Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:43:39

Гороскоп на наступний тиждень, 13 - 19 липня

12.07.2015   10:36Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви будете дуже завантаженi, особливо це пов’язано з ремонтом оселi. Наприкiнцi трудового тижня зробiть перерву в гонитвi за успiхом.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Телець (21.04—21.05).
Вам треба розiбратися у своїх почуттях. Розставте всi крапки над «i» i виберiть для себе найкращий варiант.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Близнюки (22.05—21.06).
Цей тиждень буде сприятливий для вас у фiнансовому планi. Вам не вистачає домашнього затишку, тож вихiднi присвятiть родинному вiдпочинку.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Рак (22.06—23.07).
Новi цiлi, якi поставила перед вами доля, вимагатимуть багато зусиль. Перепони долайте поступово — вiд менших до бiльших.
Дні: спр. — 16; неспр. — 19.

Лев (24.07—23.08). Друзi стануть для вас прикладом. Прислухайтеся до їхнiх рекомендацiй. Ідеї, якi виникнуть, не вiдкладайте на довгий час.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Діва (24.08—23.09). Новi обов’язки примусять вас iнакше ставитися до колег. У вас буде час скласти план дiй на майбутнє.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10)
. На цьому тижнi вашим супутником буде натхнення. Удалими виявляться грошовi вклади — це можуть бути як покупки, так i фiнансовi операцiї.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11).
Кар’єра залежатиме вiд ваших знань i вмiнь. Будьте терплячими i розсудливими у своїх вчинках. Прислухайтеся до думки друзiв.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12).
Вам треба вiдпочити вiд роботи. Бажано це зробити в колi друзiв або близьких людей. Насолоджуйтеся можливiстю побути з ними.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Позитивнi емоцiї i бурхливi романи — усе це зараз до ваших послуг. Тiльки не переплутайте симпатiї з любов’ю.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Тримайте себе в руках незалежно вiд ситуацiї. Не варто брати участь у справах, якi можуть викликати сильнi емоцiї.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Риби (20.02—20.03). Вам удасться розширити дiапазон вашого впливу. Встановлюйте власнi прiоритети i захищайте принципи.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВНИ, довкола вас склалася конфронтаційна атмосфера, тож будьте дипломатом, йдіть на компроміс інтересів, віддавши кермо правління діловим (шлюбним) супутникам.

ТЕЛЬЦІ, бережіть шлюбні узи, моліться про рідних, поблажливо ставтеся до шлюбних супутників, які пригнічують холодом. У стосунках із близькими, родичами, колегами — «переформатування»...

БЛИЗНЯТА, на шляху реалізації бажань різкий поворот з незалежних від вас причин, їх диктує соціум. Інвестуйте все, чим багаті, в родинний добробут, робіть важливі покупки.

У РАКІВ фаза «преображення». Імідж кардинально міняється — і це найцінніше. Чесноти розквітають, вади щезають, мерщій завершуйте недоопрацьовані «хвости», інакше потім вони надовго зависнуть баластом, заважаючи прогресивному руху.

ЛЕВАМ,
попри їхню надзвичайну чарівність, популярність, громадська метушня — на шкоду, тому не встрягайте в колективні «розборки», бо це збиватиме з пантелику.

ДІВИ, події в соціумі проти вас, тож доведеться круто змінити напрямок діяльності. Як з’ясується, старі цілі себе вичерпали, й це закономірний процес — настав час завершення відпрацьованих програм і переходу на нові орієнтири.

У ТЕРЕЗІВ у сфері кадрових ротацій, фахового вдосконалення — руйнівні зміни в зв’язку з подіями в суспільстві (тут ви безсилі). Якщо це не ваше покликання, тоді настав час перекваліфікуватися й реалізовувати природні таланти.

СКОРПІОНАМ
на службі соціум диктує пертурбації, можливі зміни в робочих обов’язках. Втім, якщо любите свою професію, то кадрові зміни підуть на користь — ви фаворит у керівництва, тож головне — не зіпсувати репутацію принциповістю чи загальмованим ініціативним ентузіазмом.

СТРІЛЬЦІ тотально залежні від чужих дій, ресурсів... Триває радикальна модернізація життєвих цілей — і це процес не для слабаків, потрібна колосальна психологічна міцність, об’єктивна оцінка бажань і можливостей та плюс — геройська ділова хватка.

КОЗЕРОГИ, будьте організованими, толерантними. Не тираньте надзвичайно емоційних ділових, шлюбних партнерів, які здатні в експансивному пориві під вашим провокаційним тиском наламати дров.

У ВОДОЛІЇВ на роботі аврал, репертуар завдань змінюється — тут без вас як без рук. Якщо сходження по вертикалі йде з «пробуксовками», рух по службовій горизонталі — «на відмінно».

РИБИ, у зв’язку з соціально-економічними пертурбаціями реалізація особистих бажань зазнає фіаско через брак грошей. Втім, без роботи не залишитеся — працюйте, ви здатні, граючись, «тягти воза» за кількох.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини