Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:40:53

Підсумки 27 сесії Прилуцької міської ради

01.07.2017   10:22

27 червня відбулося друге засідання 27 сесії Прилуцької міської ради.

Цього дня депутати продовжили розгляд першого питання порядку денного, на якому зупинилися під час минулого засідання. Нагадаємо, що 8 червня сесію було передчасно завершено через відсутність кворуму, адже значна частина депутатів покинула залу засідань у ході розгляду проекту рішення «Про запит депутата міської ради ДРАЧУКА В.В. щодо організації робіт із поточного ремонту ділянки вул. Київської (від вул. Ждановича до вул. Плискунівської)».

Для вивчення даного питання розпорядженням міського голови була створена спеціальна комісія, висновки якої заслухали вже на другому засіданні.
Дана комісія провела обстеження стану виконання поточного ремонту вулиці Київської безпосередньо на місті. В її висновку зазначено, що депутатом міської ради та однією з місцевих ГО слушно порушено питання щодо того, чи враховано управлінням капітального будівництва факти зняття асфальтного покриття, яке укладалося під час проведення капітального ремонту цієї вулиці в минулому році.

У результаті проведеного обстеження виявлено, що під час фрезерування ФОП Симонян А.А. здійснювалося зняття покриття, яке підлягало ремонту в 2016 році, загальним обсягом близько 70 квадратних метрів. Та під час роботи комісії підприємець неодноразово наголошував, що відремонтоване у минулому році фрезероване покриття, не буди включатися до актів виконаних робіт у 2017 році. Підрядник проінформував, що при використанні фрезерувальної машини для більш якісного ремонту доцільно здійснювати суцільне безперервне зняття верхнього шару асфальтованої проїзної частини, що він і зробив.

Оскільки начальник капітального будівництва не доніс цієї думки до депутатів на минулому засіданні, комісія пропонувала міському голові привести посадовця до дисциплінарної відповідальності за неналежний контроль за проведенням робіт із поточного ремонту. Про це повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Руслан Котляр.

У власну чергу начальник капітального будівництва Анатолій Ященко надав розгорнути відповідь на депутатське звернення В'ячеслава Драчука.

Взявши до відома проект рішення, депутати затвердили наступні проекти рішень:

Про затвердження проектів громадського бюджету;

Про залучення кредиту НЕФКО та гранту для фінансування інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери (освітні навчальні заклади) та системи зовнішнього освітлення м.Прилуки»;

Про надання земельних ділянок учасникам АТО;

Про затвердження міської цільової Програми «Фінансування розробки схем та проектних рішень масового застосування на 2017-2019 роки м. Прилуки» тощо.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини