Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:36:31

Гороскоп на наступний тиждень, 9 - 15 лютого

08.02.2015   11:16Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi вам доречно буде зайнятися кар’єрою. Пам’ятайте, що пiд лежачий камiнь вода не тече.
Дні: спр. — 9; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Не варто заради роботи жертвувати всiм. Розподiлiть час так, щоб його вистачало на всi справи та iнтереси.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обiцяють натхнення у творчостi та удачу у справах. У матерiальних питаннях ви тiльки виграєте.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07).
Налаштуйтеся на лiричний лад — вiдвiдайте творчi заходи або почитайте книжку. Це допоможе впоратися з депресiєю.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi друзi вiдiграють важливу роль у вашому життi. Зараз час сюрпризiв i нових вражень.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). Варто зробити акцент на вирiшеннi дiлових питань — тиждень сприятливий для цього. Вихiднi присвятiть улюбленим заняттям.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). Зараз чудовий момент для прояву талантiв. І не важливо, в якiй саме галузi — велике значення матиме сам процес.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Звернiть увагу на тi пропозицiї, вiд яких колись вiдмовилися. Саме вони будуть найвдалiшими для вашої роботи.
Днi: спр. — 11; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Настав перiод, щоб навчитися чогось нового у своїй професiї. Наприкiнцi тижня проявiть себе у побутi.
Днi: спр. — 12; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Як не дивно, але протирiччя минулого тижня вирiшаться на вашу користь. Ви зумiєте порозумiтися з колегами i зайнятися спiльними проектами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02). Попереду цiкавий тиждень, особливо приємними будуть сюрпризи долi. Це стосується як роботи, так i особистого життя.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Риби (20.02—20.03). Як кажуть, усьому свiй час. Якщо щось не виходить, повернiться до цього питання пiзнiше. Рiднi та близькi пiдтримуватимуть вас.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Інша версія:

ОВНИ, приборкайте егоїстичне «дай», затягніть тугіше паски, економно розподіляйте енергоресурси, гроші, обходьтеся скромним достатком. Доцільно дбати про духовну еволюцію, укріплювати дружбою та любов’ю шлюбні узи.

ТЕЛЬЦІ з ризиком рухаються замінованим діловим полем, де потрібна унікальна майстерність сапера, аби не підірватися. Кар’єрний олімп манить — і зійти туди найближчим часом цілком реально! Знань у вас предостатньо, станьте творчим оригіналом. В ім’я прогресу експериментуйте, пробуджуйте фантазії, шукайте нетрадиційні підходи до роботи.

БЛИЗНЮКИ, світогляд потребує модернізації, залучайте накопичений досвід та життєву мудрість і визначтеся, яку філософію буття відтепер сповідувати. Адже більшість догм вже віджили себе і є баластом. Свідомість дозріла сприйняти високі метафізичні знання!

РАКИ, якщо вас долають любовні розчарування, це не повинно підштовхнути до дезертирства з романтичного «поля битви». Важливо зробити правильні висновки. Можливо ви (чого гріха таїти!) порушили баланс «беру-даю», економили на дрібницях і втратили глобально, чи не так?..

ЛЕВИ, аби змінити себе на краще, викорінюйте погані звички, вгамовуйте амбіції, прагніть до гармонії в партнерських взаєминах, віддавши кермо влади супутнику. Одинакам із холостяцьким життям доведеться розпрощатися: паруйтеся, сватайтеся, одружуйтеся, створюйте затишне домашнє гніздечко.

ДІВИ, професійний престиж залежить від упровадження інноваційних технологій. Не тупцюйте на місці, освоюйте нові методики, крокуйте в ногу з науковим прогресом, штурмуйте кар’єрні висоти не кількістю, а якістю й творчою кмітливістю. Йдіть назустріч вимогам колег і дбайте про гармонійний службовий мікроклімат.

ТЕРЕЗАМ для успішної самореалізації слід наповнити кожну клітину єства енергією щастя. Не зациклюйтеся на болючих проблемах, бо їм немає кінця-краю, адже життя — це гра, тож пірніть у розважальний феєрверк, однак майте на увазі, що він потребує великих затрат: більше віддасте — більше отримаєте взамін!

СКОРПІОНИ, не наламайте дров, візьміть емоції під залізний самоконтроль — фронт змін пролягає через дім та роботу. Дипломатично балансуйте, делікатно спілкуйтеся з рідними й керівництвом, бо саме зараз з іскри непорозумінь може запалати вогонь конфліктів і нещадно спепелити мости добрих взаємин.

СТРІЛЬЦІ захоплюють харизмою, але занадто балакучі, однак слово — не горобець... Стежте за мовою, не пліткуйте, інакше ризикуєте стати «зіпсованим телефоном», запустити в ефір «дезу», дискредитувати репутацію. Ви — ерудит-всезнайко, маєте в своєму розпорядженні колосальні резерви інформації, компромати, але від того користі мало. Тільки знання, пропущені крізь серце, переплавляться в Божественну Мудрість. І не дозволяйте шахраям та нахабам зловживати вашим благородством.

КОЗЕРОГИ, формула вашого щастя — правильний баланс «я — тобі, ти — мені», саме в цьому «торзі» з королевою Реальністю ваш тверезий підхід помножений на винахідливість плюс об’єктивна самооцінка дасть багаті плоди. З друзями будьте чуйними, щедрими, аби не прославитися скупердяєм. Фінансові струмки стікаються у ваш гаманець звідусіль, тож не скупіться на подарунки.

ВОДОЛІЯМ фортунитиме тільки в гармонійній парі чи в досвідченій діловій команді. Про самостійність забудьте, ви «гравець» не автономний, а колективний. Виступати з ініціативними пропозиціями перед шефом не варто, він перебуває в наелектризованій атмосфері, де може рвонути кожної миті... Допоможіть бідоласі, чим спроможні (маєте солідні ресурси), принаймні, він перебуває під захистом високих покровителів, тож все згодом буде гаразд і ваша кар’єра не постраждає.

РИБИ в аурі магічної чарівності палають пристрастю до гульок. Однак... Доля визначила «проживати» по-новому кармічні сценарії. Мотайте на вуса те, що чуєте, вирішуйте чужі проблеми. На службі — купа роботи, де ви невтомна «робоча коняка», яка з творчим натхненням тягне віз зобов’язань... І це чудово — винагорода буде еквівалентною. Вимогливе начальство оцінить ваш труд і гідно заплатить.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини