Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:27:32

Гороскоп на наступний тиждень, 4-10 лютого

03.02.2013   11:13Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не забувайте: iнiцiативу карають. І залежить це не стiльки вiд iдеї, скiльки вiд часу, коли ви вирiшили дiяти. Отже, придивiться до настрою оточуючих, перш нiж робити першi кроки.

Дні: спр. — 8; неспр. — 4.

Телець (21.04—21.05). Для вас тиждень буде позитивним, у вас з’явиться можливiсть проявити свої таланти. Експериментуйте, удача на вашому боцi. Дехто з вас отримає грошову винагороду.

Дні: спр. — 9; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). У серединi тижня вiд вас вимагатимуть зiбраностi i реакцiї: подiї мiнятимуться швидко, як картинки в калейдоскопi. Плануйте справи, якi вимагатимуть багато сил.

Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Рак (22.06—23.07). Друга половина тижня обiцяє цiкавi iдеї, перспективнi думки та зустрiчi з давнiми друзями. Довiряйте внутрiшньому свiту — й отримаєте вiдповiдi на запитання, якi особливо актуальнi для вас.

Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). «Повний уперед!» — ваше кредо на найближчий перiод. Чудовий час втiлити мрiї i створювати новi цiлi, спробувати дещо нове та iнтригуюче, розкривати свої таланти.

Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). На початку тижня будьте уважнi з документами i керiвними особами, щоб не наробити помилок. Краще проявити стриманiсть, нiж наполегливiсть. Наприкiнцi тижня вас порадують друзi та сюрпризи долi.

Дні: спр.— 9; неспр. — 8.

Терези (24.09—23.10). Якщо у вас назрiвав конфлiкт, то зараз вiн отримає розвиток. Як вийти з цiєї ситуацiї — вирiшувати вам. Не зайвими будуть поради тих, кому ви довiряєте, тому не замовчуйте проблему.

Дні: спр. — 7; неспр. — 5.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi ви зможете реалiзувати свої плани й отримати не тiльки грошi, а й задоволення. Ви вiдвертi, але не варто вiдкривати карти першому­лiпшому. Будьте обережнi з побутовими приладами.

Дні: спр. — 7; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). У вас попереду багато справ, зокрема це стосується фiнансових документiв. Можливi аудиторськi перевiрки. У декого з вас з’явиться бажання змiнити iмiдж.

Дні: ср. — 4; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). На вас чекає успiх, це може бути i матерiальна винагорода, i визнання ваших заслуг. Ваше кредо на цьому тижнi — насолоджуйтеся тим, що маєте.

Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). Невдовзi у вас з’явиться привiд для гордостi i радостi за себе: фортуна вiдзначить вашi справи i подарує натхнення. Разом iз першим теплом до вас прийдуть i вигiднi пропозицiї.

Дні: спр. — 5; неспр. — 9.

Риби (20.02—20.03). Тиждень буде напруженим, у будь­який момент через проблеми ви опинитеся у безвихiдному становищi. Але не забувайте, що вихiд там, де й вхiд.

Дні: спр. — 10; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВНИ, скажи хто твій друг, і я скажу хто ти. Фаза преображення на дружніх теренах триває…Оточіть себе людьми високої духовної культури, яким притаманне неординарне мислення і тоді ваш внутрішній світ зміниться на краще. А з примітивними особами вам уже не по дорозі, інакще еволюція загальмується. Зі шлюбними обранцями вас має єднати дружба, спільні духовні інтереси. Грошима не смітіть, все дбайливо прораховуйте, спокуса викинути на вітер фінансові запаси дуже велика, однак не забувайте, що на ближчі 2 роки вам дасться долею лише те, що заслужили. Про дармівщину і не мрійте! Про сокровенне слід ділитися з довіреними особами, довкола повно заздрісних людей.

ТЕЛЬЦІ, якщо вами рухатимуть карєрні амбіції, не чиніть їм спротив, то чудовий тонік (і вчасний!) для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдарувань. Укріпити службові позиції, де ваш геній розквітне всіма барвами, труднощів не складе: активізуйте творчу оригінальність (застарілі методи роботи -- то гальмо), і неодмінно йдіть в ногу з науковим прогресом, опановуючи новаційні технології та підтримуйте братерські взаємини з керівництвом. У шлюбі не воюйте за першість, а віддайте кермо правління благовірним.

Харизматичних БЛИЗНЯТ вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне, тягнутиме зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного. Що позитивно віддзеркалиться на світогляді, допоможе знайти відповіді на чимало питань, зрозуміти свою місію на цій Землі.Тільки не вступайте в полеміку ради зясування істини з малорозвиненими особами, спілкуйтеся, обговорюйте животрепетні теми з духовними людьми, метаючи перли свиням, ризикуєте бути розтоптаними. На службі сумлінно трудіться, економно розподіляючи сили, час, не підводьте ділову команду, тут ви робоча коняка, яку цього року випробовують на міцність.

РАКИ, спрямуйте нереалізовану сексуальність в русло задоволення, якщо упевнені – обганяйте! Ви здатні дати фори суперникам (чарівність фонтанує) і обійти найнахабніших конкурентів. Аби почуття не зачахли – експериментуйте! Оригінальність та нетрадиційність в любовній сфері -- це вищий пілотаж насолод і цемент союзу, істинна любов регулярно потребує тонізуючого живлення! Якщо закрутили службовий роман, вас охмурив впливовий колега -- конспіруйтеся, інакше розважальні забави стануть обєктом публічного розголосу.

ЛЕВИ, тема партнерської співдружності в активній фазі. Лебедійте і живіть душа в душу! Співзвуччя «я плюс ти» є найціннішим скарбом, який слід заробляти взаємною турботою, духовною єдністю, спільними діловими інтересами і сексуальною гармонією. Аби стати ближчими та ріднішими, остерігайтеся диктаторства, ваша самовіддача в тандемі має домінувати: не жалійте серця, гаманця заради коханих, з ними вас має єднати щира дружба. І дбайте за благополуччя в родині, це важкий хрест (на 2 роки), але хто його кине на півдорозі, буде покараний, і навпаки: того, хто осилить, чекає щедра винагорода. Тримайтеся!

ДІВИ, пірніть з головою в благодатну атмосферу службового колективу, вона несе цілющий ефект (можна рушати у відрядлження), тут рани загояться, а відчуття професійної цінності (де ви майстер на всі руки) вселить оптимізм у світле майбутнє. Карєрне сходження устелено квітами успіху (до липня), сильні світу цього вам покровительствують, тож тільки нездарам та ледарям не таланитиме. Подружнім парам слід приборкати конфліктного джина, не дозволяйте супутникам собою маніпулювати, а дипломатично упроваджуйте задумане. Ви мудреці, тож ставте власні погляди на чільне місце.

ТЕРЕЗІВ закружляє паморочлива романтична віхола, веселіться, насолоджуйтеся сердечною гармонією, дружіть з Музою та заряджайте життєвий акумулятор благодатними емоціями. Ваш лицар -- це друг і коханець в одній іпостасі. Станьте зразком відданості заради міцності союзу, ви здатні на унікальні артистичні перевтілення, блискучий гумор і покликані активізувати в людях тільки прекрасні струни душі. Робота потребує вагомих енергоресурсів, не лінуйтеся, бо привабите злидні, цього року для поліпшення матеріального добробуту слід активно трудитися, а про «халяву» забудьте!Заздрощам зась! У сусіда завжди жінка миліша, задовольняйтеся тим, що маєте, брати (давати) в борг чи «одягати чужі черевики» протипоказано!

СКОРПІОНИ, тримайте руку на сімейному пульсі, доброзичливість, дружня консолідація з родичами, посилить авторитет, стане запорукою домашньої ідилії. Принаймні, якщо у вас існує духовна монолітність та єдність ділових інтересів з близькими, все йтиме чудово. Прикро те, що потребами шлюбних обранців верховодить (до червня) лукавий, звідки й всі біди. Втім у союзі ви керманич, тож не спішіть виконувати їхні навіжені забанки, бо станете банкрутом, а палко любіть один одного, тоді в вогні Високих чистих почуттів все зло пощезне!

СТРІЛЬЦІ, облиште рекламувати себе, піаритися досягеннями, хвалитися чеснотами. Пошуки сенсу буття, "перевірка на міцність" духовних принципів полягають в умінні знайти точки дотику з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізніти зло від добра. Не цурайтеся випадкових знайомств, з радістю завязуйте різноманітні контакти та збагачуйтеся цікавою інформацією, дбайте за сімю, обожнюйте коханих. І не робіть нічого в шкоду собі (виховаєте паразитів), ваша благодійність -- це тимчасовий «протез» для людей, які зрештою мають самі дбати за себе.

КОЗОРОГИ, ваша моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддаються серйозному випробуванню, йде девальвація життєвих цінностей. Ви тотально залежні від чужих ресурсів, потреб реальності, вимог роботодавців. Доведеться побороти в собі заячий дух, бо те, чого боялися, постане в усій «красі». Головне не здрейфити й не накивати пятами від труднощів, адже йдеться про справи для вас вигідні. Вмирайте і воскресайте на ходу, переплавляйте «мінуси» єства в «плюси», чиніть праведно, бо як мовиться: все що прийшло махом, піде прахом. І вчіться бути надійним другом людям, з якими вас єднають духовні ідеали та практичні інтереси.

ВОДОЛІЇ, подбайте про зовнішність, кардинально змініть імідж та гарно причепуріться, обновивши по моді гардероб, зачіску, макіяж, продумавши до дрібниць туалет. Не стримуйте внутрішній імпульс стати вродливішими, чарівнішими, це природна потреба, мотивована глибинними трансформаційнми процесами. Не завидуйте щасливчикам, ви теж створені для кохання! Це Небесне благословення (до липня), всім, чиє серце зачерствіло в земних клопотах.

РИБИ, самітництво -- це чудово (кармічна смуга триває), бо заповнить Божественним спокоєм внутрішній світ. Наведіть лад в думках, угамуйте тривоги, проженіть геть різну маячню, докучливі підозри та самообмани і постарайтеся змоделювати щасливе майбутнє. Ви сексуальні, тож бути улюбленими та жаданими нічого не заважає. Паруйтеся, і хоча знайти ідеал серця складно, доля зобовязує це зробити до 2014 року, поборовши егоїстичний дух! Насолоджуйтеся родинним затишком, поки тут оселилася благодать, даючи шанс стати зразковим смянином.

http://www.umoloda.kiev.ua, http://kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини