Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:42:42

Гороскоп на наступний тиждень, 14-20 січня

13.01.2013   14:06Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Вам доведеться повернутися до старих справ i проблем, навiть якщо не хочеться їх вирiшувати. Не варто брати на себе роль лiдера, будьте скромнiшими, не наламайте зопалу дров.

Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Телець (21.04—21.05). Ваша участь i пiдтримка знадобляться друзям. На роботi тримайтеся колективу, не буде зайвою стороння допомога. Якщо у вас є цiкавi iдеї, втiлюйте їх у життя.

Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). На початку тижня доля порадує вас сюрпризами, можливi цiкавi знайомства i отримання корисної iнформацiї. Будьте на зв’язку в усiх варiантах. Вихiднi проведiть iз близькими.

Дні: спр. — 18; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Якщо вам треба вирiшити дiловi питання, оформити документи, поговорити з керiвництвом, це краще зробити на початку тижня. Вихiднi — чудовий час для сiмейних посиденьок.

Дні: спр. — 20; неспр. — 19.

Лев (24.07—23.08). Не намагайтеся стрибнути вище голови, це не завжди потрiбно i ще рiдко цiнується. Тому не варто брати на себе додаткове навантаження, виконувати чужу роботу. У вихiднi не засиджуйтеся вдома.

Дні: спр. — 19; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Друга половина тижня буде вдалою. Саме час проявити себе, висловлювати i просувати власнi iдеї. І не стiльки важливий розмах вашої дiяльностi, скiльки особиста активна участь.

Дні: спр.— 14; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). На початку тижня чекайте змiн i нововведень на роботi, яким ви не дуже радiтимете. Не залишайте «бiлих плям», максимально прояснiть ситуацiю.

Дні: спр. — 19; неспр. — 18.

Скорпіон (24.10—22.11). Уже з понедiлка вас потягне на подвиги, переважно трудовi. Ви й самi здивуєтеся своїй працездатностi, вам i карти в руки — проявляйте творчий пiдхiд, пробуйте нове!

Дні: спр. — 18; неспр. — 15.

Стрілець (23.11—21.12). У вас може з’явитися стiйке бажання втекти вiд проблем i вiд тих, хто, на вашу думку, створює їх. Але якщо такої можливостi не буде, пiдiйдiть до питання iнакше — змiнiть ставлення до того, що вiдбувається.

Дні: спр. — 20; неспр. — 17.

Козеріг (22.12—20.01). Завдяки стабiльностi та впевненостi ви зможете запланувати справи i дати потрiбнi поради тим, хто їх потребує. Пiсля свят накопичилося багато паперової роботи, тож сконцентруйтеся.

Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Те, в чому ви були абсолютно впевненi, i люди, на яких ви могли покластися, зараз можуть пiдвести. Тому не розслабляйтеся i тримайте все пiд контролем. Спiлкування дасть потрiбну iнформацiю.

Дні: спр. — 20; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Тиждень буде доволi напруженим. Можливо, в чомусь доведеться наступити своїй пiснi на горло, пiти на поступки. В результатi це буде набагато вигiднiшим, нiж наполягати на своєму.

Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВНИ, життя набирає крутого повороту, ви всім єством прагнете зійти на кар’єрний олімп, що так зваблює деспотичне самолюбство і підриває особисту репутацію. Люди у вашій орбіті, як на вулкані: то гіпнотично прив’язуються, то чинять нещадний опір, відчуваючи потужну таємну силу. Увага кар’єристам: хочете комфортно вмоститися на посадовому троні — підлащуйтеся і чаруйте шефа.

ТЕЛЬЦІ, вас цікавитиме сенс буття, пошуки істини пролягатимуть через брехню, замасковану під справедливість. Поводьтеся щиро, не тираньте людей настановами, не агітуйте за власні ідеї, у кожного власна правда і шлях до неї. І лише Творцю судити, хто правий, а хто винний.

БЛИЗНЯТА, ви схильні впадати в крайнощі, витискаючи з партнерів всі соки, випотрошуючи їхні гаманці. І це фатальна помилка! А треба навчитися розуміти алхімічні процеси в матеріальній і психологічній сферах, з повагою ставитися до інтересів супутників.

РАКИ, у вас величезне бажання бути в парі, продуктивно співпрацювати, однак чого ви насправді хочете від партнера?.. Дослідіть, яку хворобливу струнку всередині він зачіпає, і чи готові ви приборкати власних демонів, які глибоко причаїлись, тримаючи вас у рабстві?.. Якщо так, віддайте всі сили на благо мирної співпраці, яка облагородить ваш темний внутрішній світ.

ЛЕВИ, доля закликає до службових змін. Тут намічаються серйозні реорганізації з важкими трудовими навантаженнями. Постарайтеся гармонійно вписатися в ієрархію “начальник-підлеглий”, керуйте з притаманним вам практицизмом і не підкачайте амплуа виконавця, скрупульозно та відповідально дотримуючись службових циркулярів.

ДІВИ, тяжіння до пуританських смаків цілком вписується у ваш темперамент. Якщо любити, то потрібно за щось, вимоги до обранця раціональні, віртуози-спокусники виключені із списку претендентів на серце та руку, тож не марнуйте сили на їх охмуряння. Ваше завдання — дати коханню виникнути в потрібний час в потрібному місці, а потім спопелити весь накопичений негатив в полум’ї високих божественних почуттів.

ТЕРЕЗИ, зосередьтеся на домашніх турботах, подбайте про родину, батьків, дітей. Яка ваша роль в сім’ї, що ви успадкували від предків і чому не так, як хотілося, складаються взаємини з рідними? А так хочеться простого сімейного щастя, де панує дружелюбна атмосфера й ніхто нікого не гнобить!

СКОРПІОНИ, логічне мислення — це святе, раціонально використовуйте обставини, розумно і практично підходьте до знайомств, адже пошуки братерської душі є головними, де обирають не вас, а ви робите вибір на власний смак. В службовому колективі старайтеся підібрати ключ до колег та керівного персоналу.

СТРІЛЬЦІ одержимі ненаситними матеріальними апетитами: хочу все і зараз! Гроші — це ваш пан і слуга, можливість тримати під каблуком бідняків і маніпулювати слабаками. А оскільки шансів заробити чимало, тож поставивши за мету знайти хлібне місце, дайте клятву, що отриманий прибуток витратите на благі справи заради щастя інших — тоді ви його знайдете!

КОЗОРОГИ, у вас всередині йде інтенсивний вулканічний процес, що породжує приховану небезпеку, створює конфронтаційне напруження, лякає. Тому вас люблять і одночасно ненавидять, байдужих поряд немає, хоча ви досить безрозсудно ставитеся до власної магічної природи, а потім наївно дивуєтеся, чому люди так незрозуміло поводяться з вами.

ВОДОЛІЇ, ви рухаєтеся кармічним руслом, проживаючи сценарії з минулої інкарнації, де зло та добро переплелися, головне — не “провалитися” з реальності в інший віртуальний вимір і згармонізувати себе на внутрішньому рівні. Про зовнішність не турбуйтеся, тут ви сяєте природною красою та чарівністю, магнітом приваблюючи протилежну стать, однак скакати в гречку з першим зустрічним за щемливими відчуттями не слід, у вас є давнє кохання, його й тримайтеся.

РИБИ, геть зневіру! Вас кохають, відкрийте серце назустріч полум’яним почуттям, нехай любов поглине вас, зруйнує, воскресить і, зрештою, змінить назавжди! На дружніх теренах братерські взаємини теж мають пройти через горнило випробувань, аби позбутися того, що себе морально вичерпало, вам потрібні не пустомелі, а прагматичні товариші, які міцно стоять на землі і з якими можна творити великі справи та заробляти гроші

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини