Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:27:38

Гороскоп на наступний тиждень, 11-17 серпня

10.08.2014   13:26Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Усупереч вимогам оточуючих, ви не поступатиметеся своїми принципами та iнтересами. Це може спровокувати сварку з колегами. У вихiднi вас запросять на гостини.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). У вас буде шанс показати характер: вимагати вiд колег слухняностi, зайнятися вихованням дiтей. З начальством стосунки значно погiршаться.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде сповнений неочiкуваностей. Люди, яких ви давно знаєте, можуть проявити себе з неочiкуваного боку. Не поспiшайте робити висновки.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Рак (22.06—23.07). Вам вдасться добре повеселитися, але вiрогiднi клопоти, пов’язанi зi справами близьких. Вам знадобиться багато сил i витримки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Ви зараз на перехрестi. Коли закiнчиться смуга невизначеностi — залежить тiльки вiд вас. У ваше життя можуть увiйти важливi люди, якi серйозно вплинуть на ваш вибiр.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). Успiх залежатиме вiд вашої активностi та комунiкабельностi. Добре починати справи, пов’язанi з навчанням i спiлкуванням. У вихiднi можливі раптовi перепади настрою.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). Уникайте суєти та марного витрачання енергiї. Головний день на цьому тижнi — середа, почнуться подiї, пов’язанi з важливими етапами життя. Вихiднi краще провести вдома.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Для вас настає перiод пiдбиття пiдсумкiв. Менше спiлкуйтеся з випадковими знайомими, вiдпочиньте, побудьте наодинцi зi своїми думками.
Днi: спр. — 15; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12).
Не бійтеся поступатися. Цей тиждень вiдкриває новий життєвий цикл — у вас пiдвищиться активнiсть, проявляться всi таланти. Вихiднi будуть веселими i насиченими.
Днi: спр. — 14; неспр. — 17.

Козеріг (22.12—20.01). Ви проживете цей тиждень у свiтi фантазiй. На щастя, бiльшiсть проблем вирiшаться самi по собi. Постарайтеся робити добро іншим.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Водолій (21.01—19.02).
Настав час термiнових проектiв i їх поступового здiйснення. Повiльно, але впевнено ви йтимете до цiлi й досягнете хороших результатiв. Довіртеся інтуїцiї.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Риби (20.02—20.03).
Можливо, доведеться ухвалювати неординарнi рiшення, брати на себе серйознi обов’язки. Активно будуйте плани на майбутнє. Друзi нададуть вам неоцiненну допомогу у справах.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Інша версія:

ОВНИ, утримайтеся від зазіхань на чужі ресурси, не будьте егоїстом-марнотратом, дбайливо розподіляйте власні кошти, сімейний бюджет, збалансовуючи «хочу» і «треба», інакше сядете на фінансову мілину. Самостверджуйтеся на публіці не за рахунок матеріальної щедрості, а демонструючи особисту чарівність, духовну силу, сердечну красу.

ТЕЛЬЦІ, у вашій натурі яскраво проявляться риси, генетично успадковані від предків, тож з розумінням ставтеся до поведінки домочадців, адже яблуко від яблуні недалеко падає. Шануйте фамільні, національні традиції, створіть затишну сімейну атмосферу — і сили зафонтанують.

БЛИЗНЮКИ, для вас тиждень наповнений кармічними сюжетами. До обманів та хитрощів не вдавайтеся, бо все випливе на поверхню. Приборкайте ініціативу, нікому нічого не нав’язуйте, дійте, тільки коли вас попросять.

РАКИ — на фінансових теренах хазяйнує фортуна, тож радійте, втім, витрати зростатимуть пропорційно прибуткам. Дотримуйтеся золотої середини в бажаннях і можливостях, порушення балансу «беру-даю» (і в любовній сфері також) є неприпустимим.

ЛЕВИ — чарівні харизматичні лідери, здатні сяйвом популярності затьмарити будь-кого, що багатьох страшенно дратує, є більмом на оці. Проте всім не догодиш, тому неодмінно більше контактуйте, зав’язуйте нові стосунки. На службі тримайтеся подалі від керівника, сумлінно з творчим запалом виконуйте робочі, а вдома — сімейні обов’язки.

ДІВИ, облиште диктувати свої умови, бо ж тривають кармічні випробування, коли все таємне стане явним. Спаде пелена ілюзій, настане усвідомлення допущених упродовж року помилок. Не слід афішувати свою діяльність — таланитиме на таємних покровителів і тоді, коли робитимете важливі справи тихо, подалі від заздрісних очей.

ТЕРЕЗИ на гребені соціальної популярності: це серце, мозок, творчий двигун братерського колективу. Тримайтеся вірних друзів, через них завітає щастя й удача. Втім, там чимало спокусників-маніпуляторів, яких слід оминати десятою дорогою.

СКОРПІОНИ, якщо ви досконалий спеціаліст і поставили за мету зійти на кар’єрний олімп та розбагатіти, таємно куйте залізо, поки воно гаряче, й тоді зможете отримати престижну посаду чи укріпити завойовані ділові володіння. Високих покровителів Творець пошле, начальство створить чудові привілеї.

СТРІЛЬЦІ, приборкайте амбіції й не перетворюйте заради популярності офіс на арену для реклами досягнень, талантів, напрацьованого досвіду, бо це небезпечний збудник для таємних ворогів, що підступно точать на вас зуба... Затіваючи сумісні проекти, тримайтеся вірних духовних друзів, яким щиро довіряєте, з ким братські стосунки свого часу пройшли складні випробування, — вони не підведуть!

КОЗЕРОГИ опиняться в полоні сексуальних пристрастей, за які доведеться добряче відплатити. «Джин» плотської насолоди вимагає від вас підвищеної самовіддачі, а будете скупитися — залишитеся наодинці розлюченими і незадоволеними. Обранці «страждають» ненаситністю, тож, коли дорожите союзом, ваше завдання — інвестувати власні ресурси на благо їхніх потреб та капризів. Не збіднієте, адже багатіє той, хто віддає!

ВОДОЛІЇ, ваша організованість, мобільність, чіткість мислення — запорука нейтралізації критичних ситуацій, гострих конфліктів, що інтенсивно штурмуватимуть впродовж тижня. Незадоволеність професійними проблемами можна нейтралізувати завдяки гармонійній діловій команді, а впоратися з домашніми інцидентами допоможуть шлюбні супутники. Паруйтеся — цього року всім, хто мріє про щасливий союз, Всевишній посилає благословенного партнера.

РИБИ — універсальні спеціалісти, здатні впоратися з найскладнішими завданнями, виконуючи одночасно широке коло робіт, за що цінуватиме начальство та й зарплатні додасться. Беріть активну участь у модернізаційних трудових процесах, йдіть в ногу з прогресом, опановуючи інноваційні технології, з конкурентами не воюйте, а обмінюйтеся практичним досвідом.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини