Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:08:01

ДемАльянс пропонує чернігівцям долучитися до Платформи єднання

10.08.2016   08:03Агенцiя

9 серпня в прес-центрі «Ініціатива» відбулась прес-конференція «Відкрита платформа єднання: куди і з ким рухається ДемАльянс» в Чернігові.

Члени новообраного правління партії ДемАльянс Василь Гацько та Максим Черкасенко розповіли про об’єднавчі процеси, платформу єднання, перспективи та плани на майбутнє.

«Ми зрозуміли, що необхідно консолідувалися, створити потужну силу шляхом об’єднання прогресивних людей, які готові змінювати країну на краще. Це і політики, і громадські об’єднання, і експертне середовище. ДемАльянс став точкою кристалізації цих сил».

9 липня ДемАльянс оголосив про принципи розбудови нової політичної сили:
•    Відкритість і підзвітність суспільству (партія працює для людей, а не в інтересах вузького кола замовників);
•    Фінансова прозорість (лише чесні гроші в політиці здатні розірвати злочинне коло корупції в країні);
•    Колективне лідерство (не партія одного імені, а інституція, яка об'єднує велику кількість відповідальних лідерів на національному та регіональному рівнях і в усіх сферах життя українського суспільства).

Саме завдяки фінансовій прозорості партія ДемАльянс виявилась багатшою за всю правлячу коаліцію в парламенті (за даними звітів політичних партій до Національного агентства запобігання корупції).
Всі фінансові звіти щодо надходжень та видатків партії з дня заснування у відкритому доступі та можна переглянути на сайті партії.

Принципи платформи єднання стосується всіх регіонів країни, в тому числі і Чернігова.

«Процес єднання не обмежується тільки національним рівнем. У Чернігові також цей процес буде проходити і ми сподіваємось, що він буде досить успішним. Тому ми будемо раді, якщо до нашої команди будуть приєднуватись нові активні люди», - наголосила голова Чернігівської міської організації партії «Демальянс» Тетяна Романова.

Також Тетяна розповіла про діяльність 9-ьох депутатів від ДемАльянсу в місцевих радах, напрямки роботи команди, зокрема: громадський транспорт, створення ОСББ, екологія, освіта, земельні та бюджетні питання, правозахист.

«В Чернігівській області є створені місцеві осередки, де люди змінюються своє місто, свій регіон. Щодо оголошення відкритої платформи єднання - ми пішли важким шляхом, та це необхідно було зробити для змін в країні. Думаю, що на Чернігівщині знайдемо людей, які готові до об’єднання заради змін в країни, заради спільного майбутнього» - розказала голова обласної організації партії Катерина Данькова.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини