Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:34:36

“Наш край” допоміг Кіптям краще відсвяткувати День села

03.09.2015   10:48

За підтримки політичної партії ”Наш край” у Кіптях Козелецького району пройшов День села. Зі святковим концертом у місцевому будинку культури, виставкою народних майстрів, традиційними подарунками і частуванням для всієї громади і численних гостей свята.

Село Кіпті -  відоме не лише жителям нашої області, а й усім, хто буває в Україні бодай проїздом, адже цей населений пункт розташований на перетині шляхів державного значення.

 

Ще одна особливість Кіптів у тому, що в селі є свій «президент Кучма». Так місцеві жителі іноді жартома називають свого сільського голову Володимира Кучму, який очолює територіальну громаду уже півтора десятиліття і нині представляє команду політичної партії «Наш край»  на місцевих виборах.
 
 Для односельців Володимир Кучма – авторитетна  людина, тому й обирають його керівником своєї громади стільки років поспіль. Вміло господарює, знає, як залучити на територію додаткові кошти і на що їх витратити.
 
”Ми абсолютно самодостатні, не потребуємо жодних дотацій, адже бюджет сільської ради становить майже 2 мільйони гривень. Отож ми можемо дозволити собі безболісно вирішувати значну кількість соціальних питань”, - хвалиться керівник.
 
Оскільки  Володимир Кучма працював і в освіті, і у виконавчій владі, і в органах місцевого самоврядування - то не за чутками знає і господарські, і соціальні потреби свого краю. І щоб на них працювати, приєднався до команди партії «Наш край», знайшовши у ній однодумців у справі розвитку місцевої громади.
 
”Політична сила, з якою я йду на вибори, зібрала під своїми прапорами багатьох досвідчених керівників територіальних громад, у тому числі й сільських голів. Це – люди, які роблять конкретні справи, і мені з ними по дорозі», - говорить Володимир Кучма. – Для мене велика честь, і водночас відповідальність бути в одній команді із мером Чернігова Олександром Соколовим, досвідченим господарником Валентином Мельничком, які очолюють “Наш край” у нашому регіоні.”
 
Жителі Кіптів на чолі з сільським головою виявили ініціативу зробити своє село центром майбутньої об’єднаної громади. Вони покладають великі надії на реформування системи влади з наданням громаді більших прав і повноважень.

 

PR

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.