Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:15:14

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міськради

29.08.2018   11:53

28 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

З першого питання про хід виконання рішення виконавчого комітету від 10 квітня 2018 року №126 „Про затвердження заходів по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста Прилуки у весняно-літній період 2018 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років”доповів Олег Созінов – начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, його співдоповдачами виступили керівники комунальних підприємств міста.

Члени виконкому заслухали інформацію про ремонтні роботи з обслуговування внутрішньобудинкових систем, утримання та обслуговування мереж зовнішнього освітлення міста, про утримання вулиць і доріг міста (облаштування доріг, ремонт щебеневих основ) по дорогах та перехрестях, про ремонт та підготовку техніки для роботи в осінньо-зимовий період та про косіння трави на прибудинковій території багатоповерхових будинків та по вулицях міста.

Також Олег Созінов доповів про погодження міської Програми „Утримання безпритульних тварин у реабілітаційному центрі міста Прилуки на 2018-2020 роки” наголосивши, що Програма спрямована на регулювання чисельності безпритульних тварин у місті шляхом їх відлову та розміщення в реабілітаційному центрі. Програма також спрямована на роботу з населенням щодо впровадження в суспільну свідомість стандартів гуманного поводження з тваринами. Базується на ідеї стерилізації. Стерилізовані тварини обов’язково мають бути візуально ідентифіковані та тавровані. Пріоритетним є передача стерилізованих безпритульних тварин новим власникам.

Гапон Людмила спеціаліст Прилуцького міського центру для дітей, сім’ї та молоді акцентувала увагу присутніх на проведенні фестивалю творчості осіб з обмеженими можливостями „Прилуки Fest”, проведення якого заплановано на 22 вересня 2018 року. Члени виконкому погодили склад оргкомітету та наголосили на належній підготовці та підтримці даного фестивалю.

В ході засідання начальник управління освіти міської ради проінформував, про результати проведених конкурсів на посади директорів комунальних закладів загальної середньої освіти: Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного , Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №7 Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №9, Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського та надав членам виконавчого комітету відповідний пакет документів.

За результатами розгляду члени виконкому погодили призначити на посади:

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Прилуцької міської ради Чернігівської області - ЗУБА Володимира Володимировича.

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Прилуцької міської ради Чернігівської області - СИМОНЕНКО Наталію Петрівну.

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського Прилуцької міської ради Чернігівської області - КАЛЮЖНОГО Миколу Володимировича.

Кандидатура РАДЧЕНКА Олександра Анатолійовича на посаду Директора Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області не набрала відповідної кількості голосів.

Також у ході роботи члени виконавчого комітету розглянули та узгодили низку питань життєдіяльності нашого міста.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини