Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:36:23

Оксана Голубова очолила обласну організацію Руху Наливайченка "Справедливість" на Чернігівщині

09.08.2016   08:02Агенцiя

Відому на Чернігівщині громадську діячку, підприємця Оксану Голубову 5 серпня на установчій обласній конференції обрали керівником Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість».

Делегати, що з’їхалися до Чернігова, також обрали заступника керівника, ним став Володимир Березинський.

Команда Валентина Наливайченка, працюючи на Чернігівщині як ГО «Антикорупційний рух», показала одні з найкращих результатів в Україні, сказав на обласній конференції заступник керівника Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

Чернігів працює в усіх можливих напрямках, аби допомогти всім, хто звертається до громадських приймалень, зауважив він. Активісти Руху доставляють допомогу воїнам АТО на лінію зіткнення в Луганській і Донецькій областях. Юристи нарешті завершили 10-річну судову епопею з житлом і добилися повернення квартири у власність сім’ї Єреськів.

Чернігівці запам’ятали акції «Вимагаємо покарання», під час яких містянам показали та розказали про злочинні схеми, що покривають високопосадовці України, та «Я не даю і не беру хабарів», яку активісти проводили у судах, медичних, освітніх та владних закладах.

«Разом із ними ми підтримуємо в суді позов бійця АТО Володимира Шинкаренка проти Кабінету Міністрів в праві захисника на вищу і професійну освіту та проїзд. Тому сьогодні я з радістю зачитував рішення Президії партії та нашого лідера про створення осередку та обрання керівником саме пані Оксани.

Ми власним прикладом, не маючи у своєму розпорядженні ні депутатських, ні чиновницьких крісел, показуємо, як треба вирішувати проблеми. Системний підхід – головне, чим керується наш лідер Валентин Наливайченко та наша команда», — зауважив під час обласної конференції заступник керівника громадсько-політичного руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

Зараз Чернігівська команда Руху «Справедливість» спільно з дніпровськими колегами допомагає інваліду-воїну АТО Віктору Кузюрі і бійцям, які збираються на ротацію в зону розмежування на Донбас. Юристи Руху розглядають звернення, що надходять від людей, та готуються до нових справ по захисту інтересів чернігівців. Про це розповіла керівник громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» на Чернігівщині Оксана Голубова.

«Попереду у нас багато справ. Ми маємо зупинити і злочинне вирубування лісу в області, і допомогти тим, хто втратив своїх синів-героїв, захищаючи Україну. Також ми продовжуватимемо боротьбу з корупцією, будемо тиснути на владу, що відірвалася від народу, всіма можливими законними способами», - заявила новообраний керівник.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини