Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:57:11

Відбулася позачергова сесія Козелецької селищної ради

01.12.2017   10:47

30 листопада відбулась дев'ята (позачергова) сесія Козелецької селищної ради, на якій розглянули 17 питань.

Зокрема, було затверджено  утворення відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту, а також  Положення про цей відділ. Депутати також розглянули і прийняли позитивне рішення щодо прийняття у власність Козелецької селищної ради об'єкта незавершеного будівництва, який розташований за адресою: смт. Козелець, вул. Соборності, 70 (недобудова біля Козелецької ЗОШ №2).

2017 року на Чернігівщині реалізується проект придбання вкрай необхідного для області радіотерапевтичного комплексу, встановлення якого дасть можливість значно покращити якість надання медичної допомоги і збільшити тривалість життя онкохворих. 

Із прохання про виділення коштів на придбання та встановлення лінійного прискорювача листом до селищної ради звернувся головний лікар Чернігівського обласного онкодиспансеру Валерій ЗУБ. Згідно статистичних даних, які нам надала Козелецька ЦРЛ, смертність від онкологічних захворювань в нашому районі займає 2 місце, поступившись лише хворобам системи кровообігу.

А серед працездатного населення – це 3 місце за смертністю.  Нині на обліку в районній лікарні стоїть більш ніж 1000 чоловік, в середньому це 34 людини на 10 тис. населення.  Жителі нашої громади, як і всього Козелецького району в разі потреби лікуються в Чернігівському обласному онкологічному диспансері. Тому, розуміючи важливість і нагальність цього питання, рішення про виділення коштів було прийнято одноголосно.

Ще одним важливим питанням сесії було виділення бюджетних коштів для пологового відділення Козелецької ЦРЛ – на проведення поточного ремонту підлоги в коридорі, а також на купівлю фетального монітору, який дозволятиме  контролювати стан плоду безпосередньо перед початком і під час пологів. Ці питання попередньо  були розглянуті на засіданні виконавчого комітету Козелецької селищної ради. 

 
Відділ зв'язків із громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини