Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:38:41

Гороскоп на наступний тиждень, 18-24 березня

17.03.2013   11:30Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не поспiшайте дiяти, оскiльки поспiшнi рiшення вам дорого обiйдуться.

Якщо у вас виникли фiнансовi проблеми, ви можете звернутися до родичiв. Наприкiнцi тижня саме час здiйснити побутовi плани.

Дні: спр. — 21; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Як кажуть, хто старе згадає, тому око геть. Правда, хто його забуде, тому обидва. Намагайтеся максимально уникати минулих конфлiктiв, не пригадуйте старих образ, навряд чи це принесе користь.

Дні: спр. — 18; неспр. — 24.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi до вас буде прикуто увагу, хочете ви цього чи нi, ви опинитеся в центрi подiй. Вiд прийнятих зараз рiшень залежатимуть подальшi стосунки з колегами.

Дні: спр. — 23; неспр. — 22.

Рак (22.06—23.07). Придiлiть увагу своєму внутрiшньому свiту, почитайте улюбленi книжки. Можливо, саме зараз ви знайдете вiдповiдi на питання, якi давно цiкавили вас. Зберiгайте емоцiйну рiвновагу.

Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Для вас цей тиждень буде напруженим, накопичилося чимало справ, якi негайно треба вирiшувати. Але не намагайтеся робити все разом, розподiляйте сили. Краще придiлiть увагу тим справам, якi неможливо вiдкласти. Друзi потребують вашої пiдтримки.

Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09). Умiння помiчати дрiбницi стануть у пригодi. Сконцентруйтеся на службових справах, знайдiть помилки, перш нiж це зробить керiвництво. Висока вiрогiднiсть конфлiктiв на роботi, декому з вас доведеться шукати додатковий заробiток.

Дні: спр.— 22; неспр. — 20.

Терези (24.09—23.10). За можливостi не плануйте на цей тиждень далекi поїздки й оформлення документiв. Не варто наполегливо проявляти iнiцiативу, бо за неї, як вiдомо, карають. Вихiднi ви проведете у веселiй компанiї.

Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Наступний тиждень може стати доленосним для вас, зокрема це стосується особистого життя. Щось чи хтось iз минулого може суттєво вплинути на ваше майбутнє. Будьте уважнiшими, пiдписуючи фiнансовi документи. Уникайте ризикованих пропозицiй.

Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12). Найближчим часом вiдбудеться перевiрка на комунiкабельнiсть i вмiння знаходити спiльну мову з людьми. Зберiть волю в кулак i берiть активну участь у життi колективу. Вiд цього залежать вашi стосунки з колегами.

Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Козеріг (22.12—20.01). Вам доведеться повернутися до знайомої ситуацiї, щось переробити. Знайдiть у цiй ситуацiї плюси: набуття досвiду, можливiсть виправити помилки. У декого з вас загостряться хронiчнi хвороби.

Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Ви вiльнi лише в тому, що зараз необхiдно. Тому проявляйте творчий пiдхiд у тих справах, якi об’єктивно треба виконати. Не намагайтеся перетягнути на свiй бiк ковдру, дайте можливiсть iншим дiяти за своїми правилами.

Дні: спр. — 21; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Основне завдання для вас — стосунки, не дозволяйте побутовим дрiбницям впливати на ваше сiмейне життя. Інтуїцiя пiдкаже, коли треба поступитися i який аргумент привести як доказ рiдним i друзям. Не залишайтеся осторонь чужих проблем.

Дні: спр. — 24; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВНИ стоять одною ногою в минулому, а другою рвуться вперед і налаштовані героїчно форсувати події. Азарт штовхатиме вперед на олімп самоствердження, проте таланитемете здебільшого на любовних фронтах, а в ділах чекають неприємні промахи. Нікого не судіть, стороніться таємних інтриг, романтичні шури- мури теж здатні випливти на поверхню. Сімя, діти, кохані –ось сфера, де слід докласти максимум зусиль – якщо ви перед кимось в боргу, доля наказує цього року неодмінно розплатитися! Скнарості обявіть війну, діліться з оточенням всім, чим багаті –духовно, матеріально, енергетично, не скупіться, інвестуйте свої ресурси, тоді вкладене повернеться сторицею.

ТЕЛЬЦЯМ ходити в нелюбах не загрожує: рідні, близькі, колеги вас люблять, відповідайте взаємністю, і все буде гаразд. Коріться обставинам, вони мають кармічний підтекст, самота --прекрасний радник і помічник при розплутуванні ниток тривог, суперечностей, помилок. Їх протягом року накопичилося багато. Тепер туман самообману розтане і дійсність постане в реальному світлі. Головне бути в гармонійній парі, щастя в союзі тримається на відданості, спільних інтересах, умінні ділити із супутником радості і печалі порівну, мати спільну мету і разом до неї крокувати.

БЛИЗНЮКИ, місце оптимальної самореалізації -- професійна сфера, робота перетвориться на улюблену пасію. З радістю та натхненням трудіться, заробляйте гроші, втілюйте творчі ідеї, укріплюйте посадове реноме. Втім не передайте куті медом працелюбністю, здоровя найцінніше, а трудоголізм –це шлях до хвороб, вкладені зусилля мають бути еквівалентно оплачені. В колективі ви неформальний харизматичний лідер, однак маніпулювати груповим ресурсом для задоволення власних інтересів не слід, робіть так, аби всім було добре. Цінуйте шлюбних обранців, адже вони вас обожнюють!

РАКИ, таємні переговори не принесуть успіху, у відчай не впадайте, віддайте швартови! Попутний вітер успіху надуває професійні вітрила в перспективному напрямі, усмиріть амбіції, приборкайте бійцівський конкурентский дух, ворожнечі з діловими союзниками зась! І не здумайте нікого «підсиджувати», а мудро користуйтеся підтримкою таємних покровителей! Дотримуйтеся даного слова, робіть все з чистою совістю: дисциплінованість, творча самовіддача – ось перепустка на карєрний олімп. Критику суперників сприймайте об'єктивно без образ і на ходу усувайте помилки. Якщо незадоволені особистим життям, усувайте цю проблему пошуком любовного ідеалу, він поряд і не будьте сліпими!

ЛЕВИ, биття горшків з друзями через фінансові проблеми (з коханими через інтимні) є повчальним уроком. Приготуйтеся стати гравітаційним центром Всесвіту довкола якого вертяться галактики. Піартеся, займайтеся розкручуванням іміджу, боріться за реноме відмінного підлеглого! Обстановка в службовому офісі розжарена, працедавці вимагають жорсткого виконання графіків, робити все якісно, на високому професійному рівні, де можливі проколи через брак фахових знань, ділового досвіду, збоїв у виробничому процесі із-за недисциплінованості колег. І де ви маєте бути взірцевим працівником. Одночасно трудіться на благо сімї, поліпшення доробуту.

ДІВИ, ваші партнери еротичні, сексуально привабливі (а життя повне спокус!), тож привяжіть їх до любовного кілка і пильнуйте, аби ту ласу здобич не поцупили суперники! Пустощі до добра не приведуть, слід серйозно реанімувати подружні стосунки, а одинакам визначитися з обранцем і створити міцний союз. Потреби половинки стрімко зростають, тож ваш гаманець має стати спільним, а хто скільки туди вкладає -- не має значення. Якщо вам таланить матеріально більше – діліться, згодом заробите, карєра є хлібним місцем, яке зберігатиметься за вами до липня.

ТЕРЕЗИ, консультуйтеся, підбирайте психологічний ключ до сердець залежних від вас людей, колег, помічників, будьте розумниками, адже зараз сила, влада, ініціативність, інтереси на стороні інших, а вам залишається тільки гармонійно вписуватися в ситуації і по можливості втілювати бажання. «Дай» і «на» має бути збалансованим, на дармівщину не розраховуйте! Ідеально мати спільну ціль з діловими компаньонами чи подружжям, яка вас згуртує, додасть взаємного полумяного ентузіазму. Красиво танцюйте під чужу дудку, завойовуючи місце під сонцем та рекламуйте себе!

СКОРПІОНИ на романтичному гребені, любовні янголи радо допомагать сердечному тріумфу. На службі слід демонструвати професійну майстерність, трудяга-ентузіаст ви нівроку, де конкурентам робити нічого, адже в змаганні за приз кращого фахівця лаври успіху нині дістануться саме вам. Втім мікроклімат в колективі буде напруженим, не вступайте в дискусії з колегами, працюйте, заробляйте гроші, збагачуйтеся духовно. Якщо долають комплекси, викорінюйте їх, позбавляйтеся від негативних звичок, доля наказує бути ініціатором і натхненником в будь-яких починах!

СТРІЛЬЦІ, життя прекрасне у своїй непрогнозованості! Творіть, кохайтеся, розважайтеся, в мистецтві зваблювання протилежної статі вам рівних не буде, але, ви не повинні очікувати миттєвої віддачі від почуттєвих інвестицій вона прийде згодом. Віддавайте якомога більше в навколищній простір енергії любові, моліться на благовірних і дбайте за сімю, домочадців! Рідна оселя—щаслива гавань. Благодійні акції є невідємною складово життєвого «репертуару», однак це не повинно завдати як матеріальних збитків так і шкоди здоровю.

КОЗЕРОГИ, в сім'ї ви запальний лідер, гроза інертних домочадців і командир для тих, хто скучив по бурхливих сімейних торжествах, походах на природу, в кіно, театр, розважальних тусовках, візитах в гості. Тут ваш кипучий ентузіазм знайде вихід і буде затребуваний. Аби уникнути конфліктів, бо від авторитаризму вас аж розпирає(!), будьте психологом, прислухайтеся до вимог близьких, адже у них інші смаки, інтереси. Втім догоджати потрібно насамперед собі, тому зробіть так, щоб ваші пропозиції, ініціативи були до душі всім, подобалися і запалювали всіх на сумісні заходи. Якщо дорожите відданою дружбою, прийдеться пожертвувати матеріальними цінностями, на олтар братерських взаємин.

ВОДОЛІЇ, торжество «хочу» триває, завдаючи збитків, не жалкуйте за втраченим –заробите. Фахова сфера для працелюбів (окрім ледарів) є джерелом гарних прибутків щасливими шансами. Шнуркуйте перед начальством, будьте самокритичними і дякуйте за покарання ( в разі помилок, нелодіків), гнів шефа -- праведний! Спілкування з людьми, короткі поїздки, дружні посиденьки, світські тусовки, свіжі враження потрібні, як повітря, для підняття тонусу, обміну діловим досвідом, професійними знаннями. Увага, якщо припече сховатися від суєти, піти від життєвих проблем, ви не відпочинете наодинці, а створите стресову ауру навколо, вигнавши демонів душевного храму, і хоча ця перемога дасться з «кровю», але вона цього варта! Погоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їх побажанням.

РИБИ променіють чарівністю, енергія фонтанує, вам всюди раді, двері сердець відкриті навстіж, коло цікавих, захопливих знайомств росте як на дріжджах, головне не запишатися й не звикнути до цієї шаленої популярності, утриматися від авторитаризму в сімї. Багаття різноманітних апетитів розгорається, надходять прибуткові ділові пропозиції, не промахніться з вибором стосовно співпраці, формується матеріальна база на майбутній рік. Вам потрібна улюблена, творча і прибуткова робота.Прислухайтеся до чужих порад і ставте їх на чільне місце, тоді зможете убити трьох зайців.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини