Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:29:15

Гороскоп на тиждень, 8-14 вересня

07.09.2014   10:37Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо ви прагнете професiйного успiху, обдумайте плани на майбутнє, внесiть у них корективи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi ви пишатиметеся вчинками. Ситуацiя дозволить показати себе з найкращого боку.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.

Близнюки (22.05—21.06).
Вам важко буде стримувати власнi пориви. Ви схильнi говорити людям правду просто в очi, але не всiм це подобається.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07). Хоча тиждень не обiцяє легких перемог, результати ваших старань перевершать усi очiкування. Можливi цiкавi пропозицiї.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08)
. Вас накриє хвиля самокритики. Залиште скарги i дайте можливiсть людям оцiнити вашi вчинки.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Діва (24.08—23.09). Майбутнiй тиждень буде для вас сприятливим перiодом для купiвлi побутових товарiв. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Терези (24.09—23.10). Початок тижня — час активного спiвробiтництва з партнерами. Якщо припуститеся помилки, вам ще довго про неї нагадуватимуть.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11). Вас умовлятимуть пiти на поступки. Альтруїзм — це чудово, але не варто забувати про себе.
Днi: спр. — 12; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12).
Із понедiлка чекайте змiн в особистому життi. Перш нiж порвати iснуючi зв’язки, подумайте, чи варто це робити.
Днi: спр. — 9; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Приготуйтеся до випробовувань, на цьому тижнi їх буде чимало. Вам доведеться вiдстоювати свої iнтереси з впливовими людьми.
Дні: спр. — 11; неспр. — 14.

Водолій (21.01—19.02).
Будьте уважнi у вирiшеннi фiнансових питань, щоб уникнути значних втрат. Не поспiшайте мiняти мiсце роботи.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Риби (20.02—20.03).
Смiливо починайте справи, пов’язанi з переїздом. У всiх начинаннях на вас чекає успiх.
Дні: спр. — 8; неспр. — 12.

Інша версія:


ОВНИ, події тижня мотивовані кармічно,  де емоційна атмосфера гратиме провідну роль. Пливіть за течією, грамотно балансуйте, аби всім догодити, власні інтереси задовольнити і не нашкодити здоров’ю. Адже саме накопичені протягом року стресові шлаки нині провокують хвороби. Зберігайте вірність постійному партнеру, він робить інтимну «погоду» в союзі, його бажання святая святих, а ви підлаштовуйтеся.

ТЕЛЬЦІ, настав час поекспериментувати. Життя — це гра, а всі ми в душі актори і часто вдаємося до прикольного гумору, артистизму там, де потрібно обійти гострі кути, зробити приємне людям. Саме час підкинути хмизу до любовного полум’я в шлюбі.

НА БЛИЗНЮКІВ чекають прогресивні зміни в професійній сфері, де потрібно пустити в хід творчу інтуїцію, задіяти арсенал психологічного впливу на шефа та колег — паралельно з практичними навиками, відповідальністю й самоорганізованістю.

РАКИ, ваш девіз: «Хай живе різноманітність!». На одному місці нічого не висидіти, тож рухайтеся, змінюйте обстановку, спілкуйтеся з цікавими людьми, наповнюйте душу свіжими враженнями. Слід менше зациклюватися на нудному побуті — нині світ витканий з тонких милозвучних вібрацій, де можна розчинитися в любовній млості з сердечним супутником.

ЛЕВИ, зосередьте увагу на сексуальному аспекті в партнерстві, де для підтримки вогню пристрасті в союзі та прогресивної духовної динаміки слід активізувати власну харизму. Вам разом має бути всюди цікаво!

ДІВИ, на ділових та шлюбних теренах віє дух змін, швидше за все, вам буде важко у зв'язку з планомірністю, консервативними установками пристосуватися, гармонійно вписатися в поворот сімейної долі. Проте «перезавантаження» неминуче, аби адаптуватися до нового перебігу життя.

НА ТЕРЕЗІВ чекають приємні сюрпризи на службі, стимул до роботи є, й це гарні заробітки. Приготуйтеся розширити коло зобов'язань, звалити на плечі нові трудові повноваження. З випробуваннями на психологічну міцність упораєтеся. Любіть обрану професію — і все повернеться матеріальними здобутками.

СКОРПІОНИ, на діловому фронті ви прагматичні діячі, а на любовному — справжні покровителі і майстри інтимних фантазій, яким почуття коханих (які є жаданим ідеалом) зовсім не байдужі. Ви налаштовані зробити так, аби серця билися тільки в унісон! Для взаємного щастя долею створені всі умови.

СТРІЛЬЦІ, сім’я та робота — два гарячі полюси, де потрібно віртуозно лавірувати, щоб скрізь встигнути. Вдома будьте милосердними і ласкавими, й нехай рідні в’ють з вас мотузки — це на краще! На службі потрібне повне перевтілення в працелюбного робочого коня.

КОЗЕРОГИ, якщо хочете пропіарити себе, досягти намічених цілей завдяки умінню планувати, відповідальності, практичності, слід ще й узяти на озброєння дар психолога. Ви повинні відчути, хто чим дихає, зуміти відшукати приховані слабинки, тоді зможете вчасно натиснути на відповідні душевні струни людей і досягти бажаного.

ВОДОЛІЇ, якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, а жорстка прагматична реальність не пускає в рай блаженства, то шукайте золоту середину. На жаль, залежність від раціонального оточення (щедрості благовірних) усунути не можна, боротися з власницькими інстинктами теж немає сенсу. Залишається знизити планку апетитів, об'єктивно оцінити ситуацію, піти на поступки заради дружби, сумісного ділового процвітання, сексуальної гармонії.

Без РИБ і сонце меркне, радійте, поки затребувані і потрібні людям – це чудово! Охоче допомагайте, беріться за додаткові повноваження на службі. Стояти міцно на землі допоможуть шлюбні партнери, також прислухайтеся до побажань ділових компаньйонів, товаришів по службі. Особиста ініціативність, творча оригінальність плюс прагматизм ділового оточення - прекрасний сплав для побудови мостів співпраці на майбутній рік. Якщо робота відповідає покликанню серця, значить розкриття потенційних можливостей, природних талантів йтиме блискуче.

kreschatic.kiev.ua,http://www.umoloda.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини