Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:01:52

Гороскоп на наступний тиждень, 10-16 лютого

09.02.2014   11:48Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Будьте активнi, i удача посмiхнеться вам. Незалежно вiд планiв — вiдпочинок чи робота, не залишайтеся осторонь вiд подiй, що вiдбуваються навколо. Уникайте конфлiктних ситуацiй.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Телець (21.04—21.05).
Якщо у вас за планом трудовi буднi, налаштуйтеся на активний вiдпочинок. На цьому тижнi вам доведеться виправляти чужi помилки. У вихiднi на вас чекає цiкава компанiя.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Близнюки (22.05—21.06).
Багато що залежатиме вiд вашого оточення. Незалежно вiд обставин друзi впливатимуть на ваше життя. Щоб позбутися шкiдливих звичок, займiться чимось корисним. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07).
Зараз не варто ризикувати, дотримуйтеся в усьому букви закону, i тодi ви уникнете неприємностей. Наприкiнцi тижня ви подивитеся на звичне по–новому.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Не лiнуйтеся, а смiливо втiлюйте намiченi плани. У роботi доведеться пришвидшити темп або взяти бiльше зобов’язань. Якщо вам запропонують спiльний проект, не робiть поспiшних висновкiв.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Діва (24.08—23.09). Щоб досягти певних результатiв, ставте перед собою конкретнi цiлi, продумуйте заздалегiдь, як реалiзовуватимете свої iдеї. Завдяки комунiкабельностi ви легко знаходитимете спiльну мову з людьми.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Терези (24.09—23.10). У вашому життi вiдбудуться суттєвi змiни, зокрема це стосується роботи. Придивiться до того, як розвиваються подiї, прислухайтеся до порад колег i друзiв. Це допоможе скоригувати плани.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам буде нелегко розiбратися в хитросплетiннях людських стосункiв. Усе може виявитися не таким простим, як видається. Сконцентруйтеся на роботi, можливо, доведеться працювати за двох.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12).
Не намагайтеся бути в центрi подiй, краще вiльний час придiлити власним захопленням i хобi. Настав час показати всi свої таланти. У вихiднi займiться домашньою роботою.
Днi: спр. — 10; неспр. — 11.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде напруженим i непередбачуваним. Тому буде логiчним пiдкоритися обставинам, щоб марно не витрачати сили. Не давайте обiцянок, якi не в змозi виконати.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02).
У будь–яких питаннях краще подумати i зважити всі «за» i «проти», перш нiж прийняти рiшення. У сiмейних справах не вдасться бути лiдером. Вашу iнiцiативу навряд чи сприйматимуть.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03).
На перший план вийдуть побутовi клопоти та стосунки з близькими. Не рубайте зопалу, не приймайте поспiшних рiшень, про якi потiм можете пошкодувати. Друга половина тижня буде спокiйною i позитивною.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Інша версія:

ОВНИ, соціум, дружні терени — ось територія успішної самореалізації, тут на вас зачекались приємні сюрпризи, братерського полку прибуде, відновляться давні зв'язки, тож у колі союзників та однодумців почуватиметеся як риба у воді, станете неформальним харизматичним лідером і зможете спрямовувати колективну енергію в русло власних інтересів.

ТЕЛЬЦІ "розіп'яті" на хресті відповідальності: сім'я, робота, партнерство поглинають аж занадто сил, але їх вистачить, щоб гармонізувати обстановку. Якщо вами рухатимуть кар'єрні амбіції, це чудовий тонік для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдарувань і збагачення.

БЛИЗНЯТ
вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне, тягнутиме зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного. Це позитивно віддзеркалиться на світогляді, допоможе знайти відповіді на чимало питань, зрозуміти свою місію на цій Землі.

РАКИ,
збалансуйте бажання та можливості, приструніть невгамовне "хочу", у партнерів (ділових, шлюбних) — багатий арсенал ресурсів, тож можна до них долучитися та плідно співпрацювати, віддавши кермо правління. Нехай кермують, ставлять на чільне місце власні інтереси, а ваш клопіт — без амбіцій піти назустріч вимогам та виконати взяті на себе зобов'язання.

ЛЕВИ переходять на новий виток розвитку і мають гармонійно вписатися у вимоги реальності, аби зробити потужний стрибок вгору завдяки накопиченим потенційним ресурсам. Час реанімувати та зміцнити партнерські стосунки (ділові, шлюбні). "Я — ти" — це одне ціле, сплав духовних ідеалів та інтересів, без яких серця неспроможні битися в унісон.

ДІВИ, події тижня мотивовані кармічно. Пливіть за течією, сумлінно виконуйте все, що від вас вимагається, і не намагайтеся диктувати власну волю. Камінь накопичених емоцій, створених власними страхами та фантазіями, зрештою спаде з душі (сягнувши критичної маси), все таємне стане явним, тривоги та ілюзії зникнуть, і зможете дихати на повні груди.

ТЕРЕЗІВ закружляє пристрасна романтична віхола в любовному танку. Веселіться, насолоджуйтеся сердечною гармонією, дружіть з Музою та заряджайте життєвий акумулятор благодатними емоціями. Ваш лицар — це друг і коханець в одній іпостасі. Станьте зразком відданості заради міцності союзу. Ви здатні на унікальні акторські перевтілення, покликані активізувати в людях тільки прекрасні струни душі, підняти дух наснаги.

СКОРПІОНИ
розриватимуться між домом та роботою. Тримайте руку на сімейному пульсі, тут джерело сил і творчого натхнення. Доброзичливість, дружня консолідація з рідними посилять авторитет, створять братерську ідилію в домі. Ви духовний моноліт в родині і матеріальний інвестор, на якого слід молитися!

СТРІЛЬЦІ,
пошуки сенсу буття, "перевірка на міцність" духовних принципів і власної системи цінностей полягають в умінні знайти спільні точки зору з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізняти зло від добра. Не цурайтеся випадкових знайомств — вони здатні перерости в серйозну дружбу.

КОЗЕРОГИ, моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддаються серйозному випробуванню, якщо вами керує вигода, не намагайтеся обдурити недосвідчених чи довірливих партнерів. Робіть все чесно, на законних підставах, тоді виграєте, а репутація тільки зросте. Нині ви надзвичайно чарівні, але будьте самокритичні і намагайтеся тримати своє славне публічне реноме на висоті, дорожити дружніми стосунками з людьми.

ВОДОЛІЇ,
виходьте з підпілля, прийшов час подбати про зовнішність, кардинально змінити імідж, модно прибратися. Оновіть гардероб, зачіску, макіяж, продумайте до дрібниць туалет та красиву манеру поведінки. Не стримуйте внутрішній імпульс стати найкращими, це природний порив, мотивований глибинними трансформаційними процесами! І неодмінно будьте в парі з милими — любіться, голубтеся, професійні навантаження не повинні вибивати з романтичної колії.

РИБИ пливуть кармічною течією. Відкриваються тіньові сторони єства, про які донині ніхто не підозрював. Тепер можете звільнитися від негативних нашарувань, позбутися ілюзій, самообманів, фікс-ідей, що позитивно вплине на сімейну атмосферу, побутові справи. Бережіть здоров'я — психічне та фізичне (імунітет низький), правильно харчуйтеся, уникайте перевтоми

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини