Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:36:54

У Чернігові відкрито туристичний сезон

18.04.2015   08:43

У Чернігівській міській раді 17 квітня заступник міського голови Віктор Бистров радо зустрів представників делегацій із Києва, Миколаєва, Черкас та білоруського Гомеля, які приїхали на відкриття туристичного сезону 2015 року в місті Чернігові.

Серед учасників зустрічі - працівники органів місцевого самоврядування, представники туристичних організації, засобів масової інформації, профспілкових організацій, туристичної сфери України і Республіки Білорусь (місто Гомель).

Заступник міського голови В. Бистров від імені Чернігівського міського голови та всієї громади міста Чернігова звернувся до всіх присутніх: «Незважаючи на тяжкі часи в нашій країні, ми все ж таки знайшли можливість організувати цю зустріч. Всі заходи, які відбудуться цими вихідними, організовані заради мешканців нашого міста, адже туризм - це додаткова можливість покращити економіку нашого міста».

За словами В. Бистова, екскурсійний, подієвий (фестивальний), активний, водний - це основні види туризму для нашого міста. Відомими в Чернігові і привабливими для туристів стали Міжнародний велодень у Чернігові, фестиваль «Козацькі розваги», туристично-екологічна акція «Екобум, або сплав на плотах зі сміття», кулінарний фестиваль «Сорок УХ» та ін. «Цього року організатори проекту «Зелена сцена» пропонують створити ще один творчий проект - літературний майданчик у сквері Б. Хмельницького. Цей проект буде реалізовуватися з червня по вересень. Щосуботи у сквері Б. Хмельницького всі бажаючі літератори можуть знайомити присутніх зі своєю творчістю. І це абсолютно безкоштовно для всіх гостей та учасників цих проектів», - повідомив В. Бистров.

Також нагадуємо, що 18 квітня на Алеї героїв з 10 години працюватиме туристична виставка, де будуть представлені сегменти туристичної інфраструктури Чернігова та області: готелі, заклади харчування, музейні установи, турфірми, майстри та багато іншого. У різних історичних місцях (на Валу, біля П'ятницької церкви) будуть організовані творчі локації - виступи фольклорно-музичних колективів.

Запрошуємо всіх чернігівців та гостей міста відвідати заплановані заходи!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.