Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:14:03

Прес-конференція "Разом до перемоги". ВІДЕО

07.02.2019   14:44Агенцiя

Сьогодні Україна опинилась на шляху історичного вибору. Тому, ми представники громадських організацій, активісти, волонтери та просто небайдужі українці, вирішили об’єднатись в громадську ініціативу, що підтримує шлях реформ та європейського майбутнього України.

7 лютого у прес-центрі «Чиста Політика» відбулася прес-конференція на тему «Разом до перемоги», де детально повідали про новостворену громадську ініціативу #Команда_Порошенка.

Розпочала захід Реґіна Гусак, яка нагадала, що її діяльність направлена на розбудову загальнолюдських європейських цінностей, котрі якраз і є фундаментальними для команди діючого президента, і саме цей день для неї є надзвичайною подією, адже можна відкрито без сумнівів повідомити про підтримку європейських демократичних цінностей, з якими іде Петро Порошенко на вибори президента. При цьому (за її переконаннями) важливим є дотримання прав дітей (зокрема, і з особливими освітніми потребами) на отримання якісної освіти, також вагомим фактором є отримання права на вільне пересування (безвізовий режим). Не менш значущою стала реформа децентралізації, завдяки чому спостерігаємо позитивні перетворення і у нашому місті. Саме тому пані Реґіна разом з колегами підтримує кандидата в президенти Петра Порошенка і закликає до цього інших.

Попрохавши першочергово вшанувати хвилиною мовчання нещодавно загиблого воїна з Чернігівщини, Микола Шанський зауважив, що нині родини загиблих та зниклих безвісти воїнів знаходяться в нелегкому становищі і потребують підтримки, за якою звертаються до президента і прохають його, щоб Україна врешті отримала мир. Пан Шанський сподівається на зважений вибір громадян під час президентських виборів, бо вважає (що незважаючи на можливі недоліки у своїй діяльності) президент загалом працює вірно і потребує всенародної підтримки на шляху до європейського майбутнього України.
– Для мене випала велика честь познайомитися з Петром Олексійовичем ще в далекому 2005 році під час великого прийому на території «Софії Київської», коли нинішній президент займав теж значну посаду, а я слідкував за його кар’єрою і вважаю, що він добре вміє спілкуватися з керівниками інших держав та працюватиме на захист країни, – розповів Василь Пасічник, – наша держава так розташована, що не може бути нейтральною і мусить мати підтримку в НАТО, що має велике значення, тому я підтримую Петра Порошенка і як головнокомандуючого, і як президента, оскільки моя діяльність пов’язана із реабілітацією дітей з інвалідністю, в чому маю великий досвід (до нас приїздять з інших міст за допомогою) та відчуваю постійну й різнобічну підтримку президента, а тому хочеться, щоб його керівна робота продовжилася ще 5 років.

«Я переконаний, що 31 березня перед усіма нами постане вибір – чи буде врешті Україна незалежною європейською державою, чи знову ми станемо підконтрольними якимось олігархам, тому впевнений, що люди зроблять свідомий вибір на користь діючого президента, адже за період його правління було зроблено досить багато, його реформи дають позитивні зміни в країні, і хочеться, щоб врешті Україна стала рівноправним членом ЄС та НАТО, – вважає Андрій Дериземля, – нині олігархам підконтрольні багато кандидатів в президенти, як і телевізійні канали, дивлячись які, людям важко зробити правильні висновки, але ж наразі вже маємо позитивні зрушення в державі (зокрема, і в розвитку спорту), незважаючи на всі негативні моменти, тому я пишаюся тим, що нині знаходжусь в одній команді з Владиславом Атрошенком і Петром Порошенком».

Василь Білогура зазначив, що як громадянин України, він бажає жити в самостійній потужній державі з розвиненою економікою, з якою рахуються інші країни, тому переконаний, що уособленням реалізації цього всього є Петро Порошенко, а його робота має гідний результат, через що закликав усіх доєднатися до ініціативи #Команда_Порошенка.

– Для кожного з нас є загальні пріоритети – єдність України, розбудова держави, інтеграція до Європи, чому сприяє нинішній президент, і для наших громадян це має стати вирішальним на президентських виборах, – зауважила Ольга Астаф’єва, – у близькій же для мене галузі мистецької освіти теж робиться чимало зрушень, а тому вважаю, що варто підтримати Петра Олексійовича.

«У рідній для мене медичній галузі відбувається реформування, що давно ми всі чекали, нині ж уже бачимо результати – лікарі та медперсонал отримали підвищення зарплати, пацієнти вийшли на безпосередній контакт зі своїм лікарем, медичні заклади мають збільшене фінансування та змогу підвищити конкурентоспроможність, – повідала Олена Мойсієнко, – тому я підтримую нинішню владу і запрошую до цього інших громадян».

– Приємно бачити багато знайомих облич і розуміти, що я не один, а в підтримці Петра Порошенка я визначився давно і не приховую своєї позиції, бо мої онуки (якими я довгий час опікуюся) нині стали кадровими військовими і знаходяться на «передовій», а оскільки армія на першому місці у президента, то це для мене важливо, – переконаний Олег Васюта, – підтримую президента і як мистецтвознавець, бо наша мова й творчість має вільно звучати по всій Україні, а коли Петро Олексійович нашому педагогічному університетові надав статус «класичного», то я був щиро вдячний і побажав йому усіляких гараздів, також я веду кілька творчих проектів і мрію, щоб такі музичні проекти відбувалися в усій державі та вважаю, що Петро Порошенко – це час відліку входження України у європейський духовний простір, тому я його підтримую.

Альона Лутченко підтримала усе сказане та долучилася до ініціативи #Команда_Порошенка, запросивши й інших присутніх наслідувати її приклад.
Завершив виступи Максим Подласий, висловивши свою солідарність зі спікерами, адже його діяльність – це волонтерська підтримка важливих напрямків розвитку суспільства, тому він підтримує діяльність Петра Порошенка та буде й цього разу голосувати за нього, як вже зробив це на попередніх виборах.
На завершення заходу Реґіна Гусак поставила підпис на Меморандумі про приєднання до громадської ініціативи #Команда_Порошенка, чим зобов’язалася не чинити дій, які дискредитують президента, не займатися підкупом виборців, не працювати на користь інших політичних сил чи кандидатів, не розголошувати інформацію, отриману під час своєї діяльності, не працювати у виборчих комісіях, не порушувати встановленого виборчого законодавства, не брати участь у можливих провокаціях, максимально сприяти поширенню громадської ініціативи #Команда_Порошенка тощо.

Меморандум пішов по колу учасників заходу, набираючи підписи та привертаючи увагу представників ЗМІ.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини