Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:20:48

«День Гідності» - команда Суспільне Чернігів включатиметься з Красної площі

20.11.2021   09:12Агенцiя

У неділю, 21 листопада, у прямому ефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема UA: ЧЕРНІГІВ, вийде спецпроєкт «День Гідності», який готують команди мовника у всіх регіонах. Початок — о 16:30.

«Хочеться, щоб спеціальний ефір об’єднав наших глядачів та занурив у мандрівку спогадами учасників Євромайдану. Глядачі побачать 22 включення з головних площ, меморіалів Небесній сотні та інших місць, які назавжди увійшли в історію Революції Гідності у вашому місті. Сподіваюсь, розмаїтий досвід учасників ефіру нагадає нам всім, наскільки Революція Гідності стала важливою подією в житті кожного українця», — розповіла головна редакторка спеціального проєкту Ірина Цибух. 

Кореспонденти Суспільного включатимуться у прямий ефір з локацій, пов’язаних з Революцією Гідності: зі скверів та площ, де розгорталися події у 2013–2014 роках, місць, де стояли блок-пости, та храмів, де збирали волонтерську допомогу для учасників Майданів. Ведучим спецпроєкту в київській студії буде Олександр Єльцов, а з Майдану Незалежності в ефір вмикатиметься Світлана Стеценко. Головний режисер проєкту — Сергій Жулін. 

Команда Суспільне Чернігів включатиметься з Красної площі Чернігова.

«Прийнято вважати, що перший розгін Євромайдану стався в Києві 30 листопада, коли побили студентів. Та насправді перший випадок стався у місті Чернігові 25 листопада, коли знесли намет у сквері імені Попудренка. Про це і будемо говорити з однією з учасниць тих подій Світланою Жимолостновою. Тоді судові виконавці та працівники комунальних служб знесли і вивезли намет і технічне обладнання. Громадського активіста Станіслава Тавлуя, який на знак протесту намагався здійснити самоспалення, затримали і склали акт про адміністративне правопорушення. У неділю ми зустрінемось з учасницею тих подій на Красній площі у Чернігові, де все і відбувалося», – розповідає журналістка Суспільне Чернігів Дар`я Янушкевич.

Спецефір можна буде дивитися онлайн на сайтах регіональних телеканалів Суспільного, зокрема на сайті UA: ЧЕРНІГІВ.

джерело

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.