті в партнерстві (ви такі чарівні!), де для підтримки вогню пристрасті в союзі та прогресивної духовної динаміки слід активізувати взаємну винахідливість. Вам разом має бути всюди цікаво! Приборкайте егоїзм і працюйте скрізь на самовіддачу, більше віддасте ресурсів (почуттів, турботи, грошей), більше отримаєте. Одночасно дбайте за сімейне гніздо, тут доля прищеплює вам риси зразкового сім’янина, люблячого партнера, турботливого батька (сина), дбайливого господаря. Цурайтеся випадкових знайомств, бо потрапите в пастку ло лукавого.

ДІВИ, зрештою дочекались, на життєвому небосхилі зійшло сонце удачі і осяватиме ваш шлях весь рік. Дерзайте, «перезавантаження» неминуче, аби адаптуватися до нового перебігу життя. Хочете ідилії в шлюбі та ділах -- не пріть навпростець, а об'єднуйтеся зусиллями, допомагайте морально супутнику (діловій команді) успішно реалізовуватися, станьте йому другом і коханцем в одній ролі, вас сцементує спільне захоплення. Криниця почуттів не висохла, черпайте з неї і щиро любіть один одного!

ТЕРЕЗІВ чекають приємні «сюрпризи» на службі, доведеться розширити круг зобов'язань, звалити на плечі нові трудові повноваження. З випробуваннями на психологічну міцність ви чудово впораєтеся, любіть обрану професію. А ось шикувати заборонено, заробітки строго долею обмежені, «халяви» не ждіть, тут спрацьовує формула: еквівалент вкладених зусиль рівняється зарплаті. І постарайтеся частіше усамітнюватися, саме наодинці інтимний зв'язок із Всевишнім не обірветься, а надійде доленосна інформація, як діяти правильно.

СКОРПІОНИ,
ви справжні лицарі і майстри інтимних фантазій, яким відчуття коханої зовсім не байдужі, і налаштовані зробити так, аби серця билися тільки в унісон! Для взаємного щастя долею створені всі умови. Любіться, клопочіться один за одного, як на словах, так і на ділі, практичні знаки уваги грають першу скрипку в сумісному житті. На професійних теренах освоювати новаційні технології, охмуряйте шефа, та любіть обрану професію. Службовий роман прискорить кар’єрний рух.

СТРІЛЬЦІ, сім’я та робота -- два гарячі епіцентри, між якими маєте віртуозно лавірувати, щоб скрізь встигнути. Вдома будьте милосердними і ласкавими, нехай рідні в’ють з вас вірьовки -- тим ліпше! На службі потрібне повне перевтілення в працелюбного робочого коня, щоб утриматися на кар’єрному плаву маєте стати досконалим фахівцем, продемонструвати службовий вишкіл і гармонічно вписатися в посадову ієрархію, де аналітичне мислення плюс практичні навики стануть головним козирем. Таємний фронт буття в активній фазі, нічого не розголошуйте, а майте справу тільки з довіреними людьми.

КОЗОРОГИ, якщо хочете пропіарити себе, досягти поставленої цілі, завдяки умінню планувати, відповідальності, практичності, слід ще узяти на озброєння дар психолога. Ви повинні відчути, хто чим дихає, зуміти відшукати приховані слабинки, тоді зможете вчасно натиснути на відповідні душевні струни людей і досягти бажаного. Саме у витонченій атмосфері, де панує душевна єдність, почуватиметеся, як риба у воді, і зможете зав’язати теплі дружні зв’язки чи закрутити любовну інтрижку, яка може перерости в серйозні взаємини.

ВОДОЛІЇ,
якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа тужить від ненаситного «хочу», а жорстка прагматична реальність не пускає в рай блаженства, шукайте золоту серединку. На жаль, залежність від раціонального оточення (щедрості благовірних) усунути не можна, боротися з власницькими інстинктами теж немає сенсу. Залишається знизити планку апетитів, об'єктивно оцінити ситуацію, піти на поступки ради дружби, сумісного ділового процвітання, сексуальної гармонії. І дбайте за кар’єру, тут складаєте іспит долі, де найменші промахи не прощаються. Чарівних благовірних слід тримати на прив’язі, інакше їх вкрадуть.

РИБИ, будуть скрізь затребувані, потрібні людям – це чудово! Якщо рожева уява манить у віртуальні далі, стояти міцно на землі допоможуть шлюбні партнери, прислухайтеся до побажань ділових компаньйонів, товаришів по службі. Особиста ініціативність, творча оригінальність плюс прагматизм ділового оточення -- прекрасний сплав для будівництва мостів співпраці на майбутній рік. Якщо ваша робота відповідає покликанню серця, значить розкриття потенційних можливостей, природних талантів йтиме блискуче.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини