Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:49:03

Команда Олександра Соколова йде під прапором "Нашого краю"!

22.09.2015   18:35Агенцiя

22 вересня Політична партія «Наш край» провела збори Чернігівської міської партійної організації , під час яких відбулося висування кандидатів у депутати міської ради, районних у місті рад та кандидата на посаду Чернігівського міського голови.

Після зборів лідери міської організації провели прес-конференцію для журналістів, під час якої було повідомлено, що партія “Наш край» підтримала на посаду міського голови діючого мера Олександра Соколова, який переобирався на вищезгадану посаду тричі.

- Ми спільно з командою йдемо на вибори у міську і районні ради. І мені приємно те, що партія «Наш край» підтримала  мене, як кандидата на посаду міського голови, - розповів Олександр Соколов. - Протягом багатьох років, не зважаючи на труднощі, ми розвивали наше місто і продовжимо це робити, залучаючи ще більше професіоналів.

За словами Чернігівського міського голови в його команді є фахівці різних галузей: будівельної, фінансової, освітньої, медичної, спортивної та інших. Він впевнений, що вони ефективно можуть працювати і в депутатських комісіях, і реалізовувати проекти та програми.

- Ми продовжимо працювати для мешканців міста, як і раніше. Ми ідемо на вибори з гаслом «Добробут Чернігова – це добробут кожного чернігівця», - наголосив Олександр Соколов.  

  Міського голову підтримав ректор Чернігівського національного педагогічного університету.

- Для мене, як освітянина, найважливіше, щоб була потужна освіта. Бо це є і економіка, і перспектива розвитку нашого міста, - наголосив Микола Носко

І додав, що головне завдання освітян сьогодні - це забезпечення студентів якісною вищою освітою, щоб вони не шукали навчальні заклади по всій країні, а залишалися вдома і працювали задля добробуту рідного міста.

 Головний педіатр Чернігова Людмила Овсієнко повідомила журналістам, що звичайно медична галузь потребує реформ, але ці зміни потрібно втілювати в життя грамотно. На її думку, закрити всі лікарні – це не вихід. І пояснила своє рішення піти на вибори в команді партії «Наш край»:

- Ідеальних мерів не буває, але 12 років стабільної роботи та спокійного життя Чернігова багато що для мене значать. Як педіатр я думаю насамперед про дітей. І саме вони заслуговують на спокійне і щасливе дитинство. Тож я сподіваюся, що й надалі ми будемо працювати у злагоді з мером Олександром Соколовим.

Максим Пилипенко, заступник командира однієї з військових частин Чернігівського гарнізону, вважає, що його участь у політичному житті буде на користь суспільства. За його словами солдати, які приходять додому із зони АТО опиняються в скрутних становищах. Їм потрібен соціальний захист та допомога. І військовий, який випробував все це на собі знає як допомогти своїм побратимам.

Голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний наголосив, що продовж 10 останніх років фінансування Чернігівських спортивних шкіл залишається на хорошому рівні. За його словами спільно з мером Олександром Соколовим вдалося врятувати від закриття декілька спортивних шкіл. Також Кужельний зазначив, що є відповідний проект та виділена земля на будівництво нового спортивного комплексу.  – Ми зробимо все можливе, щоб спорт у Чернігові процвітав, - підсумував він.

Міський голова Чернігова і його команда кандидатів у депутати наприкінці спілкування з журналістами закликала чернігівців зробити свідомий та правильний вибір.

Марина Івченко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини