Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:59:22

Гороскоп на наступний тиждень, 14-20 квітня

13.04.2014   10:27Агенцiя

Увага ОВНАМ, ТЕРЕЗАМ, РАКАМ, КОЗОРОГАМ: пристебніть «ремні» безпеки!

Стрімке розгортання кармічних подій, започаткованих після 30 березня, сягне апогею. Затемнення Місяця, що відбудеться 15 квітня о 10 год. 47 хв. в знаку Терезів символічно стане поворотною віхою в житті кожної людини, сигналізуючи про завершення чергового етапу розвитку. Ситуації в якійсь сфері буття (для кожного індивідуально) сягнуть критичної точки, вимагаючи реорганізації, переосмислення допущених раніш помилок. Це час максимальної активізації наболілих проблем, загостриться внутрішня криза, внаслідок якої буде щось відкинуто і поставлена крапка. На передньому плані опиняться питання взаємостосунків, юридичні спори, відкриті конфлікти, все таємне стане явним. Гармонізуйте свій внутрішній світ, не гарячкуйте, емоційне напруження зашкалює, все що бездумно поруйнуєте є фатальним і відновленню вже не підлягає! Приміром якщо конфлікт давно назрівав, ви можете назавжди розлучитися, або навпаки порозумітися, і обєднавшись зусиллями з конкурентами, розпочати нове життя.

Овен (21.03—20.04). У понедiлок постарайтеся вчасно вийти на роботу, iнакше ризикуєте наразитися на скандал. Можливi сварки з коханою людиною. У вихiднi доведеться виконувати термiнову роботу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05).
На цьому тижнi можливе пiкантне знайомство, але будьте обережні — ваша репутацiя пiд прицiлом. Не починайте активних дiй.
Дні: спр. — 14; неспр. — 19.

Близнюки (22.05—21.06).
Дійте рішуче, інакше удача вам не свiтить. Не соромтеся висловлюватися i з’ясовувати стосунки. Уникайте спокус, можлива втрата контролю над ситуацiєю.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Рак (22.06—23.07).
Тиждень суперечливий. Є вiрогiднiсть потрапити пiд вплив хитрої людини. Зате ви вiдчуєте серйознiсть i глибину почуттiв давнього прихильника.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Лев (24.07—23.08). Весь тиждень ви будете потрiбними своїм домашнiм як друг i порадник. На роботi нарештi оцiнять вашi працьовитiсть i вiдповiдальнiсть, а вашi iдеї знайдуть пiдтримку.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09).
Вiрогiдно, що пiд тиском близької людини вам доведеться робити те, що не зовсiм хочеться. Можливi рiзкi змiни настрою. Приємнi новини чекайте ближче до п’ятницi.
Дні: спр. — 20; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Ви часто стикатиметеся з неприємностями. Не поспiшайте приймати самостiйнi рiшення.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11).
У понедiлок варто обирати, розмiрковувати, але не приймати рiшення. Є ризик зiткнутися з грубощами. У вихiднi вiдвiдайте родичiв.
Днi: спр. — 14; неспр. — 15.

Стрілець (23.11—21.12). Несподiвано ви вiдкриєте в собi дар психолога, зможете передбачати дiї інших. Вдалими будуть покупки. У вихiднi чекайте гостей.
Днi: спр. — 17; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Близькі потребуватимуть вашої уваги. Можливий сплеск романтичних почуттiв. Вихiднi присвятiть родинi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Водолій (21.01—19.02).
Ви будете сентиментальнi й чутливi, може видатися, що настав час змiнити життя. Це не так. Знайдіть сили вирiшити побутовi питання i провести дiловi переговори.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03).
У понедiлок ви вiдчуєте трудовий ентузiазм, виникне вiдразу кiлька цiкавих iдей. Наприкiнцi тижня будьте уважнi на дорогах, можливi травми.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВНИ, життя набирає шалених обертів, презентуйте себе акуратно, без зухвальства, ви самодостаня творча особистість, покликана діяти за духовними законами, оскільки є транслятором проресивних змін в соціумі. Діліться багатим досвідом і неодмінно будьте в парі! На ділових та шлюбних теренах віє дух доленосних змін, до яких слід пристосовуватися, ні з ким не воюйте, розбитих згарячу глечиків потім не склеїти, вирішуйте всі непорозуміння дружелюбно, дотримуючись компромісу інтересів, аби всім було добре. Останнє слово за партнерами і не смійте їм суперечити, робити наперекір! В ділах поступайтеся й нікому не переходьте дорогу, пропустіть вперед, того, хто обганяє!

ТЕЛЬЦІ, кармічна смуга триває, не влаштовуйте бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається. Вирішуйте чужі проблеми, частіше усамітнюйтеся і правильно використовуйте ресурс парних взаємин (де вас кохають). На службі витає доленосний дух, охоче беріться за доручену роботу, старанно розгрібайте давні «завали», стабільність робочого мікроклімату – запорука матеріальної стабільності доброго здоров'я.

БЛИЗНЯТА, відкрийте серце назустріч високим почуттям, станьте взірцем дружньої ідилії, лебединої вірності! Вас кохають і це стимул аби зробити половинку найщасливішою в світі, прихилити небо до її ніг! З обранцем ви повязані духовними узами і це чудово. Любовні авантюри протипоказані, романтичні легковажні пригоди (сексуальний потенціал зашкалює) матимуть фатальні наслідки. Якщо ви досконалий фахівець та маєте ключик до серця шефа, ловіть золотий шанс аби розбагатіти.

РАКИ, дім та робота -- два гарячі полюси, між якими слід вправно лавірувати, щоб скрізь встигнути. У сімейних стінах вулканічна атмосфера, тут проходять невідворотні зміни, усмиріть агресивного коня, на якому ви завзято гарцюєте тільки вдома, допікаючи домочадцям. І переключіться на професійну сферу, там благодатне джерело творчої наснаги для кар’єрного росту і реалізації глобальних планів! Особиста харизма сяє, тож знайти любовний ідеал, труднощів не складе, дерзайте, тут вас опікують янголи!

ЛЕВИ, якщо хочете розрекламувати себе, досягти намічених цілей, демонструйте все, чим багаті, проте тільки в колі людей, яких добре знаєте. А ось серед малознайомої юрби ліпше не козиряти, там вас не зрозуміють і зганьблять. Нав’язування власних думок, поглядів, інтересів категорично заборонено. Щастя й удача надійде від таємних покровителів, дотримуйтеся конфіденційності, сидіть тихо та чаклуйте над реалізацією заповітних бажань, вони матеріалізуються.

ДІВИ, «девальвація» життєвих цінностей сягне апогею, якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа тужить під пресигом незадоволеного «хочу», а прагматична реальність не пускає в рай блаженства, шукайте золоту серединку, інакше накличете біду. «Беру-даю» має урівноважитися. У закоханих наступить любовна ідилія.

ТЕРЕЗИ, один в полі не воїн, приборкайте агресивний запал, позбавтеся від поганих звичок, ви взірець для оточення, яке прагне з вами жити в любові та злагоді. Завдання долі -- перетворити недругів на союзників, вони впливові, досвідчені, а разом ви здатні гори перевернути! На професійному небосхилі зійшла щаслива зоря, не прогавте карєрне щастя!

СКОРПІОНИ,
тиждень наповнений кармічними подіями, все таємне стане явним, вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик, не бунтуйте, смиренно пливіть за течією обставин, зрештою так, як було раніш вже не буде. Творчу ініціативу слід проявляти лише в роботі й тоді, коли вас попросять, або цього вимагають зміни в соціумі. З подружжям живіть в любові та злагоді, ваша роль в союзі – дати шанс обранцю самореалізуватися як особистості, максимально сприяючи у всьому.

СТРІЛЬЦІ,
будьте в центрі уваги, публічні дефіле – то життєдайна підзарядка і можливість створити собі на іншим свято. Менше переймайтеся чужими проблемами, їм ні кінця ні краю, в залежності від обставин можна особисто режисерувати сценарії й перевтілюватися в потрібний образ та грайливо акторствувати. На дружніх теренах назрівають доленосні зміни, хтось із давніх побратимів зійде з маршруту (бо стосунки себе вичерпали), а хтось поповнить лави соратників по духу. Тримайтеся родини, там оаза щастя.

КОЗОРОГИ,
сім’я та робота — епіцентри доленосних подій. Приборкайте кар’єрні амбіції, сумлінно служіть, виконуючи настанови керівництва, будь-яке з’ясування стосунків загрожує фатальною втратою репутації. Посадовий олімп має стати маяком, стимулом для реалізації фахового покликання, яке вам дав Творець. А сім'я -- це джерело життєдайної енергії, тож розвязуючи домашні проблеми ви примножуєте сили, накачуючи мускули досвіду.

ВОДОЛІЇ, ваш девіз: «хай живе різноманітність!» На одному місці нічого не висидіти, рухайтеся, міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюйте душевні судини свіжими враженнями. Світ нині зітканий з витончених милозвучних вібрацій, де можна «зловити» творчий кайф від роботи чи будь-якого заняття та ще й добре заробити. Охоче беріться за різні службові повноваження та «клепайте гроші»!

РИБИ, чарівні та фортунні, Всевишній обдаровує щасливими сюрпризами, кохайтеся, живіть повнокровним буттям, плекайте в серці любов та радість, реалізація сокровенних задумів набирає успішних обертів, де «хочу» і «треба» є нерозлучними близнюками. Співпраця на взаємовигідних інтересах -- запорука матеріального процвітання. Не «гребіть» тільки до себе, а зробіть так, аби всі були ситі та задоволені!

Астролог Любов ШЕХМАТОВА, Україна молода

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини