Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:38:54

Гороскоп на 2015 рік: Коза змусить попріти, але призведе до достатку і благополуччя

28.12.2014   19:56Агенцiя

У Раків можливі звільнення, Леви отримають нагороди, а Тельці знайдуть ділових партнерів

Рік 2015-й буде позитивним для тих, хто воліє сам піклуватися про себе. Виграють усі, хто займеться своєю справою, ризикне взяти відповідальність за своє життя і доходи на себе, а не буде звалювати невдачі на державу, смутні часи і кризу. Загалом, хороший період знаходити свої таланти і вчитися перетворювати їх на дзвінку монету. Цей рік також обіцяє бути вельми продуктивним в плані наукових відкриттів і розробок.

Коза всіма силами прагне до статку, любові і благополуччя. Але ось те, як вона буде досягати своїх цілей, сподобається не кожному, оскільки цьому знаку притаманні запальність, упертість, непередбачуваність.

У 2015 році будуть два повних місячних (4 квітня і 28 листопада) і сонячних затемнення (20 березня і 13 вересня). У ці дні потрібно дотримуватися обережності; прораховувати кроки, продумувати можливі наслідки. У той же час вони дають можливість увійти в життя чомусь новому.

ОВЕН

Вдалий період, можливі реалізація давно задуманих планів і подорожі за кордон. Правда, для того, щоб "мрії збулися" доведеться в чомусь відступити назад, згадавши про давні проекти.
Порада. Будьте самим собою: впевненим, вольовим, динамічним. І займіться, нарешті, своєю справою.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. У лютому можливі вигідні пропозиції співпраці, у березні посадите потрібні "паростки". Найуспішніший час – травень: тоді і визнання отримаєте, і гроші. Червень і липень будете боротися зі своїми страхами, але зможете перемогти їх.
Спад. Квітень, незважаючи на всі зусилля, може виявитися провальним. У вересні вам загрожує втома після надмірного активного періоду.

ТЕЛЕЦЬ

Надійде приваблива пропозиція вигідного партнерства. Крім того, прийде більш чітке розуміння, як заробляти гроші.
Порада. Для успіху варто трохи приструнити свій цинізм, а з бізнесу прибрати холоднокровність і додати емоційну складову.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Удачі варто чекати в березні (може допомогти розсудливий і вірний приятель) і грудні, коли цілком вірогідні визнання заслуг і навіть нагороди за них.
Спад. Рік у цілому рівний, без особливих падінь, хіба що в липні та листопаді можливе звільнення або раптова зміна діяльності.

БЛИЗНЯТА

Вам вдома краще, ніж в офісі, тому подумайте про віддалену роботу. Саме далеко від виробничих проблем вас чекають гроші, успіх і радість. Тільки не варто ховати таланти в собі і упускати хороші можливості.
Порада. Спробуйте нарешті стати самодостатнім, а не прив'язуватися до зарплати. Усвідомте, у чому ваша майстерність, і покажіть це світові.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. В цілому – рівний рік, тільки в травні очікується особливий успішний період, пік процвітання, коли розкриються здібності і весь світ буде вам допомагати.
Спад. З лютого і по квітень варто побоюватися обману і лицемірства. Особливо це стосується тих, хто шукає роботу.

РАК

На роботі вірогідні труднощі, аж до звільнення. І це добре, оскільки після цього вас буде чекати нове життя, відкриються нові горизонти.
Порада. Досягти успіху допоможе постановка ясних цілей, дисциплінованість і практичний розум.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. У лютому – початок нового шляху, нова робота, де ви будете мати авторитет, у вересні отримаєте підтримку і допомогу.
Спад. Найскладніші періоди – весна й осінь. У квітні і травні можлива втрата всякого інтересу до роботи, у жовтні та листопаді можете здійснити неправильний вибір і в результаті спалити за собою мости. Але, може, це й на краще?

ЛЕВ

Дуже успішний рік в плані кар'єри. Він буде повний нагород, які ви давно заслужили. Однак дещо затьмарити існування можуть інтриги і плітки. Не звертайте на них уваги: нехай говорять, що хочуть.
Порада. Навчіться використовувати інтриги собі на користь. А ще для успіху необхідна довіра до себе і світу, а також повна самовіддача.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. У червні мають бути нові можливості в кар'єрі – з'явиться шанс показати всі свої вміння на робочому місці.
Спад. Будьте уважні: тотальне невезіння чекає вас в лютому, упущені можливості – в квітні і спад активності – у вересні.

ДІВА

У роботі може перешкодити тільки ваш перфекціонізм. Адже занадто добре – теж недобре. Втім, не виключено, що керівництво відзначить ваші завзяття, наполегливість і небайдужість підвищенням, премією або іншою нагородою.
Порада. Настають зміни, і вам потрібно бути до них готовим.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Рік буде багатим на гарні події. Приводи для святкування будуть у квітні та листопаді – тоді вірогідні підвищення по службі. У травні вірогідні укладення важливих договорів. Премії або збільшення доходу очікуйте в червні.
Спад. Невеликі неприємності можливі в березні, жовтні та грудні – через ваше нетерпіння і запал.

ТЕРЕЗИ

Гроші будуть, але через ваше невміння поводитися з ними вони витечуть, як вода в пісок. На роботі – спокій і щастя, повне взаєморозуміння з співробітниками і керівництвом, можна зайнятися творчістю.
Порада. Насолоджуйтесь життям – у вас зараз для цього дуже вдалий час.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Прибавку до зарплати варто чекати в січні і вересні. У липні вашої впевненості вистачить для багатьох нових звершень. Серпень хороший для переходу на нову роботу.
Спад. Обережним треба бути в квітні: може підвести марнославство, в травні і червні ймовірний застій і вимушена відпустка.

СКОРПІОН

Руйнування зараз більш вірогідні, ніж творення, особливо в першій половині року. Цілком можливо, що звичний уклад життя і роботи зазнає змін. Однак є прекрасна можливість врівноважити нарешті інтереси сім'ї та кар'єри і зайнятися самореалізацією.
Порада. Проявляйте наполегливість, використовуйте ваш природний розум і допитливість.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. У травні отримаєте заслужену нагороду за старання, літо пройде спокійно, а в листопаді належить ступити на новий шлях – прекрасна можливість для зміни діяльності.
Спад. Аж до травня будуть турбувати проблеми і нові виклики. Руйнувати старі підвалини доведеться грунтовно.

СТРІЛЕЦЬ

Ви станете популярні і успішні, навчитеся заражати упевненістю інших. Правда, для цього доведеться битися з самим собою, поборів невіру в свої сили.
Порада. Результат прийде, коли ви навчитеся сміливо долати перешкоди, розуміючи, що вони створені для того, щоб зробити вас сильнішим.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Вдалий початок року: в січні ви будете на коні. У червні можливо початок нового проекту. А ось відпочивати доведеться аж у жовтні.
Спад. Не виключено, що в травні вам захочеться голосно грюкнути дверима і зруйнувати все, що створювалося довгі роки. У листопаді можливі збитки.

КОЗОРІГ

Рік схожий на зебру, коли перемежовуються щасливі моменти і провали. Грошей буде не надто багато, проте на життя вистачить: така ціна кризи вашого особистого перехідного періоду. Можливо, доведеться відступити, повернутися в місто дитинства, на старе місце роботи або перейти на нижчу посаду.
Порада. Боріться з комплексом ослика Іа: не впадайте у відчай, навчіться бачити позитив у будь-якому прояві життя.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Березень гарний у всіх аспектах: будуть і успіх, і визнання, і гроші. Ще один особливо грошовий місяць – жовтень.
Спад. У лютому можете опинитися в підвішеному стані. Червень загрожує проблемами на роботі через вашу лінь.

ВОДОЛІЙ

Нарешті з ваших очей спаде пелена, і ви побачите світ ясніше. Це стосується і вашого призначення, і взаємин, у тому числі в колективі. Прийміть як даність свої плюси і мінуси, усвідомте свою силу і сміливо пропонуйте свої вміння.
Порада. Не поспішайте спалювати мости, не будьте категоричними – бережіть стосунки. Краще промовчите, навіть якщо вам є що сказати.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Світла смуга настане тільки в другій половині року. У червні надійде приваблива ділова пропозиція, а з вересня можете починати нові справи.
Спад. Перші чотири місяці року будуть багаті розчаруваннями в людях, доведеться боротися з власною лінню і небажанням змінюватися.

РИБИ

Цього року удача повернеться до вас потрібною стороною, хоча доля і буде відчувати вашу стресостійкість. Період підходить для початку нових справ, бізнесу. Загалом, мрії збуваються! Справа за малим: вибрати напрямок застосування своїх сил. А з цим можуть бути проблеми – є ймовірність вибрати не те або проявити нерішучість.
Порада. Навчіться бути більш гнучким.
Успішні періоди в роботі та бізнесі. Поталанить в січні і вересні, саме тоді можливі нові пропозиції по зміні діяльності.
Спад. Найнепростіші місяці – лютий, квітень, березень, червень. Саме тоді будете близькі до того, щоб голосно грюкнути дверима.

http://ukr.segodnya.ua/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини