Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:27:00

Змії у Менському зоопарку консервативні та справедливі

09.01.2013   11:05Агенцiя

Побутує думка, що кожен прийдешній рік несе в собі якісь особливості, пов’язані з рисами характеру чи поведінки тварини-символу. То яка ж вона – змія і чого очікувати у новому році?

Змії у Менському зоопарку консервативні та справедливі

Змії у Менському зоопарку консервативні та справедливі

Загалом астрологи передрікають цікаві події. У східному гороскопі 2013-ий – рік чорної водяної Змії, який обіцяє подарунки та сюрпризи. Це дуже важливий, вирішальний час для кожної сфери життя людини, а також для розвитку сучасного суспільства. Рік Змії обіцяє справедливість, неспішність, мудрість і в той же час буде випробовувати несподіваними поворотами, цікавим і захоплюючим ходом подій.

Господарка року – дуже мудра, вона ніколи не стане переслідувати людину, мстити, але її увагу і прихильність необхідно заслужити.

У цьому році багато хто відчує себе розчарованим від власних імпульсивних помилкових дій. Час порожніх розмов, обіцянок минув, настає період копіткої роботи, практичного застосування знань, умінь і досвіду.

У 2013-му не варто витрачати кошти на розваги, придбання предметів розкоші. Господиня року не любить людей, які здатні витрачати фінанси даремно, кидаючи гроші «на вітер». У цьому році стане в нагоді планування, як гарантія стабільності бюджету і витрачання тільки на життєво необхідні покупки. Благодійність цінуватиметься господаркою року, і люди з добрим серцем, що надають безкорисливу допомогу, заслужать її прихильність і заступництво.

Змія не залишить без покарання тих людей, які занадто легковажні у стосунках, грають почуттями іншої людини. Подружжя ж знайдуть гармонію, якщо замисляться про духовність, почуття, навчаться чути одне одного.

Стосунки закоханих розвиватимуться нерівно, проходячи серйозні випробування. І багато пар, на жаль, їх не подолають. А от шлюби, які будуть укладені в 2013 році, стануть тривалими і щасливими.

Чи такою справді є господарка року? «Наше слово» вирішило перевірити це у Менському зоопарку.
Ірина Александрова, котра вже третій рік доглядає за цими плазунами, зауважує:

– Змії дуже консервативні. Як облюбували собі місце, то вже не смійте їх чіпати. Перенесеш змію в іншу клітку – може навіть від їжі відмовитися. Я своїх підопічних добре вивчила, відчуваю, який у них настрій, чи не голодні. Загалом вони їдять раз на тиждень. Взимку даємо спеціально вирощених пацюків,навес­ні – кур­чат, качат. Мої змії – кожна зі своїм характером, тонко відчувають навіть зміни погоди. А ще – дуже справедливі. Ніколи просто так не нападають, а завжди попереджають. Якщо бачу, що кінчик хвоста у змії тремтить – то вона попереджає, що не в гуморі. Вжалити може дуже боляче, хоча й не смертельно. Я такого намагаюся не допустити.

А ще, за словами Ірини Александрової, змії – справжні чепурухи. Раз на кілька місяців повністю скидають із себе шкіру. І якщо покласти її шматочок до гаманця –завжди будете з грошима.

"Наше слово"

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини