Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:51:59

У Прилуках Олег Тягнибок привітав українок із Днем матері та відкрив трибуну стадіону

15.05.2017   08:22

14 травня в Прилуках, що на Чернігівщині, голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок привітав прилучанок з Днем матері, а також взяв участь в урочистому відкритті завершення 1-ї черги будівництва стадіону «Супутник».

На заходах були присутні заступник голови об’єднання Руслан Кошулинський та голова Чернігівської обласної «Свободи» Руслан Андрійко.

Опівдні на центральній площі міста відбулося святкова зустріч з Олегом Тягнибоком, присвячена Дню матері. У заході взяло участь більше сотні містян.  На початку зустрічі голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» привітав прилучанок зі святом: «Нація тоді могутня – коли існують міцні родини. І саме на жінках, на наших берегинях, тримаються українські родини. Важливо цінувати українські традиції, від діда-прадіда передавати свої звичаї. Не виганяти дітей, після повноліття, так би мовити, на «вільні хліби», а вчити сімейним традиціям, прищеплювати українські цінності. Я хочу привітати кожну присутню тут жінку, хочу вклонитися перед ними, за те, що ви нас народили та виховали. Принагідно хочу звернутися, і до чоловіків, не забудьте сьогодні привітати своїх матерів, своїх дружин із цим чудовим весняним святом».

Під час зустрічі Олег Тягнибок також ознайомив присутніх з актуальною суспільно-політичною ситуацією в Україні, з партійною позицією щодо заборони продажу землі сільськогосподарського призначення, а також ситуацією на фронтах московсько-української війни.

На завершення активісти Прилуцької міської організації ВО «Свобода» подарували кожній жінці квіти.

Окрім того, свободівці взяли участь у відкритті завершення 1-ї черги будівництва трибуни стадіону «Супутник». Протягом попереднього місяця націоналісти власноруч побудували частину трибуни стадіону. «Дорогі діти, батьки та тренери, завжди приємно брати участь у подібних заходах. У час такої складної економічної кризи, у той час, коли держава не хоче опікуватися майбутнім держави, а думають лише про власні кишені, знаходяться меценати, люди доброї волі, які роблять те, що має робити держава. А що має робити держава? Перш за все, опікуватися професійним спортом, для того, щоб ми як нація могли пишатися нашими спортовцями на міжнародній арені. Держава має опікуватися масовою фізичною культурою, дитячим спортом, для того, щоб популяризувати серед українців здоровий спосіб життя. Вітаю футболістів, вітаю тренерів із початком змагань. Нехай переможе найсильніший», - зазначив Олег Тягнибок.

Під час заходу голова Прилуцької міської організації ВО «Свобода» Євгеній Яценко подякував представникам підприємств та установ, які зголосилися бути меценатами цього проекту, а також передав естафету іншим партіям, аби ті долучилися до будівництва трибуни.

 
Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини