Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:06:51

У Прилуках з нагоди 25-річчя заснування партії відбулася обласна конференція ВО "Свобода"

02.12.2016   08:27

27 листопада у Прилуках вiдбулась урочиста конференція з нагоди 25-річчя створення партії. Участь у ній взяли народний депутат, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко, колишній очільник Чернігівської обласної «Свободи» - Андрій Міщенко, командир «Легіону Свободи» - Олег Куцин, лідер націоналістів Олег Тягнибок.

На урочисте зібрання прибули партійці  та прихильники з усіх районів Чернігівської області.

Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих героїв Небесної Сотні та війни на донбасі. Зокрема, голова обласної організації ВО "Свобода" Руслан Андрійко поіменно назвав загиблих свободівців на Майдані, а також полеглих на фронті російсько-української війни. Головний націоналіст згадав основні віхи становлення Веукраїнського об’єднання «Свобода», говорив про проблеми українців. «Сьогодні «Свобода» як політична сила, як політична організація на вістрі подій в українській політиці. Ми завжди як націоналісти, як патріоти на передовій захисту прав української ніції і української держави»,- зазначив цідер партії Олег Тягнибок.

Становлення партії в нашому регіоні 2008-го згадували ті, хто стояв біля джерел створення «Свободи» як в Прилуках, так і на Чернігівщині в цілому, а саме народний депутат України 7-го скликання Андрій Міщенко та голова Чернігівської міської організації ВО «Свобода» Іван Тютюнник.

«Чи так виховали мене батьки, чи наша прилуцька земля – я є українським націоналістом. Зважаючи, що «Свободі» 25 років, то я прийшов не так давно, в 2008-му році і ці вісім років пролетіло для мене як один день.  «Свобода» це є дійсно родина»,- звернувся до присутніх Іван Тютюнник.

Під час конференції представили і нового голову Прилуцької міської організації ВО «Свобода» - Євгенія Яценка.

«Свобода» є єдина, справді анти-олігархічна партія. Не громадська організація, не якийсь там «клуб за інтересами» з 10-ти осіб, а єдина анти-олігархічна масова партія в Україні. Для мене "Свобода" - єдина партія, яка думає про благо народу. Саме тому нас намагаються знищити. Активно поливають брудом, усіляко оббріхують. Але основний показник нашої діяльности - конкретні справи та голосування. Український народ навчився організовувати революції, проганяти негідників, але ще не навчився обирати. Можливо, у тому є наша місія. Можливо, наше покликання - цілковито змінити суспільство», - наголосив народний депутат України, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко.

По завершенню конференції грамотами «За вагомий особистий вклад у розбудову ВО «Свобода» на Чернігівщині», - було відзначено кращих партійців, завдяки невпинній роботі яких у нашому регіоні політична сила набула підтримки серед людей.

Після завершення офіційної частини присутні задавали питання депутатам-свободівцям і побажали націоналістам більше підтримки, терпіння, сили в подальшій боротьбі.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.