Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:22:42

Менський зоопарк перетворюється на дитячий садочок.

04.07.2013   10:09Агенцiя

Практично всі мешканці обзавелися потомством та дітьми. Маленькі лами, олені, лані, зубр та троє левенят - така дитяча компанія вітає гостей зоопарку у Мені

Менський зоопарк знову збагатився новими жителями. Деякі переїхали на Менщину з інших куточків країни, а є й корінні.

Нещодавно поміняли київську прописку на менську четверо рожевих фламінго. А в Асканії Новій придбано бичка ватусі (індійська корова з величезними рогами, яка вважається індусами священною).

– Тепер усі тварини мають собі пару, – констатує директор зоопарку Зінаїда Максименко. – Свою обіцянку, яку я давала трудовому колективу та усім нашим відвідувачам, виконала повністю.

Цьогоріч від Барона та Маркізи з’явилися на світ троє левенят. Продовжили свій рід носухи та лебеді.

Веселиться під літнім сонечком потомство лам, плямистих оленів і ланей. А зовсім недавно ще й маленький зубр народився.

«Цим маленьким царям звірів всього лише по три тижні», – каже Зінаїда Максименко. «А характер вже проявляють», – посміхається завідувач секції хижого відділу Геннадій Жуковець.

Анатолій Фурман, "Наше слово"

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини