Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:46:16

Олександр Мисник: Реформа "Укрпошти" не повинна погіршити якість надання послуг у сільській місцевості

18.12.2018   09:08Агенцiя

На оперативній нараді в облдержадміністрації керівник філії Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко представила результати аналізу роботи поштових відділень області.

Провести відповідний моніторинг було вирішено на попередній нараді з головою ОДА Олександром Мисником.

- Минулого тижня Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та Генеральним директором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським дав доручення забезпечити доставку пенсій, припинити звільнення листонош та зберегти відділення у сільській місцевості.

Кожен район має чітко проаналізувати власні проблеми у цій сфері та знайти шляхи їх вирішення. Зокрема мова йде про встановлення покажчиків будинків та вулиць (усе зроблено лише в Корюківській ОТГ); підбір кадрів; оренду приміщень на пільгових умовах; збільшення передплати періодичних друкованих видань тощо.

Оперативність виконання роботи багато в чому залежить від волі керівника району чи ОТГ. Наше спільне завдання: надання якісних послуг поштового звязку у будь-якому куточку області за будь-яких умов, — наголосив очільник облдержадміністрації

За словами Олени Дорошенко, на сьогодні існуюча мережа забезпечує надання всього спектру поштових, фінансових, комерційних та інших послуг поштового зв’язку, у тому числі - доставку поштових відправлень, періодичних друкованих видань, виплату пенсій та соціальних допомог, забезпечення передплати друкованих видань та оплату комунальних платежів.

-  Уже з 3 січня відновлять роботу два відділення стаціонарного зв’язку у Седневі (Чернігівський район) та Жадові (Семенівський район), — повідомила Олена Дорошенко, додавши: У п’ятницю «Укрпошта» підписала договір на 2019 рік і з Пенсійним фондом в області. Відтак, пенсії доставлятимуться вчасно: як додому, так і у відділення.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини