Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:12:08

На Чернігівщині аграрії пройшли у всі районні ради та набрали 14,06% в облраду

17.11.2015   09:46Агенцiя

В Чернігівській області Аграрна партія України набрала 14,06% голосів до обласної ради та завела туди 9 своїх депутатів. Також аграрії представленні у всіх районних радах області.

Зокрема, в Куликівську районну раду набрали 46.15%, в Бобровицьку – 38.24%, у Варвинську – 34.62%, в Носівську – 32.35%, в Талалаївську – 26,92%, в Ічнянську – 22,39%, в Борзнянську - 38.24%, в Козелецьку – 20%, в Ріпкинську – 17,65%, в Семенівську – 15,38%, в Ніжинську – 14,71%, в Городнянську - 14,71%, в Бахмацьку - 17.65%, в Новгород-Сіверську – 15,38%, в Чернігівську – 13,04%, в Менську – 11,76%, в Щорську – 11,54%, в  Корюківську – 11.76%, в Коропську – 11,11%. Від 5 до 10% аграрії набрали в  Срібнянську, Прилуцьку, Сосницьку районні ради.

kyjanovskyy victor«В 6 районних радах ми набрали найбільше голосів. 16 наших депутатів претендують на посади голів та заступників голів районних рад. Ми йшли з дуже простою і зрозумілою людям ідеологією. Передусім,  це збереження українського села, створення нових робочих місць  і покращення рівня життя, як в селі, так і в місті. З іншого боку, у нас ішли авторитетні кандидати,  люди дивились на їхні біографії, на те, що ці кандидати зробили. Два цих поєднання дозволили нам отримати такий результат», - розповів голова Чернігівської обласної організації Аграрної партії Віктор Кияновський.

Всього до районних та міських рад пройшли 175 депутатів-аграріїв, до сільських і селищних – 250, 38 аграріїв стали сільськими та селищними головами. Також на Чернігівщині аграрії пройшли у 13 міських рад. Зокрема, в Бобровицьку міську раду набрали 28,5% голосів, в Ічнянську - 26,92%, в Борзнянську – 18,7%.

«У нас одні з найкращих результатів, які отримала партія в цілому по країні. Однак ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Ми утримуємо третину економіки, забезпечуємо 27% валютних надходжень і ми хочемо належної уваги від держави. Подивіться на європейських фермерів, їх не влаштовує, приміром, ціна на свою продукцію, вони виходять  в поле і виливають молоко, або перекривають дороги і все, на другий день уряд виділяє їм кошти на підтримку. А у нас фактично немає жодної підтримки, це ж нонсенс», -  говорить Віктор Кияновський.

За словами Віктора Кияновського, для реалізації усіх поставлених цілей присутності в одних органах місцевого самоврядування недостатньо, потрібне потужне лобі у парламенті.

«У нас в Ічнянському районі ми впровадили програму «Здорова дитина – успішна Україна», коли  в садочках і в молодшій школі ми безкоштовно забезпечуємо дітей молоком. Цю ж програму ми хочемо розширити на всю область. Однак, якщо говорити про складніші проекти, запуск переробних підприємств, які дадуть людям роботу, а громадам додаткові надходження в бюджет, то тут потрібна комплексна робота на всіх рівнях влади. Ми багато чого втратили, у нас в області був  і крохмальний завод,  і цукровий, відновити їх уже мабуть не вийде, але зараз треба зберегти те, що маємо і створювати нові підприємства з переробки сільськогосподарської продукції там, де вона вирощується. А тут потрібна, як робота органів місцевого самоврядування так і державна стратегія, нам потрібне потужне аграрне лобі в парламенті. І якщо ми так працюватимемо, як зараз почали, то у мене немає сумнівів, що ми будемо в парламенті», - резюмував Віктор Кияновський.



http://www.agroparty.org.ua/pres-tsentr/novini/na-chernihivshchyni-ahrarii-proishly-u-vsi-raionni-rady-ta-nabraly-14-06protsent-v-oblradu

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини