Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:51:15

Звернення Сергія Березенка до чернігівців

29.07.2015   15:32Агенцiя

Дорогі друзі!

Від усієї душі вітаю усіх нас з нашою спільною перемогою. Сьогодні до Чернігова звернені погляди не тільки всієї України, а й усього світу. Бо тут не просто відбулися проміжні вибори до Верховної Ради, а завершилося тривале протистояння двох різних світоглядів.

Політика минулого прийшла до Чернігова з впевненості, що силою, погрозами, залякуванням, криком і підкупом можна завоювати довіру людей. Але домоглася тільки бридливої відрази громадян, багато з яких, на жаль, законно турбуючись за свої сім'ї, навіть не ризикнули йти на виборчі дільниці.

Політика майбутнього, в принципи якої я не просто глибоко вірю, але і втілюю їх в життя, була іншою. Ми говорили з Вами про стратегію, про проекти розвитку міста, про безпеку Ваших сімей, про те, що потрібно зробити в кожному дворі, будинку, мікрорайоні, а головне - для кожної конкретної людини.

І політика майбутнього перемогла! Тому що правда сильніша від брехні, світло яскравіше темряви, добро ближче людських сердець, ніж зло. І які б ріки бруду не лилися на чисті убрання правди, вони не перетворять біле в чорне.

Я дякую кожному з Вас за честь, яку Ви мені надали, висловивши свою довіру в день голосування. І глибоко зворушений тим, що, як би складно не жилося чернігівцям, вони не піддалися на маніпуляції, не пішли стежиною спокуси простих рішень, не повірили наклепу і проголосували по совісті. І ще раз підтвердили, що слава Чернігова як міста проникливих, інтелігентних і порядних людей тисячу і мільйон разів заслужена духовною силою і душевною стійкістю багатьох поколінь - минувшини, і нині живущих.

Тому сьогодні, як і перед виборами, я хочу ще раз підтвердити свою готовність і щире бажання стати гідним представником і захисником чернігівців у Верховній Раді України. Всі доручення, яких уже більше 10 000, які Ви дали мені як своєму кандидату будуть взяті роботу, і для їх виконання будуть докладені всі можливі зусилля.

Моя передвиборча програма, в основу якої покладені ідеї відродження Чернігова, відновлення її економіки, захисту кожного громадянина і міста в цілому від зовнішньої і внутрішньої агресії, буде виконуватися як найсвятіша клятва. А мир, суспільна злагода та якість життя кожного українця - ті орієнтири, які ми з Вами разом намітили - визначатимуть спрямованість моєї роботи як народного депутата України.

Як і обіцяв, я буду для кожного з Вас не особою з телевізора, а людиною, до якої завжди можна звернутися за допомогою і підтримкою. Добрим другом, гідним сусідом, послом у Києві, яким Чернігів зможе пишатися.

Сьогодні наше місто, нарешті, повертається до мирного життя. Густа задушлива атмосфера брехні, істерії, політиканства починає стиратися з пам'яті. Ми починаємо працювати в ім'я кращого сьогодення і ще кращого майбутнього.

Дякую Вам за довіру і вже сьогодні починаю робити все, щоб її виправдати.

Щиро Ваш, Сергій Березенко

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.