Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:00:16

Гороскоп на наступний тиждень, 11-17 травня

10.05.2015   10:59Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi вiрогiднi з’ясування стосункiв iз близькими. Не пiдкидайте хмизу у вогонь, зробiть так, щоб усiм було комфортно.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.

Телець (21.04—21.05). Сприятливий перiод для того, щоб проявити себе. Смiливо експериментуйте з iмiджем i не лiнуйтеся брати на себе додатковi обов’язки на роботi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде насичений i багатий на подiї. Головне — чiтко сплануйте свiй час, щоб не тiльки попрацювати, а й добре вiдпочити.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Рак (22.06—23.07).
Важливi справи краще починати пiсля середи. А до цього приведiть до ладу свої думки, емоцiї та почуття. Зараз саме вони вiдiграватимуть ключову роль у вашому життi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). На роботi можливi неймовiрнi ситуацiї та обставини. У будь-яких справах зберiгайте активну життєву позицiю. Наприкiнцi тижня можете спокiйно вiдпочити.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Діва (24.08—23.09). Сконцентруйтеся на тих справах, результат яких залежить вiд вас. Керiвництво нагадає про вашi обов’язки.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). Настав час вiдкриттiв i приємних новин. Щоб бути в курсi подiй, бiльше бувайте мiж людьми. У вихiднi можна зайнятися прибиранням оселi.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Скорпіон (24.10—22.11).
У вашому життi виникнуть напруженi ситуацiї, головне — не розгубитися. Якщо необхiдно, знайдiть можливiсть пiдтримати друзiв.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви хочете щось змiнити i вже готовi до дiй, стримуйте емоцiї. Саме така тактика буде успiшною. Це стосується будь-якої сфери вашого життя.
Днi: спр. — 12; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Ви спроможнi вирiшити будь-яке питання. Це стосується не лише вiдпочинку й розваг, а й серйозної роботи. Декому вдасться знайти додаткову роботу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Водолій (21.01—19.02). Середина тижня — найпродуктивнiший час. Вашi бажання збiгатимуться з можливостями, тому задуманi справи вирiшаться максимально вдало.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). У стосунках iз колегами не забувайте, що ви на рiвних. Постарайтеся виконувати вчасно свою роботу, щоб не було непорозумiнь. У побутових справах не варто затiвати щось нове.

Інша версія:


ОВНИ, в матеріальних царинах — «перезавантаження», перегляньте своє ставлення в сфері «беру-даю», зробіть ревізію прибутків, витрат, дбайливо ставтеся до природних ресурсів та вчіться економно розпоряджатися спільними грошима, інвестувати їх у прибуткові справи. Можливі конфлікти з офіційними органами, впливовими особами, тому на реалізації власних ідей ліпше поставити хрест.

ТЕЛЬЦІ, девіз тижня: «Хай живе оновлення!». Поклопочіться про зовнішність, обновіть гардероб, об’явіть війну поганим звичкам і запаліть серце коханням. Будьте чуйними, милосердними, не сваріться за гроші — тоді ваш супутник залишиться на прив’язі.

БЛИЗНЮКИ, довкола все таємне, як за велінням казкової палички, проясниться. Не ловіть рибку в каламутній воді, бо при всій своїй розсудливості ризикуєте потрапити в пастку до підступних недругів. Бажання щось прискорити створює чергові перешкоди, активізує вороже протистояння.

РАКИ, в прибутковій сфері від професійної діяльності — кардинальні зміни. Якщо встигли взяти кермо лідера в колективі до своїх рук, впевнено керуйте та пам’ятайте, що ви серце, мозок робочого колективу, а це місія відповідальна, де зловживання протипоказані. Не ставте нікому підніжки на роботі, утримайтеся від таємних інтриг, тягар трудових зобов’язань тяжкий, але його позбуватися — робити собі гірше.

ЛЕВИ, в кар’єрі запущено процес «перезавантаження», приготуйтеся до професійних реорганізацій зі зміною виду діяльності, керівництва, службового статусу. Це повчальний урок долі тим, хто збився з правильного шляху і запізнився з реалізацією фахового покликання.

ДІВИ, зривайтеся з насидженого місця й рушайте в далекі мандри — зустріч з іншими звичаями, культурою принесе сюрпризи й зрештою кардинально вплине на сталу філософію буття. Втім, чужому научайтеся, але й свого не цурайтеся! На роботі наелектризована атмосфера, кар’єра під загрозою руйнації, ймовірні неприємні кадрові ротації, пресинг керівництва.


ТЕРЕЗИ, друзі — то ваші кредитори і високі покровителі. Тож якщо ви достойні такої опіки, можете розраховувати на їхні ресурси. Вправно спрямовуйте судно інтересів у власне русло, пам’ятаючи, що треба бути миротворцем, дипломатом і не підливати масла у вогонь там, де триває війна прагматичних переконань між ідейними світоглядами.

СКОРПІОНИ потрібні всім! Ідіть назустріч, об’єднуйтеся і будуйте спільні справи на фундаменті взаємних інтересів. З деякими партнерами доведеться розпрощатися, але так треба, бо стосунки себе вичерпали, але пуста «вакансія» швидко заповниться.

СТРІЛЬЦІ, на службі запущено процес «перезавантаження», намічаються кадрові перестановки з новими зобов’язаннями, роботи додасться. Якщо потрапили під вплив прагматичних бажань, відчули обмеження особистої свободи — це поганий симптом, протидія неминуча з конфронтаційним протистоянням.

КОЗЕРОГИ покликані піднятися з глибин песимізму до вершин блаженства і оцінити всю красу буття. Розслабтеся, життя — це гра, вона прекрасна, і жодна побутова рутина не може затьмарити радість святкового настрою! На службі можливі пертурбації, але якщо ви працюєте за творчим покликанням, то зміни не вплинуть на професійну долю (тримайтеся керівника).

ВОДОЛІЇ, сімейні проблеми продовжують штурмувати, їх виконання головне на часі, тут відбуваються прогресивні зміни. Дбайте про родинне благополуччя, тоді сили прибуватимуть і їх можна спрямувати на другорядні справи. На амурних теренах висока динаміка, тримайтеся коханих (вони є благословенними супутниками) та пам’ятайте: любов і дружба — це рідні сестри, яких заборонено розлучати, якщо прагнете мати міцний подружній союз, жити в злагоді з благовірними, реалізовуючи спільні інтереси.

РИБАМ відведена роль всюдисущої контактної особи, посередника, здатного отримати максимум користі від зустрічей, знайомств, ситуацій, які не є випадковими. Унікальна інформованість сприятиме домовитися з людьми на будь-яку тему, вирішити животрепетні питання, що в майбутньому зіграє доленосну роль.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини