Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:30:19

Гороскоп на наступний тиждень, 8-14 грудня

07.12.2014   21:13Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Настав перiод, коли контакти з впливовими людьми або новi знайомства матимуть продовження.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi можливi службовi вiдрядження, надiйде важлива для вас iнформацiя.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Близнюки (22.05—21.06). Задуми цих днiв стануть у пригодi в майбутньому. За творчими справами не забувайте про романтичне життя.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Рак (22.06—23.07). Постарайтеся розставити прiоритети i займiться тим, що для вас є найвигiднiшим.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Лев (24.07—23.08). У вас з’являться новi пропозицiї, вiд яких важко буде вiдмовитися. Результат вас порадує.
Дні: спр. — 13; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Вiдпочинок поєднайте зi спiлкуванням, що стане корисним для майбутнiх перспектив.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.

Терези (24.09—23.10). Особистi справи, як завжди, на першому планi, але не зайвим буде бiльше уваги придiлити вашому партнеровi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Скорпіон (24.10—22.11).
Невирiшенi справи знову нагадають про себе. Хороший перiод для налагодження контактiв.
Днi: спр. — 12; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Новi знайомства можуть обернутися пропозицiями про спiвробiтництво. Спонтаннi дiї лише загострять почуття.
Днi: спр. — 10; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). У вас з’явиться шанс просунути тi питання, якi ранiше не вдавалося. Час заводити новi дiловi знайомства.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Водолій (21.01—19.02). У проблемних ситуацiях вас пiдтримають близькi. Доведеться витратитися на нововведення в оселi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Риби (20.02—20.03). Ви легко йдете на контакт iз дiловими партнерами. Несподiвано вiдкриєте в собi прихованi таланти.
Дні: спр. — 10; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВНІВ пестує фортуна, світобачення набирає красивих духовних барв, йде зміна ідеалів, вчорашні стереотипи руйнуються, ви дорослішаєте на очах, перетворюючись на мудреця. Не стримуйте ідейний фонтан, ваші задумки чудові, перспективні і мають право на життя, втілюйте їх разом з діловими, шлюбними партнерами.

ТЕЛЬЦІ, як досягти гармонії між «хочу» і «треба»? Питання стане руба, змусивши розкуркулювати благовірних, домочадців (і вони досить щедрі). Не перегніть палицю апетитів, на чашу терезів покладено любов та гроші, тож якщо хочете бути улюбленими та жаданими в парі, поставте вимоги партнерів на чільне місце.

БЛИЗНЮКИ — носій щастя та добра, якого публіка всюди зустрічає з радістю та щирою любов’ю, головне — в клопотах за чужими проблемами не занедбати особисте буття. Подружні стосунки набирають динамічних обертів, кожна мить на вагу золота: дайте обранцю відчути себе сильною самодостатньою особистістю.

РАКИ,
трудовий марафон у розпалі, як фахівець ви сама досконалість, майстер на всі руки. Дайте фори ледарям та непрофесіоналам, взявши штурмом олімп ділових досягнень як кількістю, так і якістю. Втім і плата має бути еквівалентною, торгуйтеся з працедавцями і не продавайтеся за мізерні кошти. Зараз вам потрібен як посадовий портфель, так і товстий гаманець, ви це заслужили.

ЛЕВИ, якщо серцю хочеться свята, не стримуйте той феєричний порив, пірніть у вир романтичних розваг і кайфуйте! Ви такі величні, імпозантні, тож розбити чиєсь серце труднощів не складе, хочеться кохатися — запускайте амурні стріли і дерзайте, янголи допоможуть!

ДІВИ,
сім’я — це колиска духовності та життєдайний генератор, тут ви розвиваєтеся, черпаєте зерна небесної мудрості. В стосунках «батьки-діти», «начальник-підлеглий» тривають щасливі часи преображення, тільки не афішуйте про здобутки, бо відлякаєте фортуну. Усамітнення в домі зцілить душу, зарядить життєвий акумулятор.

ТЕРЕЗИ здатні до адаптації в будь-яких обставинах! Віртуозно змусити танцювати публіку під свою дудку, загітувати за високу ідею — мастак на всі сто. Життєва мудрість, практицизм плюс висока ерудиція, ділова обізнаність здатні творити чудеса успіху там, де процвітає нехлюйство та безграмотність.

СКОРПІОНИ
— працелюби нівроку, тож ловіть вигідну ділову пропозицію чи рентабельне замовлення, аби долучитися до фінансових джерел, які для вас щедро струменять, і моліться на шефа! Кар’єрне майбутнє в його руках. Однак слід тримати руку на матеріальному пульсі, збалансувати прибутки та витрати, аби надходження до гаманця (що обіцяють бути високими!) не перевищували трати.

СТРІЛЬЦЯМ
хоч розірвись: то слід воювати на передовій, то «партизанити» на таємному фронті, догоджаючи начальству. Чаруйте публіку еротизмом, інтелектом, презентабельністю, успішно втілюйте неординарні ідеї поки вас люблять та цінують, бо ця манна популярності, везіння не вічна.

КОЗОРОГИ, оптимальна самореалізація визначена вдалині від суспільної метушні. Опановуйте діалектику пізнання вищої істини, відвідуйте храми, богослужіння, вивчайте філософську літературу, читайте Біблію, долучайтеся до святих скарбниць. І нікого не судіть, а моліться.

ВОДОЛІЇ,
ключ до щастя подружжя у ваших руках. Годі сиротіти, обранці вас кохають всім серцем! І жодні сумніви не повинні затьмарити сяйво насолоди взаємних почуттів. Дружба і кохання зіллються воєдино, піднявшись до екстатичних вершин ідилії в партнерстві. Вчіться віддавати навіть собі в збиток, приборкавши егоїзм, тоді дрібні поступки стануть трампліном до масштабних звершень.

РИБИ,
репертуар трудових обов’язків широкий (що в радість), у роботодавців ви в фаворі, плюс нинішня діяльність відповідає фаховому покликанню. Впевнено натискайте на професійні педалі й завзято рухайтесь до кар’єрного олімпу, омріяна посада — це реально. Якщо в діловій команді є конкуренти, подружіться з ними, об’єднуючим стимулом стане спільна матеріальна зацікавленість, де інтереси суперників мають бути на першому місці.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини