Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:34:09

100 дней у власти Атрошенко пиарился и имитировал реформы, - фракция "Наш край"

23.03.2016   13:34Агенцiя

100 дней у власти городской голова Чернигова Владислав Атрошенко занимался самопиаром и имитацией реформ. Об этом говорится в заявлении фракции партии «Наш край» в Черниговском горсовете.

«Отчет господина Атрошенко за 100 дней работы – откровенная самореклама и перекладывание ответственности на «попередников», - считают депутаты.

В документе ссылаются на данные социологии, согласно которым почти 76,5% жителей Чернигова говорят, что их экономическое положение значительно ухудшилось. Более 65% называют свое материальное положение неудовлетворительным и только 1,8% полностью им довольны. По мнению депутатов, в эти 1,8 процентов входят «те самые реформоимитаторы, их родственники и приближенные»: «Людям на элементарное не хватает, а новая власть продолжает отстаивать исключительно свои бизнес-интересы и приумножать и без того немалое состояние».

Во фракции считают, что руководить городом гораздо сложнее, чем бизнесом: «Подходы разные и мы неоднократно об этом говорили. Бизнесмен всегда руководствуется категориями «прибыль» и теряется, когда нужно искать решение проблем пенсионеров, безработных или варварской застройки парков. В итоге, что мы видим в Чернигове – имитацию реформ, показуху и кадровую зачистку».

Помимо этого, во фракции раскритиковали кадровую политику мэра Чернигова, назвав ее «зачисткой в пользу своих людей». По мнению депутатов, на ключевые посты в городе расставляются некомпетентные люди по принципу личной преданности: «Это не вернет Чернигову амбиции, как обещал Атрошенко, а только спровоцирует еще большее обнищание людей и углубление экономического кризиса».

Также депутатов возмутил «особый стиль» делового общения нового градоначальника. «Это уже вообще выходит за рамки. Что мы слышим от господина Атрошенко: «Это как из общака красть», «не лепи горбатого». Еще немного и на сессиях горсовета будут оперировать понятиями «отжим», «распил» и «откат»?».

В «Нашем крае» заявили, что за информационным шумом скрывается травля неугодных с помощью подконтрольных СМИ. При этом о борьбе с коррупцией речи не идет.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.