Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:11:22

На засіданні виконавчого комітету Прилуцької міськради

20.01.2018   11:40

19 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, на розгляд якого вносилося 20 питань.

Про затвердження списку учнів для здійснення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у 2018 році доповідав начальник управління освіти Сергій Вовк. Члени виконавчого комітету одноголосно затвердили список учнів та доручили управлінню освіти міської ради забезпечити організацію пільгового перевезення дітей.

Завідувач сектора інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова інформувала присутніх Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 28 листопада 2017 року № 396 «Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Всеукраїнського тижня права у 2017 році» та довела до відома представників виконавчого комітету план загальноміських заходів у зв’язку з 80-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 28 листопада 2017 року № 392 «Про затвердження плану заходів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» звітувала начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.

Також в рамках порядку денного члени виконавчого комітету погодили міську Програму «Розвиток фізичної культури та спорту в м.Прилуки на 2018-2020 роки», яку представив т.в.о. завідувача сектора по фізичній культурі та спорту міської ради Руслан Мосціпан та міську цільову Програму «Надання одноразової грошової допомоги жителям міста Прилуки на 2018-2020 роки», за якою доповідала начальник громадської приймальні міської ради Людмила Пашук.

Проекти рішень Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії фізичними особами-підприємцями представив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов.

Про виконання плану роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІV квартал 2017 року та Про виконання Перспективного плану роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради за 2017 рік звітувала керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова.

Завідувач сектора по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян доповів за проектом рішення Про нагородження. Про виділення коштів для преміювання та виділення коштів для надання матеріальної допомоги інформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона. Про розташування зовнішньої реклами доповідав начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

А от протокол від 9 січня 2018 року № 1 засідання конкурсного комітету Прилуцької міської ради по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Прилуки членам виконкому вдалося затвердити лише частково.

За результатами конкурсу переможцями були визначені наступні суб'єкти господарської діяльності: Володимир Марочко на маршруті №4 «Військове містечко №12 – вул. Густинська» та Вячеслав Кудлай на маршруті №1 «Дослідна — Плискунівка», який представлено 4 одиницями транспорту. У ході обговорення результатів конкурсу більшістю представників виконавчого комітету було висловлено сумніви щодо доцільності «передачі» такої кількості автобусів одного маршруту єдиному перевізнику. Саме тому проект рішення розділили по пунктах і голосували окремо за визнання кожного з переможців. Так, на маршруті №4 продовжить курсувати Володимир Марочко, а маршрут №1 очікує новий конкурс із більш вигідними для міста умовами.

Під час засідання було розглянуто та винесено відповідні рішення за проектами, які містять інформацію з обмеженим доступом:
Про надання поштових адрес;
Про скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення;
Про доцільність призначення Кальян О.М. піклувальником над обмежено дієздатним сином Новіковим В.О.;
Про взяття на квартирний облік, унесення змін до облікової справи з квартирного обліку, продовження терміну дії ордера, надання повноважень;
Про приватизацію житлового приміщення.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.