Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:30:25

Звернення Владислава Атрошенка до виборців

28.10.2015   08:24Агенцiя

Дорогі чернігівці!

Я щиро дякую всім, хто, незважаючи на зневіру, прийшов 25 жовтня на вибори!

Мій основний опонент побудував свою кампанію не на звіті про роботу за 13 років, а на спробах принизити та дискредитувати мене та мою команду. Це продовжується і зараз - на другий день після голосування у поштові скриньки чернігівців вкинуті листівки начебто від мого імені, абсолютно брехливого змісту.  Брехня – визначальна риса кампанії з боку цієї міської влади.

Натомість я вів передвиборчу кампанію чесно: не займався підкупом виборців, представив стратегічну програму розвитку міста, звітував за зроблене.

Саме томуя з оптимізмом дивлюся на другий тур виборів міського голови Чернігова. Адже не можна залякати та обдурити всіх чернігівців, які набагато розумніші, ніж думає про них нинішняміська влада.

Вже зараз, не чекаючи другого туру, закликаю до консолідації всі політичні сили, які думають про розвиток Чернігова та його майбутнє. Я готовий до щирого діалогу та спільного розгляду всіх проектів та пропозицій, які спрямовані на покращення якості життя людей.

Бачу такі основні фактори консолідації, навколо яких маємо об’єднати місто:
1. Підтримка чернігівців: доступна медицина, якісний громадський транспорт, високі стандарти ЖКГ, турбота про малозабезпечених людей.
2. Суспільний добробут: створення нових робочих місць, розвиток економіки, залучення інвестицій, підвищення якості життя людей в Чернігові.
3. Розвиток міста та його модернізація: покращення якості освіти, енергозберігаючі програми, екологія.
4. Прозорість: подолання корупції, відкриті земельні аукціони, регулярні звіти чиновників перед громадянами.

Закликаю до спільної роботи всі політичні сили, які потрапили та не потрапили до міської ради, громадські організації та небайдужих чернігівців. Я готовий простягнути руку кожному, хто хоче працювати для розвитку Чернігова.

Не треба думати, що все вже вирішено. Все залежить від вас!

Досягнення моєї команди та результати її роботи для чернігівців протягом останніх років потрібно захищати. І ми готові до цього!

Пам’ятаймо: погану владу вибирають хороші люди, які не ходять на вибори.

Тому закликаю всіх вас, шановні земляки, - 15 листопадапідтримайте розвиток міста та дайте йому шанс на позитивні зміни і гідне майбутнє! Місту потрібен ковток свіжого повітря!Не знехтуйте тими можливостями, які відкриваються перед Черніговом після зміни міського голови!


З повагою, Владислав Атрошенко

 

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.