Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:22:09

Гороскоп на тиждень 29 червня - 5 липня

28.06.2015   11:10Агенцiя

Овен (21.03—20.04). До вас звертатимуться по пiдтримку. Бiльшiсть захоче просто поспiлкуватися. Але не все почуте варто брати близько до серця.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Маленькi непорозумiння потягнуть за собою великi неприємностi. Щоб цього уникнути, стримуйте емоцiї.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Близнюки (22.05—21.06).
На вас так i посипляться новини рiзного характеру. Не поспiшайте мiняти напрям дiй — все налагодиться в потрiбний момент.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07). Найближчим часом можуть виникнути фiнансовi труднощi. Вихiд iз цiєї ситуацiї залежатиме вiд вас. Економте грошi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08).
Змiни у вашiй кар’єрi — це результат зусиль iншої людини. Причому можливi змiни будуть як позитивнi, так i негативнi.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Діва (24.08—23.09). Шукайте новi можливостi для розвитку — вiд роботи до навчання чогось нового. Пiдтримайте родичiв.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Терези (24.09—23.10). Перш нiж починати щось нове, розберiться зi старими справами. Залиште вiльний час для домашнiх заходiв.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Скорпіон (24.10—22.11). Щоб вирiшити проблеми зi здоров’ям, займiться спортом i бiльше вiдпочивайте. Довiртеся iнстинкту.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12).
Попереду зустрiч, пов’язана з iншим рiвнем зайнятостi, новими стосунками. У вашому життi можливi суттєвi змiни.
Дні: спр. — 29; неспр. — 4.

Козеріг (22.12—20.01). Наведiть лад на робочому мiсцi, це допоможе працювати з бiльшим комфортом. Удалою буде колективна дiяльнiсть.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02).
Чудовий перiод для поїздок iз друзями. А от вiдрядження можна планувати на понедiлок або вiвторок.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). На роботi назрiває конфлiкт. Не показуйте свiй характер. Вiльний час присвятiть вдосконаленню знань.
Дні: спр. — 1; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВНИ, ваша енергія битиме невичерпним джерелом. Коли ви спрямуєте зусилля на поліпшення сімейного добробуту, тоді відреставруєте стосунки «батьки-діти».

ТЕЛЬЦІ— допитливість, інтелектуальний голод, бажання пізнання та бути в курсі всіх новин є основним детонатором дій.

БЛИЗНЯТА,  дотримуйтеся здорового балансу інтересів (духовних, матеріальних) у стосунках із людьми. Особисті бажання не повинні йти врозріз із можливостями.

РАКИ, система внутрішнього самозапуску функціонує блискуче — і тут ви сам собі хазяїн! Розірвіть кайдани комплексів (бо це призведе до саморуйнації) і станьте самими собою.

ЛЕВИ, ваша харизма яскраво сяє, приваблюючи всіх! І це не дивно — впливових, сильних, досвідчених люблять, шанують, боготворять.

ДІВИ, благодійна діяльність, щира дружба з людьми, пронизана братерським духом та сердечним теплом — невичерпне джерело енергії. Без вірних друзів життя неповноцінне.

ТЕРЕЗИ, кар’єрний демарш триває, дорожіть фаховим реноме і паралельно дбайте про родинне благополуччя.

СКОРПІОНИ, ваш девіз — справедливість у всьому! Не фальшивте, не лукавте в угоду чужим чи своїм інтересам, відсортируйте зерна правди від бур’янів, кривди і виведіть людей, які заблукали в ілюзорному світобаченні, на шлях істини.

СТРІЛЬЦЯМ, обласканим фортуною, море по коліна — вони здатні досягти бажаної мети. Ключова тема тижня — гармонізувати земне та духовне.

КОЗЕРОГИ, вашою візитівкою у соціумі є благовірні, рівняйтеся і беріть приклад зі своїх вольових авторитетних фінансово незалежних партнерів.

ВОДОЛІЇ, все таємне (на службі) випливе на поверхню, так як було раніше, вже не буде. Для досягнення поставленої мети вам визначено провести тотальну мобілізацію всіх пластів творчого «Я», що сприятиме блискавичній організації на службових фронтах.

РИБИ, життя — це яскраве романтичне шоу, де театральний аспект любовної гри є складовою вашої пристрасної натури, способом відкачування життєвої енергії із Космосу.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини