Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:53:08

Гороскоп на тиждень, 19-25 січня

18.01.2015   12:23Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Стримуйте емоцiї, щоб не налякати своїх близьких надлишком енергiї. Головне — не розповiдати про себе зайвого.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). Знайдiть спосiб для душевної рiвноваги, оскiльки ризикуєте втратити удачу через необдуманi дiї. Ви будете сильнiшими за обставини.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Близнюки (22.05—21.06). Нарештi ви зможете радiти тим речам, повз якi ранiше проходили. Настав час сюрпризiв i приємних зустрiчей.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Рак (22.06—23.07). Завершилися розбори польотiв. Постарайтеся зберегти перемир’я. Вiд ваших дiй залежатиме подальша робота з партнерами.
Дні: спр. — 19; неспр. — 24.

Лев (24.07—23.08). Розкрийте свiй творчий потенцiал. Зустрiчi з друзями займуть на цьому тижнi бiльшiсть вiльного часу. Ви з легкiстю досягнете те, що запланували.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Діва (24.08—23.09). Бажано, щоб ви швидше вгамували бурхливi емоцiї й не ображалися через дрiбницi. У четвер можливi конфлiктнi ситуацiї з керiвництвом.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10).
Якщо ви самотнi, то у вас буде можливiсть змiнити ситуацiю. Не сидiть удома, вiдвiдуйте культурнi заходи.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11). Сприймайте вади коханої людини, як свої. А якщо роман тiльки почався, смiливо проявляйте iнiцiативу.
Днi: спр. — 25; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12).
На помилках люди вчаться, але краще уникати невiрних крокiв. Не конфлiктуйте з дiтьми.
Днi: спр. — 22; неспр. — 24.

Козеріг (22.12—20.01). Будьте обережнi, вiдстоюючи свої позицiї. Ви можете спровокувати напруженiсть у стосунках iз близькими.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Оточуючi та обставини будуть вимогливi до вас. Особистi iнтереси доведеться залишити на другому планi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03).
У понедiлок гонiть вiд себе поганий настрiй. Вдасться зробити багато справ i отримати приємнi новини.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВНИ, скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти. На дружніх теренах — «перезавантаження». Єднайтеся з людьми високої духовної культури, яким притаманне неординарне мислення, і тоді ваш внутрішній світ зміниться на краще. А з духовно незрілими особами уже не по дорозі, інакше еволюція загальмується.

ТЕЛЬЦІ, якщо вами рухатимуть кар’єрні амбіції, не чиніть їм спротив, то чудовий тонік (і вчасний!) для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдаровань. Укріпити службові позиції і навіть «закрутити» службовий роман, де ваш геній розквітне всіма барвами, труднощів не складе: активізуйте творчу оригінальність.

БЛИЗНЮКІВ вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне, тягнутиме зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного. А це позитивно віддзеркалиться на світогляді, допоможе знайти відповіді на чимало питань, зрозуміти свою місію на цій Землі.

РАКИ, визначтеся, з ким вам по одній дорозі, і спрямуйте нереалізовану сексуальність в русло задоволення, якщо упевнені — обганяйте! Аби почуття не зачахли, можна експериментувати! Оригінальність, нетрадиційність в любовній сфері — це вищий пілотаж насолод і цемент союзу. Істинна любов регулярно потребує тонізуючого живлення!

ЛЕВИ, на партнерському фронті — «модернізація». Як відомо, на внутрішньому плані подібне приваблює подібне, тож обранець є вашим дзеркалом, і все, що в ньому не до вподоби, насправді є вашими вадами.
Співзвуччя «я плюс ти» є найціннішим скарбом, який слід цінувати та підтримувати взаємною турботою, духовною єдністю, спільними діловими інтересами і сексуальною гармонією.

ДІВИ, любовна епопея відходить у небуття. Пірніть з головою у творчу атмосферу службового колективу, що несе цілющий ефект, тут рани загояться, а відчуття професійної цінності (де ви майстер на всі руки) вселить оптимізм і віру у світле майбутнє.

ТЕРЕЗІВ закружляє шалена романтична віхола; веселіться, насолоджуйтеся сердечною гармонією, дружіть з Музою та заряджайте життєвий акумулятор благодатними емоціями. Ваш лицар — це друг і коханець в одній іпостасі.

СКОРПІОНИ, на професійних теренах верховодить фортуна, тож ловіть шанс, аби укріпити кар’єрні позиції. Одночасно тримайте руку на сімейному пульсі: доброзичливість, дружня консолідація з родичами посилять авторитет, стануть запорукою домашньої ідилії, де намічаються революційні зміни.

СТРІЛЬЦІ,
дозовано рекламуйте себе, хваліться досягненнями. Пошуки сенсу буття, «перевірка на міцність» духовних принципів полягають в умінні знайти точки дотику з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізняти зло від добра.

КОЗЕРОГИ, ваша моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддається серйозному випробуванню, йде девальвація життєвих цінностей. Ви тотально залежні від чужих ресурсів, потреб реальності. Доведеться включити геройський дух, бо те, чого боялися, постане в усій «красі». Головне — не здрейфити й не накивати п’ятами від труднощів, адже йдеться про вигідні для вас справи.

ВОДОЛІЇ, подбайте про зовнішність, кардинально змініть імідж та модно приберіться, оновивши гардероб, зачіску, макіяж, продумавши до дрібниць туалет. Не стримуйте внутрішній імпульс стати вродливішими, чарівнішими: це природна потреба, мотивована глибинними трансформаційними процесами. Вам визначено знайти улюбленого супутника і створити надійний союз (чи реставрувати давній) — він благословенний.

РИБИ, самітництво — це чудово, бо заповнить божественним спокоєм внутрішній світ. Наведіть лад в думках, угамуйте тривоги, проженіть геть різну маячню, докучливі підозри та самообмани і постарайтеся змоделювати щасливе майбутнє. Ви сексуальні, тож бути коханими та жаданими нічого не заважає.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини