Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:35:10

Гороскоп на наступний тиждень, 28 квiтня - 4 травня

27.04.2014   15:00Агенцiя

У зв’язку із затемненням Сонця (29 квітня о 9 год. 04 хв.) хід фатальних подій, які розпочалися раніше, сягне кульмінації. Це поворотний момент долі, вплинути на який неможливо, оскільки саме Провидіння запускає механізм приреченості, тобто причинно-наслідкових зв’язків, які не підлягають змінам.

ОВНИ, матеріальна тема найактуальніша, тож перегляньте своє ставлення в сфері "беру-даю", зробіть ревізію прибутків, витрат, дбайливо використовуйте природні ресурси та ретельно ставтеся до витрачання спільних грошей. Щастя слід шукати в родині.

ТЕЛЬЦІ, ваш девіз тижня: "Хай живе оновлення!". Внутрішньо ви до нього готові! Поклопочіться про зовнішність, обновіть гардероб, поставте хрест на поганих звичках та запаліть серце коханням й очі сексуальним блиском, тоді ваші кохані будуть завжди поруч, а суперників (чи суперниць) як вітром знесе! А спільне цікаве захоплення стане любовним чар-зіллям.

БЛИЗНЮКИ, якщо опинилися в ролі цапа-відбувайла, не біда, будьте чесними з собою та оточенням, мужньо визнайте приховані слабкості, покайтеся в гріховних провинах, прагніть до співчуття і благочестя в будь-яких хворобливих ситуаціях. Чистота совісті, матеріальні пожертви — запорука душевного та фізичного здоров’я.

РАКАМ імпонує роль громадського діяча, і тут є всі шанси стати харизматичним лідером (де наламали дров), позбувшись егоїстичних звичок. В дружній сфері проходить процес "перезавантаження", де слід відсіяти зерна від плевел, аби в майбутньому траєкторія долі була щасливою. Поставтеся серйозно до нових знайомств і розвивайте романтичні взаємини в ключі самовіддачі.

ЛЕВИ, "переформатування" торкнеться кар’єри, приготуйтеся до професійних реорганізацій зі зміною виду діяльності, керівництва, службового статусу з допомогою високих таємних покровителів. Це повчальний урок долі тим, хто зійшов із правильного шляху й запізнився з реалізацією фахового покликання, яке дано Всевишнім. Дбайте про батьків, сімейний добробут, шануйте фамільні традиції.

ДІВИ, не сидіть квочкою, рушайте в далекі мандри — зустріч з іншими звичаями, культурою принесе сюрпризи і, зрештою, кардинально вплине на сталу філософію буття. Втім, чужому навчайтеся, але й свого не цурайтеся! Спирайтеся на впливових друзів (із якими вас єднають духовні цінності) — вони є ретрансляторами щастя й процвітання.

ТЕРЕЗИ, для вас настав час моральної й матеріальної розплати, невідкладного виконання боргових зобов'язань. Не засмучуйтеся, а радійте, все закономірно, те, що було взяте колись понад міру, доведеться повернути. Розрахуйтеся з кредиторами, тоді й вам доля поверне все, що заборгувала! На кар’єру моліться: якщо професію любите, Всевишній допоможе!

СКОРПІОНИ потрібні всім! Ідіть назустріч, об'єднуйтеся і будуйте спільні справи на фундаменті взаємних інтересів та дотримання небесних і юридичних законів. Зловживанням — зась! Поруч із вами в одній упряжці мають крокувати особи високої моральної "закваски", а хто з партнерів (і шлюбних теж) не вписується у вимоги долі, має зійти з орбіти. І не шкодуйте, бо це баласт!

СТРІЛЬЦІ, на службі запущено процес "трансформації", настають кадрові перестановки з новим колом зобов’язань, роботи додасться і зарплати теж. Не перевтілюйтеся заради грошей в трудоголіка: механічна праця шкідлива, вона нівелює емоції, заземляє душу, що загрожує втратою здоров’я. Стресові перевтоми протипоказані!

КОЗЕРОГИ покликані піднятися з глибин песимізму до вершин романтичного блаженства й оцінити всю красу буття. Розслабтеся, адже життя — це гра, воно прекрасне, важливо змінити правила гри, маски, ролі й із захопленням порозважатися. Жодна рутина не має затьмарити радість святкового настрою! Створити міцний та щасливий любовний союз — це Боже благословення, тож дерзайте!

ВОДОЛІЇ, сімейні проблеми йдуть штурмом, вимагаючи реорганізації, б’ють по психіці, лишають рівноваги. Все, що тут відбувається, непідвладне вашій волі — пожинаєте заслужене. Смиренно пристосовуйтеся і благородно служіть на благо родини, поліпшення сімейного добробуту. Матеріальний аспект грає ключову роль.

РИБАМ відведена роль вовка, якого ноги годують, отримуючи максимум користі із зустрічей, знайомств, ситуацій, які є не випадковими — вони кармічно обумовлені. Яскрава особиста харизма плюс всебічна обізнаність сприятимуть домовленостям з людьми на будь-яку тему, вирішенню животрепетних питань, що в майбутньому зіграє доленосну роль

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.