Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:31:56

Спецпризначенці з Чернігівщини допомагають розкривати злочини на Донбасі

02.08.2017   11:02Агенцiя

Присутність роти поліції особливого призначення «Чернігів» на Донбасі дуже важлива. Чернігівські бійці не лише охороняють стратегічно-важливі об’єкти та публічний порядок, а й допомагають місцевій поліції розкривати злочини.

Щоденно хлопці та дівчата розкривають крадіжки, пограбування, вилучають зброю та наркотики, виявляють та затримують учасників незаконних збройних формувань.

Вже в перший день свого відрядження правоохоронці виявили наркотики у місцевих жителів, які перетинали пункт пропуску в бік підконтрольної Україні території. Один спритник дбайливо загорнув дурман-зілля у 2-гривневу купюру та сховав в автомобілі, інший – намагався передати наркотики із Маріуполя в Запоріжжя рейсовим автобусом. Всіх викрили придеснянські поліцейські. Наркотики вилучені та направлені на експертизу.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) — карається штрафом від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Окрім того, поліцейські з Чернігівщини виявили нелегальну зброю, яку підпільно зберігали деякі місцеві жителі, та встановили кількох осіб, що перебували в розшуку. Так, на одному з блокпостів, що належить до території Центрального відділу поліції ГУНП в Донецькій області, спецпризначенці з роти «Чернігів» затримали 28-річного молодика, жителя Донецька, який обґрунтовано підозрюється в причетності до незаконних збройних формувань.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини