Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:10:07

Гороскоп на тиждень, 20-26 жовтня

19.10.2014   11:55Агенцiя

Події тижня в зв’язку із затемненням Сонця (24 жовтня о 0 год. 45 хв.), розгортаються за бурхливим кармічним сценарієм, проходять з шаленою швидкістю і абсолютно не підлягають контролю.

Час згущається, де йде запекла боротьба між минулим та майбутнім, пристрасті вирують, активізуючи болючі проблеми в сфері взаємостосунків та фінансів. Закладається новий життєвий цикл буття на кілька років, де на перший план виходять діла, що потребують невідкладної уваги, а те, що вичерпало себе, морально застаріло, починає втрачати свою значимість, однак здавати позиції не хоче і продовжує їх захищати. Затемнення стимулює кризу свідомості, змінює наші внутрішні установки, запускаючи події (яких ми не хочемо, бо звикли жити по інерції, для чого зайві клопоти?), продиктовані зовнішніми обставинами. Слід утриматися від кардинальних рішень (до кінця місяця), не звалювати на себе важливих зобов’язань, контролювати азартні емоції.

СКОРПІОНАМ, РАКАМ, ЛЕВАМ, ОВНАМ, ТЕРЕЗАМ, КОЗОРОГАМ визначено прийняти на себе «удар» прогресивних трансформацій і достойно «переродитися». І ви дозріли це зробити! Зверніть увагу на ідеї, пропозиції, ділові проекти та людей, що опинилися у вашій «орбіті», це не випадково, відтепер їм судилося на кілька років «вертітися» поряд.

Овен (21.03—20.04).
Будьте смiливiшi у своїх бажаннях. На роботi краще зберiгати нейтралiтет, а свої думки — тримати при собi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi не намагайтеся щось радикально змiнювати. Залиште все, як є, iнакше плани зiйдуть нанiвець.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06).
Початок тижня — час експериментiв, проявiть творчий пiдхiд i креатив, i не тiльки на роботi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Рак (22.06—23.07). Тиждень сприятливий для вирiшення побутових питань, облаштування житла та оновлення iнтер’єру.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). У вас з’явиться бажання зрушитися з мертвої точки, почати щось нове. У гонитвi за новизною не забувайте про близьких.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Діва (24.08—23.09). Настав час довести почату справу до кiнця i прийняти остаточне рiшення для себе. Вихiднi присвятiть спорту.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10).
Як тiльки завершите те, що запланували, друзi пiдкинуть щось нове та цiкаве. Так що сумувати нiколи.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11).
Перш нiж щось зробити, зважте всi «за» i «проти». Не довiряйте чужим обiцянкам.
Днi: спр. — 23; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12)
. Ви запланували декiлька справ, а з якої почати — визначитеся наприкiнцi тижня. Звернiть увагу на здоров’я.
Днi: спр. — 22; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01).
У вас виникне принципове питання, яке негайно доведеться вирiшувати. Покладайтеся тiльки на власнi сили i досвiд.
Дні: спр. — 20; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Початок тижня — не кращий час для дiлових зустрiчей. Чим бiльше людей ви залучите до справ, тим гiршим буде результат.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03)
. Погляньте на свiт по-фiлософськи, можливо, поряд не тiльки та сама iстина, а й довгоочiкувана близька людина.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВНИ, паруйтеся! Вам слід «налаштуватися» один на одного, «піймати» хвилю партнера, одночасно прийнявши його умови гри, не забуваючи при цьому про власні інтереси. Наказ долі –створити гармонійний союз, затишне сімейне гніздо й жити душа в душу з обранцем, ділити щастя й горе, радощі й печалі порівну! Однак не все так просто, ваша місія –привабити (та утримати) половинку своєю досконалістю, талантами, чеснотами й зосередити всі його помисли на власній персоні, аби сумніви не отруювали взаємин.

ТЕЛЬЦІ приречені завзято з творчим ентузіазмом працювати на службі, продемонструвавши, що в ролі трудового вола неперевершені. Втім, аби те робоче ярмо не задушило (здоров’я слід берегти), оплата має бути еквівалентною. Жертовний труд протипоказаний! Максимальним стимулом до роботи стане бажання звити комфортне сімейне гніздо, тож займіться благоустроєм оселі.

БЛИЗНЯТА, життя це захоплююча гра, де можна створити власний сценарій і стати щасливими, виступивши в ролі чарівника. Тримайтеся пари, любіться, ваш союз зцементують цікаві захоплення, веселі розваги, реалізація спільних ідей. Гармонізуйте бажання і можливості, чітко визначтеся, що ви хочете, якщо це благі наміри, тоді доля пошле ресурси для їх реалізації. Однак інтереси та потреби оточення не повинні бути ущемленими.

РАКИ,
сконцентруйтеся на клопотах за родину, ви атлант сімейного благополуччя! Зароблені гроші (тут таланить) інвестуйте на благо домашнього добробуту, потреби домочадців є святими і ви зобов’язані їх профінансувати, створивши умови для самореалізації, що поліпшить стосунки «батки-діти». А ось кар’єрні амбіції усмиріть, то шлях регресу, тут доля обріже крила. Увага сердечним сиротам: в любовній сфері запущено процес «перезавантаження», чекайте позитивних змін.

ЛЕВИ, яскрава публічна фігура, сонце, що сяє, обігріваючи всіх! Рухайтеся, сидіти на місці –прогавити щасливі шанси. Зміна «декорацій» вкрай потрібна: хвилюючі враження, яскрава емоційна палітра -- прекрасний життєвий тонік і можливість зав’язати вигідні стосунки (ділові, любовні) й отримати максимальну користь від контактів, знайомств, запозичити досвіду. Впевненість в собі, власних думках, поглядах, ідеях є доленосним локомотивом, що мчить на всіх парах у світле завтра. І не менше акцентуйте уваги на чужих пересудах!

ДІВИ, зосередьтеся на особистих потребах і годі танцювати під дудку чужих вимог, інтересів, ви сам собі пан і слуга, об’єктивний аналітик! Якщо бажання правильні, від Бога (а не каприз Его), фінанси доля пошле, відчинивши двері в щасливе майбутнє. Благодійні джерела до ваших послуг, не забудьте поділитися тим скарбом з рідними і уникайте «експлуатації» та паразитизму зі сторони, нічого не беріть в борг, адже здатні самі себе забезпечити.

ТЕРЕЗИ, презентація себе у суспільстві йде тріумфальним темпом.Час об’явити війну поганим звичкам! Позбавтеся від відпрацьованого непотребу і зосередьтеся на найважливіших речах. Влаштувавши генеральне «прибирання» минулого, залиште на озброєння найкращий досвід. Тяга до досконалості -- вічний процес та все ж прагніть стати зразком у всьому, тоді довкола згуртуються потрібні люди. Ви для них на п’єдесталі! Але з ким об'єднатися (розлучитися), створити ділову команду чи подружній союз – вирішуйте самі! «Прогинатися під цей мінливий світ» протипоказано, інакше він вас затопче!

СКОРПІОНАМ хоч розірвись, треба бути на передовій і одночасно воювати на таємному фронті, саме тут розгортаються доленосні події, детонуючи успішні зміни в кар’єрі, матеріальній сфері. Серед сильних світу, службових босів, завдяки високому професіоналізму, ви в фаворі, однак менше афішуйте про свою діяльність, бережіть службові секрети, виводьте на чисту воду шахраїв, недобросовісних людей, а в критичну мить будьте принциповими, але не авторитарними.

СТРІЛЬЦІ, вектор долі проходить через дружній колектив, братайтеся з людьми, тоді зможете скрізь досягти тріумфу, однак майте на увазі: привілеї вибору друзів призначені тільки вам. Якщо хтось не припав до серця і нав'язує себе—з чистою совістю відмовляйте. Втім на товаришів, які вписуються в ідеал друга поталанить, створюйте ділові союзи для співпраці, а подружнім парам саме час укріпити стосунки, виступивши в амплуа друга і коханця одночасно. Якщо стали заручником прагматичних бажань, потайки несіть той хрест, ваші можливості та здібності тут поки-що обмежені…

КОЗОРОГИ, на кар’єрних теренах спекотна пора, ймовірні кадрові ротації, зміна посади, керівництва, професійного напрямку, підвищення зарплати. Куйте залізо поки гаряче, в роботі ви майстер на всі руки, укріплюйте професійну фортецю, тут вам рівних не буде, якщо з'єднаєте природний талант, ділову кмітливість і менеджерську жилку. Вдома не скандальте, випускаючи агресивну пару під рідним дахом, ви руйнуєте затишну сімейну ауру, плямуєте імідж зразкового сім’янина.

ВОДОЛІЇ, світогляд кардинально міняється, озбройтеся негативними й позитивними набутками плюс чужими помилками і створіть нову індивідуальну філософію буття, у кожної людини вона неповторна і має відповідати духу часу та внутрішній зрілості. Час «підкачати» духовні біцепси, тоді вдасться блискуче протистояти злу, творити добро, нести в світ любов, мудрість, гармонію. На харизматичних партнерів щаститиме, крокуйте в унісон, разом ви здатні гори зрушити, головне обрати правильну мету!

РИБИ, реалізація особистих бажань -- то шлях деградації, поставте «треба» на чільне місце! Ви перебуваєте в полоні залежності від інтересів, щедрот інших людей. Переживання зайві, на щастя, Творець завжди пошле помічників покровителів, благородних колег, роботодавців, тож професійна самореалізація пройде на ура. Не лінуйтеся, а сумлінно трудіться, виконуючи широкий спектр службових зобов’язань (саме за це вас цінуватиме начальство і ніхто з конкурентів не «підсидить») та багатійте. Увага шлюбним парам, для зміцнення союзу від вас вимагається геройська самовіддача на всіх рівнях.

Астролог Любовь ШЕХМАТОВА, Україна Молода

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини