Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:27:58

Що можна знайти у жіночому бюстгальтері? Топ-10 незвичайних знахідок. ФОТО

17.11.2013   14:36Агенцiя

Часом ліфчики бувають небезпечніші, ніж ви собі думаєте: там можуть бути великі гроші, наркотики і навіть ящірки. Думаєте, жінки в бюстгальтерах ховають тільки імплантати для збільшення грудей? Бюстгальтер - місце, де можна знайти найнеймовірніші речі

Змії

Земноводні та плазуни - тварини, які часто викликають огиду, особливо у дівчат. Але тільки не у мешканок Стокгольма, (Швеція).

Одна з них ледь не пронесла на борт літака 75 слизьких змій у своєму ліфчику.

Можливо, вона готувала теракт.

Але дівчині так і не вдалося втілити в реальність підступні плани: її затримали співробітники аеропорту.


Жіночі груди можуть кусатися/syndicatednewsservices.com

Мавпочка

Мавпа - справа звичайна, якщо знаходишся в цирку. А як щодо слухання в суді у справах неповнолітніх? Один з випадків стався в 2011 році в Штаті Вірджинія: на засіданні у однієї з присутніх прямо з ліфчика вискочила маленька мавпа.Чим завершилося засідання судді вне відомо, але такого вони певно в житті не бачили.


Мавпа постала перед судом за незаконне проживання в ліфчику/charrettdykes.com

Кокаїн

Провозити наркотики в білизні - класика жанру, на яку митники вже не не ведуться. А співробітники одного з аеропортів Іспанії - взагалі суворі хлопці: вони вирахували жінку, яка намагалася провезти кокаїн, вшитий в її груди. Панянка намагалася провезти майже півтора кілограма порошку з Боготи (Колумбія) до Барселони. Але героїня видала себе неадекватною поведінкою .


Навіщо в груди вшивати силікон, якщо можна кокаїн?/polyvore.com

Какаду

У 1996 році одна з австралійок намагалася пронести яйця із ембріонами какаду на борт літака, що прямував до Британії. Митники виявили контрабанду і залишили її на території аеропорту. Кумедний факт: з яєць потім вилупилися пташенята, які виросли і дали життя новим поколінням. Доля жінки та її бюстгальтера невідомі.


Грудьми можна гріти яйця какаду/latimesblogs.latimes.com

Ігуана

Один з найкумедніших випадків стався в британському аеропорту Blackpool International у 2007 році. Митники звернули увагу на дівчину, груди якої виглядала більш, ніж підозріло. Обшук показав, що росіянка везла в ліфчику ящірку. В результаті, ігуану відправили жити в зоопарк Blackpool, а господиню тимчасового житла тварини посадили на літак до Росії.


Затягнути ігуану в ліфчик мабуть непросто/fims.uwo.ca

Мільйон

Джудіт Оукс - шкільний бухгалтер, яка працювала в одному з навчальних закладів Каліфорнії понад 25 років. Жінка не витрачала час дарма і кожен день виносила в ліфчику невеликі суми грошей з фонду, що виділялися державою на допомогу бідним школярам. У результаті, загальна сума крадіжки перевищила 1,8 мільйона доларів. Поліція стверджує, що це найбільше шкільне пограбування в історії каліфорнійського округу.


Безсовісна американка пограбувала школярів за допомогою ліфчика/resource - center.com

Метамфетамін

По-справжньому круті реалізатори наркотиків носять з собою не тільки товар, але і ваги. Одна з таких - 19- річна Ліндсі, яку затримали в штаті Айдахо охоронці правопорядку. У панночки був знайдений не тільки метамфетамін, а й портативні ваги для зважування товару. А найкумедніше - все це вона носила теж у бюстику.


У професіоналок завжди все при собі/prettyblackdiamonds.blogspot.com

+60000 доларів

У липні 2013 на кордоні між Канадою і США була затримана солодка парочка: 51- річна матуся і 16- річна дочка. Причина: митникам здалося, що надто вже великі грудях у красунь. Як з'ясувалося шосте відчуття охоронців не підвело: панянки вшили в підкладки ліфчиків 60 тисяч доларів.


У ліфчик можна вшити більше, ніж ви думаєте/newlaunches.com

Золото

Найдорожчі ліфчики знаходяться в Гонконзі. І не тому, що вони круті або якісні. У них просто носять дорогоцінні метали. Один з випадків: китаянка намагалася провезти на материк два золоті зливки вагою в 2,950 грамів. На жаль, митники знайшли її таємний вантаж. Ми не відаємо, чим все закінчилося.

Груди деяких китаянок може бути надтвердими на дотик / wideislandview.com

Зброя

Життя в Арізоні небезпечне і важке. Тому 20-річна Анджела Лінн Мілоан носить в ліфчику вогнепальну зброю калібром 22. Шкода, що це не приводить у захват місцевих копів.

Деякі бюстгалтери вміщують не лише жіночі принади, а ще і зброю
 

http://mport.bigmir.net

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини