Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:17:28

Гороскоп на наступний тиждень, 23 - 29 березня

22.03.2015   10:22Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Вашi давнi зв’язки чекає випробовування на мiцнiсть. Вiдпочити вiд проблем вдасться тiльки у вихiднi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Телець (21.04—21.05). Ваше особисте життя впливатиме на дiловi стосунки. Дехто з вас може розраховувати на новi знайомства.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). Вдалими будуть грошовi справи. У сiмейних справах краще бути дипломатом.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Щоб уникнути плiток, не вiдкривайте душу першому-лiпшому. Особливо це стосується сiмейного життя.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Сприятливий час для самоаналiзу. Пам’ятайте, що тiльки вiд вас залежить подальший хiд подiй.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Важливо зберiгайти душевну рiвновагу i контролювати емоцiї. Утримайтеся вiд нових справ.
Дні: спр. — 24; неспр. —29.

Терези (24.09—23.10). Не варто проявляти iнiцiативу, ситуацiя може скластися так, щоб не привертати увагу.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11). Не розслабляйтеся, будьте уважнi з новинами. Одна з них може для вас вiдкрити новi перспективи.
Днi: спр. — 28; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi ви багато встигнете зробити, якщо не витрачатимете час на розваги.
Днi: спр. — 26; неспр. — 27.

Козеріг (22.12—20.01)
. Новi заходи можна починати з вiвторка, тим бiльше що ваша зiбранiсть iнодi робить просто дива.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Початок тижня обiцяє зустрiч, яка дасть початок мiцним стосункам.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Риби (20.02—20.03).
Везiння у дрiбницях радуватиме вас майже щодня i надасть оптимiзму в усiх сферах дiяльностi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Інша версія:

У ОВНІВ апогей любовного і творчого розквіту, Космос транслює через вас потужні енергопотоки, перетворюючи на яскраву особистість з революційним шармом, яка здатна запалити людей на масштабні справи заради прогресу. Ваш шалений ентузіазм принесе грандіозний успіх, але тільки в парі з шлюбними супутниками (яких маєте неодмінно кохати), а в ділах -- з надійними досвідченими партнерами. Ви в одному човні і розхитувати його власними ініціативами протипоказано! Інтереси іншої сторони мають бути на чільному місці.

ТЕЛЬЦІ сяють чарівністю, приваблюючи протилежну стать, але зараз не до розваг. Смиренно пливіть за течією кармічних подій -- на них ви не здатні впливати, підводьте підсумки року, моліться та славте Творця і мрійте, моделюючи майбутнє. Саме час позбавитися від самообманів, скинути пелену ілюзій та прозріти. Хочете примножити статки --уникайте таємної війни ( навіть коли на вас хтось підступно точить зуб), пристосовуйтеся до вимог оточення, підтримуйте гармонійний мікроклімат в трудовому колективі. Сім’я та робота –місце щасливих шансів.

БЛИЗНЮКИ, старий друг краще нових двох. Опирайтеся на давніх побратимів, з ким пуд солі з’їли. Життя б'є ключем, вливайтеся в його бурхливу течію, будьте активними, винахідливими, тоді реалізація соціальних устремлінь пройде на ура». На сердечних теренах осяйна пора, вас люблять, кайфуйте, підтримуючи вогонь взаємного кохання духовною гармонією з обранцем. Краплина по краплині, як невтомна бджілка, збирайте нектар щастя до своїх сердечних сот.

РАКИ, шлях професійної майстерності веде на кар'єрний олімп, де проходять службові модернізації (випливають на поверхню пороки керівництва), аби вписатися у віражі духу часу. Крокуйте назустріч сонцю прогресу, де нове для вас -- це давно забуте старе та втілюйте задуми. Швидко преображайтеся на внутрішньому рівні і скрізь працюйте на віддачу, щоб енергія не «закиснула» в судинах, зараз ви экстраверт, якого змінить суспільство. Втім кар’єрні успіхи це добре, але вам доля велить насамперед вирішити побутові проблеми і облаштувати сімейне щастя. Хоч розірвись, але збиватися з цього курсу заборонено!

ЛЕВИ, сам собі коваль щастя, не упускайте нагоди похизуватися, презентація власних здобутків, талантів є перепусткою на непохитний олімп авторитету і популярності. Тиждень промайне під кармічні акорди, пожинатимете плоди допущених промахів, набираючись мудрості. Чому так трапилося і за що –має непокоїти найбільше і відповіді знайдуться, адже філософський кругозір розширюється, приземленість зникає, даруючи шанс доторкнутися до сокровенних істин. Те, що вчора дуже хвилювало, наснажувало стане неістотним. Ідеали набирають піднесення, еволюціонують. Більше подорожуйте, зміна обстановки -- запорука високого життєвого тонусу, можливість зав’язати дружбу, доленосні стосунки з людьми, що несуть успішну перспективу.

ДІВИ, тема самовіддачі в партнерстві є ключовою. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках, вилічувати чий вклад більший -- тільки псувати гармонійну атмосферу, адже можливості половинки набагато більші. Не паразитуйте на чужих здобутках, а вчіться самі заробляти гроші, інвестувати їх в добрі діла. Те що вам справедливо належить –доля пошле! Тим, хто зголоднів по шаленим пристрастям, порада: не спокушайтеся, то шлях порочний, потрапите в гріховний капкан. Керуйтеся власними бажаннями світлими й благочестивими (їм відведено перше місце), тоді й ресурси Небеса пошлють для їх реалізації.

ТЕРЕЗИ, складатимуть важкий іспит долі по «реставрації» гармонійних ділових (шлюбних) взаємин, де переваги на стороні впливових неординарних партнерів з бунтівними вибриками. Вам відведено роль миротворця, місія надзвичайна, де потрібне ювелірне мистецтво дипломата. Найменший необачний крок загрожує падінням власного авторитету, фатальними наслідками в сім’ї, кар’єрі, діловій співпраці. Втім плюс в тому, що всі мінуси суперників, як на долоні, і вас є благородні друзі покровителі (від Бога) тож лавіруйте і пам’ятайте: все, що не зламає ваш дух, зробить сильнішим.

СКОРПІОНИ фаворити у сильних світу цього, хочете утриматися на кар’єрному плаву, мати владу над іншими -- служіть їм вірою і правдою, дотримуйтеся духовних та юридичних законів, проявляйте творчу оригінальність в роботі. Трудоголізм (аби більше заробити) протипоказаний, спровокує хвороби -- прибутки долею обмежені. Зате благодійність має червоною ниткою проходить через все буття, подавайте милостиню нужденним, допомагайте бідолахам, і згодом ті жертви повернуться сторицею. Увага Скорпіонам керівникам: дбайте за підлеглих, ви для них транслятор Божої благодаті, де посадові зловживання несуть покарання.

СТРІЛЬЦЯМ не терпиться з шиком гульнути, випустити романтичну пару –енергія б’є невичерпним джерелом. Розважайтеся, закохуйтеся по- новому в… давніх лицарів серця, відкривайте в них щось незвичайне і кайфуйте під милозвучне биття двох сердець. Кармічне завдання – прочитати ту книгу до кінця і назавжди закрити, крапка! А далі тільки дружба. Прогрес стосунків базується на духовних інтересах, що є вищою іпостассю любові. Тож перетворивши давніх коханців на друзів зробите правильно.

КОЗОРОГИ, під рідним дахом витає бунтарський ретроспективний дух, облаштовуйте домашнє гніздо, реалізуйте незатребуваний потужний потенціал господарського ентузіазму. З домочадцями можливі конфлікти, тому все погоджуйте, переконуйте їх в правильності втілення давніх оригінальних ідей по оновленню меблів, затій по ремонту і разом злагоджено трудіться над створенням в оселі побутового та емоційного затишку. Одночасно вкладайте сили, як фахівець, в кар’єру, вчасно реалізовуючи, упущені колись шанси. «Навігатор» долі орієнтує в професійному напрямку. А зациклення на домашніх клопотах спопеляє сили, тягне назад.

ВОДОЛІЇ, із минулого знову виринають давні знайомі, це не випадково, а знак, що треба «щось» разом доопрацювати, надолужити згаяне. Адаптовуйтеся і злагоджено трудіться, накачуйте розумові «біцепси», ваша блискуча тямущість і ділова спритність -- запорука тріумфу в будь-якій діяльності. Опирайтеся на стару ділову команду (вона благословенна), підлаштовуйтеся під її ритми, там ваші надійні соратники, друзі, досвідчені професіонали з якими на ниві співпраці можна гори перевернути і заробити грошей. Одна ластівка весни не робить!

РИБИ, відкриваються давні неординарні джерела прибутку, а коли є матеріальний стимул – ви здатні трудитися з колосальною продуктивністю. Творчі сили фонтанують, саме час «конвертувати» цю валюту на благо не кар’єрного (тут ріст заблоковано), а матеріального зростання й інвестувати гроші на благо сім’ї. З коханими завирують давні «законсервовані» пристрасті (поставте «хочу» супутників на чільне місце) їхні бажання -- то доленосний маяк, що вказує на істинний шлях розвитку. Про «дай» забудьте, тільки «на»!

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.