Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:43:18

Гороскоп на наступний тиждень, 20 - 26 січня

19.01.2014   10:57Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi приготуйтеся до сюрпризiв. Плани доведеться змiнити, але це не означає, що результати вас не порадують. Наприкiнцi тижня корисно побути на самотi зi своїми думками.
Дні: спр. — 20; неспр. — 26.

Телець (21.04—21.05). Перша половина тижня буде малопродуктивною. Незалежно вiд обставин ви можете стати хранителем чужої таємницi. Декому з вас доведеться закiнчувати справи, якi залишилися з минулого року.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06). Ви будете захопленi роботою, яка вiдкриє для вас новi горизонти. Постарайтеся, щоб це не заважало сiмейним справам. Ви багато встигнете самi й допоможете знайомим.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Рак (22.06—23.07). Життя видається вам безбарвним. Не забувайте, що додати яскравих кольорiв можете саме ви. Можна захопитися чимось новим або надихнути близьких на ремонт.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Інтриги можуть заважати вашим планам у найближчий час, тож будьте готовi до несподiваних «сюрпризiв». Останнiм часом доводиться з’ясовувати стосунки з близькими, шукайте шляхи до примирення.
Дні: спр. — 25; неспр. — 24.

Діва (24.08—23.09). За що б ви не взялися, виконаєте на «вiдмiнно». Настав час проявити свої таланти, дiйте негайно. Вiрогiдно, що ваша активнiсть буде направлена не на роботу.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Протирiч i життєвих головоломок буде достатньо. Завдяки аналiтичностi розуму ви зумiєте зробити правильний вибiр. Але не поспiшайте, навiть якщо вас проситимуть.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11). Незважаючи на святковi днi, у вас накопичилося багато роботи, тож сумуватися не доведеться. У побутовому планi саме час зазирнути у «довгу шухляду» i зробити те, що давно вiдкладали.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi обставини змушують вас звернутися по допомогу або поради, актуальнi питання вдасться вирiшити спiльними зусиллями. Вихiднi — час нових вражень i приємного спiлкування.
Днi: спр. — 23; неспр. — 24.

Козеріг (22.12—20.01). Перша половина тижня буде доволi напруженою. Вам доведеться взятися за справу, якою ви нiколи не займалися. У суботу чекайте незваних гостей.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Вас потягне на подвиги. Активнiсть i оптимiзм, з якими ви беретеся за справи, принесуть хорошi плоди. Однак не варто забувати про невирiшенi питання.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03).
Не забувайте, що заздрiсть — руйнiвне вiдчуття, менше звертайте увагу на чужi досягнення. Зараз радимо зайнятися розвитком кар’єри, незайвим буде досвiд колег.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Інша версія:

ОВНИ, приборкайте егоїстичне «дай», затягніть тугіше поясок, економно розподіляйте енергоресурси, гроші, обходьтеся скромним достатком, тоді доля пошле все, що потрібно на часі. Але по заслугах. На дармівщину не сподівайтеся, брати в борг, аби пошикувати теж протипоказано. Дбайте за духовність, кохайтеся з роботою -- то улюблена Муза та сумлінно виконуйте ділові, сімейні, шлюбні, обов’язки. Ви ні перед ким не повинні бути в боргу!

ТЕЛЬЦІ, ви з величезним ризиком рухаєтеся по діловому полю, замінованому підступами конкурентів, де потрібна унікальна майстерність «сапера», аби не «підірватися». Розпочалося сходження на кар’єрний олімп і зійти туди ближчим часом цілком реально! Знань у вас предостатньо, станьте творчим оригіналом, в ім'я прогресу, експериментуйте, будіть фантазії, шукайте нетрадиційні підходи до роботи, а в діловій команді віддайте кермо правління колегам. Увага шлюбним парам, стосунки потребують «перезавантаження», де вам слід піти спокійно на компроміс без істерик та биття горшків.

БЛИЗНЮКИ, здоров’я вимагатиме найбільше турбот, якщо занедужаєте, то знак що ви не жалієте себе, перевантажуєтеся психологічно та фізично, а це руйнує імунітет. Світогляд потребує модернізації, залучайте накопичений досвід та життєву мудрість і визначтеся, яку філософію буття вам відтепер сповідувати. Адже більшість догм вже віджило себе. В офісі динамічна обстановка, де вас оточують люди високої духовної культури, тому задовольнити свої неординарні запити, самореалізуватися можна сповна, якщо з колегами жити душа в душу.

РАКИ, якщо вас долають любовні розчарування, це не повинно підштовхнути до дезертирства з романтичного поля битви. Важливо зробити правильні висновки. Можливо ви (чого гріха таїти!) порушили баланс «беру-даю», економили на дрібницях і втратили глобально, чи не так?... Не слухайте королівське «хочу», воно заведе в безвихідь, нині ви залежні від моральних, матеріальних ресурсів, бажань оточення, тому пам'ятайте: на чиєму возі їдете, того й волю виконуєте.

ЛЕВИ, аби змінити себе на краще, викорінюйте погані звички, усмиряйте амбіції, прагніть до гармонії в партнерських взаєминах, віддавши кермо влади супутнику. Одинакам з холостяцьким життям доведеться розпрощатися: паруйтесь, сватайтеся, одружуйтеся, створюйте затишне домашнє гніздечко, саме тут відбуваються доленосні події, від яких залежить майбутнє. Особисте щастя передусім, тому робіть те, що вам до сердечної снаги, а кар’єрні амбіції поки що пригальмуйте, вони штовхають до регресу.

ДІВИ, професійний престиж залежить від упровадження інноваційних технологій, не топчіться на місці, освоюйте нові методики, крокуйте в ногу з науковим прогресом, штурмуйте кар'єрні висоти не кількістю, а якістю і творчою кмітливістю. Якщо знання даються важко – не біда, гризіть граніт науки, обмінюйтеся досвідом, радьтеся з розумними людьми. Сваритися не можна (слово -- це меч двосічний), ідіть назустріч вимогам колег і дбайте за гармонійний службовий мікроклімат. Діяти за принципом «розділяй і владарюй» хоч і хочеться, однак той солодкий пряник обернеться батогом!

ТЕРЕЗИ, привабливі, сексапільні, що надзвичайно стимулює протилежну стать. Пірніть у той розважальний феєрверк, однак майте на увазі, що він потребує великих затрат, більше віддасте -- більше отримаєте взамін! Хочеться оригінально погуляти, не жалійте серця, грошей, часу, ви підключені до джерел Вселенської Любові та Творчості, черпайте і транслюйте в навколишній світ високі ідеї, світлі відчуття, радість, створюйте людям свято буття, заряджайте натхненням всіх, хто згас духом!

СКОРПІОНИ, не наламайте дров, візьміть емоції під залізний самоконтроль, кризова вісь пролягає через дім та роботу, дипломатично балансуйте, делікатно спілкуйте з рідними й керівництвом, саме зараз може з іскри непорозумінь запалати вогонь конфліктів і нещадно спепелити мости добрих взаємин. Ваше завдання -- стати взірцевим поводирем для ділових та шлюбних супутників за яким можна йти в огонь і воду.

СТРІЛЬЦІ дуже вертляві на язик, однак слово не горобець…, стежте за мовою, не пліткуйте, інакше ризикуєте стати зіпсованим телефоном, запустити в ефір «дезу», дискредитувати репутацію. Ви ерудит-всезнайко, маєте в своєму розпорядженні колосальні резерви інформації, компромати, але від того користі мало, тільки знання, пропущені крізь серце, переплавляться в Божественну Мудрість. І не дозволяйте шахраям та нахабам зловживати вашим благородством, жертви вилізуть боком!

КОЗОРОГИ -- чарівна харизматична особа, що має потужний вплив на публіку, здатна заволодіти серцями та симпатіями багатьох людей. Нині формула вашого щастя – правильний баланс «я тобі—ти мені», саме в цьому «торзі» з королевою Реальністю ваш тверезий підхід помножений на винахідливість плюс об’єктивна самооцінка дасть багаті плоди. З друзями (через них завітає удача), будьте чуйними, щедрими аби не прославитися скупердяєм. Фінансові струмки стікаються у ваш гаманець звідусіль, не скупіться на подарунки, послуги і пильнуйте, аби із-за грошей між вами не пробігла чорна кішка.

ВОДОЛІЇ, виступати з ініціативними пропозиціями перед шефом не варто, для керівництва ви зараз -- об’єкт роздратування. Стримайте кар'єрний запал ( не здумайте міняти роботу) і зосередьтеся на сердечних справах. Займіться покращенням зовнішнього іміджу, обновіть по моді гардероб, зачіску, вам дано перетворитися на казкову фею (чи принца) там, де потрібно підкорити протилежну стать, узяти в полон героя серця! Увага чоловікам, якщо крутите таємний роман, затямте: той вибух почуттів є із минулого і мотивований кармічно, віддайте борг коханій (до 30 січня), «долюбіть» і поставте крапку в тому чуттєвому сюжеті.

РИБИ проживають по- новому кармічні сценарії, мотайте на вус те, що чуєте, на службі переломний етап, якщо навантаження зменшаться -- це добрий знак, всіх грошей не заробити, а вам потрібно берегти здоров'я! Саме робота, що дарує творчу насолоду, принесе довгожданий психологічний затишок. Робочий офіс є місцем, де розгортаються доленосні події, тут ви вносите своєю чарівністю тонізуючі барви в ділову ауру, сприяючи зміцненню стосунків з давніми друзями серед колег.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини