Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:57:04

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня

10.11.2016   11:34Агенцiя

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в у 8 районах та 11 новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня 2016 року. Такий основний меседж озвучено на засіданні фракції Аграрної партії України Чернігівської обласної ради 9 листопада.

ЦВК зареєструвала Аграрну партію під номером 8 для участі у всіх місцевих виборах, які відбудуться 11 грудня 2016 року.

Рішення про участь партії у виборах до об’єднаних територіальних громад було ухвалено IX (позачерговим) З’їздом Аграрної партії України 29 жовтня 2016 року. Для участі в цих виборах зареєструвалися 26 політичних партій.

На засіданні фракції були затверджені обласний та територіальні виборчі штаби.

У кожному селі, селищі, містечку повинні перемогти справжні лідери громадської думки, які захищатимуть інтереси громад перед центральною владою. Нам є з чим йти і що сказати нашим виборцям.
Аграрна партія України не може стояти осторонь процесу децентралізації, адже земля, кошти та влада має бути в руках громад!

«Влада намагається не привертати особливої уваги громадськості до цих виборів, щоб мати змогу «розставити» своїх людей і через них контролювати органи місцевого самоуправління. Вона не хоче проводити реальну децентралізацію, віддавати на місця повноваження і фінанси. Будь-який кандидат від теперішньої парламентської партії буде дбати, у першу чергу, про інтереси своєї політсили і не буде захищати інтересів громади. Якщо це представник владної партії, то він служитиме президенту чи прем’єру, які зацікавленні в збереженні адміністративної вертикалі. Якщо це член опозиційної сили — він робитиме все, щоб погіршити ситуацію за принципом: «Чим більше обурення людей, тим краще критикувати владу». В обох випадках це шкодить громаді і місцевому самоврядуванню», – підкреслив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик у своєму блозі.

Нагадаємо, Аграрна партія має сильну підтримку на місцях у всіх регіонах України. Під час останніх місцевих виборів у 2015 році партія отримала перше місце за ефективністю: із 9900 кандидатів, висунутих Аграрною партією, перемогу здобули майже 3500 депутатів. Партія увійшла до п’ятірки лідерів за кількістю обраних депутатів зі 132 партій, які брали участь у виборчих перегонах.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.