Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:41:14

Команда Олександра Соколова йде під прапором "Нашого краю"!

22.09.2015   18:35Агенцiя

22 вересня Політична партія «Наш край» провела збори Чернігівської міської партійної організації , під час яких відбулося висування кандидатів у депутати міської ради, районних у місті рад та кандидата на посаду Чернігівського міського голови.

Після зборів лідери міської організації провели прес-конференцію для журналістів, під час якої було повідомлено, що партія “Наш край» підтримала на посаду міського голови діючого мера Олександра Соколова, який переобирався на вищезгадану посаду тричі.

- Ми спільно з командою йдемо на вибори у міську і районні ради. І мені приємно те, що партія «Наш край» підтримала  мене, як кандидата на посаду міського голови, - розповів Олександр Соколов. - Протягом багатьох років, не зважаючи на труднощі, ми розвивали наше місто і продовжимо це робити, залучаючи ще більше професіоналів.

За словами Чернігівського міського голови в його команді є фахівці різних галузей: будівельної, фінансової, освітньої, медичної, спортивної та інших. Він впевнений, що вони ефективно можуть працювати і в депутатських комісіях, і реалізовувати проекти та програми.

- Ми продовжимо працювати для мешканців міста, як і раніше. Ми ідемо на вибори з гаслом «Добробут Чернігова – це добробут кожного чернігівця», - наголосив Олександр Соколов.  

  Міського голову підтримав ректор Чернігівського національного педагогічного університету.

- Для мене, як освітянина, найважливіше, щоб була потужна освіта. Бо це є і економіка, і перспектива розвитку нашого міста, - наголосив Микола Носко

І додав, що головне завдання освітян сьогодні - це забезпечення студентів якісною вищою освітою, щоб вони не шукали навчальні заклади по всій країні, а залишалися вдома і працювали задля добробуту рідного міста.

 Головний педіатр Чернігова Людмила Овсієнко повідомила журналістам, що звичайно медична галузь потребує реформ, але ці зміни потрібно втілювати в життя грамотно. На її думку, закрити всі лікарні – це не вихід. І пояснила своє рішення піти на вибори в команді партії «Наш край»:

- Ідеальних мерів не буває, але 12 років стабільної роботи та спокійного життя Чернігова багато що для мене значать. Як педіатр я думаю насамперед про дітей. І саме вони заслуговують на спокійне і щасливе дитинство. Тож я сподіваюся, що й надалі ми будемо працювати у злагоді з мером Олександром Соколовим.

Максим Пилипенко, заступник командира однієї з військових частин Чернігівського гарнізону, вважає, що його участь у політичному житті буде на користь суспільства. За його словами солдати, які приходять додому із зони АТО опиняються в скрутних становищах. Їм потрібен соціальний захист та допомога. І військовий, який випробував все це на собі знає як допомогти своїм побратимам.

Голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний наголосив, що продовж 10 останніх років фінансування Чернігівських спортивних шкіл залишається на хорошому рівні. За його словами спільно з мером Олександром Соколовим вдалося врятувати від закриття декілька спортивних шкіл. Також Кужельний зазначив, що є відповідний проект та виділена земля на будівництво нового спортивного комплексу.  – Ми зробимо все можливе, щоб спорт у Чернігові процвітав, - підсумував він.

Міський голова Чернігова і його команда кандидатів у депутати наприкінці спілкування з журналістами закликала чернігівців зробити свідомий та правильний вибір.

Марина Івченко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини