Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:23:45

Проблеми населення – проблеми влади

01.07.2015   08:15

Геннадій Корбан позиціонує себе як відкриту до спілкування особистість. Та й виконує все те, про що говорить.

Одним із підтверджень сказаного є зустріч із жителями будинків по вулиці Генерала Бєлова. Під час спілкування містяни порушили соціально важливі питання. Вони стосувалися роботи ЖКХ №10, благоустрою території біля будинків, заробітної плати та пенсійного забезпечення.

Не зважаючи на те, що вже давно працює приймальня Геннадія Корбана та його штаб, населення не перестає звертатися до нього з проблемами, які їх хвилюють. Винятком не стала зустріч з жителями будинків 18, 20, 22, 24 по вулиці Генерала Бєлова.

Жителі вислухали уважно все те, що їм розповів Геннадій Корбан. Однак більш живою та активною стала друга частина зустрічі. Населення сильно хвилюють питання, що стосуються роботи жеку №10. Жителі будинків неодноразово писали заяви. У них вони просили представників влади повпливати на роботу жеку. Так, наприклад, лічильники на електроенергію, що стоять у будинку №18 вже не підлягають ремонту й потребують заміни. Після бездіяльності працівників ЖКХ вони звернулися до Сергія Березенка з проханням допомогти у вирішенні цього питання.

Проте навіть адмністративний ресурс, який має пан Березенко, не вирішив це питання. Єдина надія, яка тепер є у людей, це допомога Геннадія Корбана. «Питання роботи жеків міста дійсно є проблематичним. Влада не реагує на прохання населення та фактично не виконує своїх обов′язків. Проблема лічильників потребує негайного вирішення. Цим питанням займеться моє громадська приймальня. Все буде вирішено. Якщо влада не може це зробити, маючи значні адміністративні ресурси, то я, як свідомий громадянин, який має змогу допомогти, просто не можу пройти повз цієї проблеми», - так прокоментував ситуацію Геннадій Корбан під час спілкування з людьми.

Крім того було багато звернень з приводу соціального захисту пенсіонерів, малозабезпечених верств населення. Двір будинків, де відбувалася зустріч, є улюбленим місцем кандидатів у депутати та місцевих депутатів, коли потрібно поспілкуватися з населенням. Однак жоден з них не додумався облаштувати територію. «Сюди всі приїжджають, говорять із жителями, весь час обіцяють, а реальних справ немає. Жоден із них не додумався навіть дитячого майданчика поставити. Є одна нещасна гірка дитяча та й за ту весь час діти сваряться», - розповіла одна з жительок. На це Геннадій Корбан сказав, що побажання жителів із цього питання буде враховане.

Жителі, з якими зустрічався пан Корбан, також розповіли, що значною проблемою є відсутність парковки біля будинків. «Водії вже страх втратили зовсім, - говорять жителі. – Вони паркуються під самим під′їздом. Діти бігають, гуляють, а вони ставлять свої машини де попало. За діток наших страшно! А раптом під машину потраплять під самим під′їздом». На це Геннадій Корбан одразу відреагував та дав завдання своїм представникам із громадської приймальні якнайшвидше вирішити це питання.

Жителі ще довго би спілкувалися з паном Корбаном… На всі проблеми, які є у людей Геннадій Корбан реагував ніби на свої власні. Пообіцяв допомогти в силу своїх можливостей.

PR

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини