Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:50:35

Гороскоп на тиждень, 13 - 19 квітня

13.04.2015   20:00Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Тиждень буде цiкавим для вас i ваших друзiв. Ви зумiєте розпорядитися своїми внутрiшнiми ресурсами, щоб опинитися в потрiбному мiстi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Спiлкування з оточуючими буде приємним, вдасться пiдiбрати ключi до кожного серця. Звернiть увагу на здоров’я.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Близнюки (22.05—21.06).
Уже з понедiлка ви вiдчуєте, що навалилося багато термiнової роботи. Головне — не збавляти оберти.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07).
Мобiлiзуйте всi сили, щоб використати сприятливий перiод iз найбiльшою вигодою. Радимо змiнити iмiдж.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Лев (24.07—23.08).
У найближчi днi ви перебуватимете в меланхолiї. Дозвольте собi трохи посумувати, i душевна рiвновага невдовзi вiдновиться.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Діва (24.08—23.09). Вплив позитивних тенденцiй збiльшиться. Це дасть можливiсть вирiшити проблеми. Успiх у справах позитивно позначиться на вашому настрої.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Тиждень сприятливий для фiнансової активностi. Причому це стосується навiть тих, хто далекий вiд комерцiйної дiяльностi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Скорпіон (24.10—22.11).
Ви зможете збiльшити постiйнi прибутки, не докладаючи для цього великих зусиль.
Днi: спр. — 16; неспр. — 19.

Стрілець (23.11—21.12). Проявiть стриманiсть. У вас попереду багато роботи, але це не означає, що треба викладатися по повнiй.
Днi: спр. — 18; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Бережiть сили i придiляйте увагу тiльки тим питанням, вирiшення яких для вас — найголовнiше. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Водолій (21.01—19.02).
На цьому тижнi ви займатиметеся тими справами, про якi волiли б забути. Це погiршить ваш настрiй.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Риби (20.02—20.03). Почнiть тиждень з аналiзу сильних i слабких сторiн. Нарештi вдасться налагодити стосунки з близькою людиною.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВНИ проходять процес духовного «перезавантаження». Смаки, звички, інтереси кардинально міняються, що позитивно віддзеркалюється на зовнішньому іміджі. Космос транслює через вас потужні енергопотоки, які слід вчасно спрямовувати в русло спільних справ, зуміти гармонійно вписатися в ритми ділової команди, зміцнити шлюбні узи. Дипломатично лавіруйте, не дозволяючи собою маніпулювати, а кермо правління віддайте благовірним. Реалізація бажань успішно пройде там, де панує співзвучність партнерських інтересів. Живіть економно, витрати з щедрими реверансами завдадуть збитків.

ТЕЛЬЦЯМ визначено боротися на передовій ( воюючи з домашніми проблемами та домочадцями) і на таємному духовному фронті. Тут йде процес очищення підсвідомості, переосмислення минулого життя. Підводьте підсумки року, моліться та славте Творця за здобутки. Позбавляйтеся від ілюзій та прозрівайте -- пощастить вхопити удачу за хвіст. На службі все чудово, трудіться з творчим натхненням, не цураючись додаткових навантажень, тоді отримаєте щасливі шанси -- заслужені призи від долі.

БЛИЗНЮКИ, сама чарівність, дружні ряди поповнюються неординарними особами, життя б'є невичерпним джерелом, вливайтеся в його бурхливу течію, будьте активні, винахідливі, тоді реалізація соціальних устремлінь пройде на «ура». В любовній сфері весняний розквіт, почуття вирують, кохайтеся, наповнюйте серце щастям, тоді ваш союз стане непорушним оплотом відданості. Це попри те, що обранець занадто прагматичний. Однак за спиною є таємні вороги, тому не розхристуйте кому попало душу, і самі чиніть благородно, не підсовуйте нікому свиню. На роботі трудіться на совість, перезавантаження протипоказані -- підірвете здоров’я.

РАКИ шлях професійної майстерності веде на кар'єрний олімп, де проходять кадрові модернізації, аби вписатися у віражі духу часу. Однак не дуже переймайтеся новою посадою, для вас це другорядна тема, на чільному місці особисте щастя, де слід прищеплюючи собі риси взірцевого сім’янина. Вдале балансування між домашніми та професійними клопотами –запорука успішної самореалізації. Швидко преображайтеся на внутрішньому рівні і скрізь працюйте на віддачу, щоб енергія не «закиснула» в судинах, зараз ви экстраверт, якого змінить суспільство.

ЛЕВИ, тиждень промайне під кармічні акорди, пожинатимете плоди допущених промахів, набираючись мудрості. Чому так трапилося і за що –має хвилювати найбільше і відповіді знайдуться, адже філософський кругозір розширюється, приземленість зникає, даруючи шанс доторкнутися до сокровенних істин. Те що вчора дуже хвилювало, наснажувало стане неістотним. Ідеали набирають піднесення, еволюціонують. Більше подорожуйте, вкладайте сили саме в ту професійну сферу, де ваше творче покликання розквітає. Уникайте сутичок з шефом, якщо дорожите кар’єрою. Тут можливі непорозуміння через фахові амбіції.

ДІВИ, якщо хочете зійти на вершину Божественної любові -- мерщій до дій! Під лежачий камінь вода не тече, нині ви володієте високим сексуальним потенціалом і його слід негайно «утілювати в життя»! Тема самовіддачі в партнерстві є найактуальнішою. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках, рахувати чий вклад більший -- тільки псувати гармонійну атмосферу, адже можливості половинки набагато більші. Тому долучайтеся з чистою совістю до ресурсів супутників, реалізація обопільних інтересів має доленосне значення. Але власні запити ставте на чільне місце і любіть свою роботу. Це наснажлива Муза.

ТЕРЕЗИ, життєвий шлях чітко окреслений долею, промахи загрожують фатальними руйнаціями передусім в побудові партнерських мостів, де закладається база співпраці на майбутній рік з продовженням, підписанням нових контрактів, від яких залежать кар'єрні перспективи. З ким із компаньйонів об'єднатися, узяти в надійні попутники, створивши професійну досвідчену команду?... Завдання підйомне, потрібно довести свою конкурентоспроможність і фахову компетентність, а це у вас на вищому рівні. На чужі здобутки зазіхати протипоказано, особливо пильнуйте, аби фінанси не стали яблуком чвар між вами та друзями. Дружба дружбою, а гроші порізну.

СКОРПІОНИ, довкола конкурентна атмосфера, хочете утриматися на кар’єрному плаву, мати владу над людьми -- служіть їм вірою і правдою, чиніть благородно, проявляйте творчу нетрадиційність в роботі, дружіть з шефом. Віддаючи, ви зростаєте духовно. «Топка» особистого щастя без благодійних турбот про долю інших може згаснути. Робота і здоров’я (фізичне, психологічне) -- речі взаємопов’язані, розумно балансуйте, ентузіазм слід включати лише в екстремальну мить, тоді результат буде продуктивним.

СТРІЛЬЦІ, розважайтеся, випускайте романтичну пару, зав’язуйте дружбу з цікавими людьми, що дихають з вами одним духом, сприймають світ через призму спільних ідеалів, тоді не зіб’єтеся з правильного шляху. Головне насолода від всього, чим займаєтеся. Життя це театр, а ви режисер на цій сцені і ставите власні сценарії. На службі можливі інциденти, приборкайте амбіції і добросовісно виконуйте службові завдання, аби не підвести колектив. Вашого воза тягти нікому!

КОЗОРОГИ, компас долі вказує на професійну самореалізацію, відбудову кар’єри, чхати на професійну діяльність –опинитися на узбіччі соціуму. Але для цього у вас має бути безпечний домашній тил, де якраз знадобиться господарський ентузіазм. Узгоджуйте дії з домочадцями (то надійна опора), переконуйте їх в правильності втілення оригінальних ідей по оновленню меблів, затій по ремонту і разом злагоджено трудіться над створенням в оселі побутового та емоційного затишку.

ВОДОЛІЇ, якщо знайшли улюблену половинку –все чудово, кайфуйте під милозвучне биття двох сердець! Реалізація сокровенних бажань витає в далеких краях (там осяйні перспективи) і в злагодженій діловій команді. Чарівність сприятиме адаптації в різноманітних умовах, активізує розквіт талантів і самоствердження в соціумі. Активізуйте старі знайомства, вам всюди раді, двері скрізь відкриті. Розвивайте інтелект, накачуйте розумові «біцепси», ваша блискуча тямущість і ділова спритність -- запорука тріумфу в будь-якій діяльності. Сміливо беріть ініціативу в руки, окриляйте колег оригінальними пропозиціями, але візьміть на озброєння їхній світогляд, там зерна істини.

РИБИ, полум’яні працелюби, а коли є матеріальний стимул -- здатні гори зрушити. Природа обдарувала прекрасними талантами, які нині фонтанують, саме час «конвертувати» цю валюту на благо кар'єрного і матеріального зростання. Мудро лавіруйте між «хочу» і «треба», де потрібна ювелірна точність аби не вскочити в халепу. Тільки «переформатування» власних апетитів з урахуванням прогресивних змін в соціумі допоможе потрапити в резонанс з чужими запитами (насамперед родини), чого й вимагає доля. Інвестуйте зароблене, діліться всім, чим багаті, не збіднієте, втрачені ресурси примножаться.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини