Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:40:59

Відбулось чергове засідання Ніжинського виконавчого комітету

27.06.2015   09:21

Двадцять п’ятого червня, в великій залі міськвиконкому відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На засіданні були присутні сім членів виконкому.

Серед питань, які розглядали були наступні: про надання матеріальної допомоги, надання містобудівних умов та обмежень на будівництво балкону, надання дозволу на переобладнання, перепланування у квартирах, оформлення технічної документації на збудовані будівлі, на будівництво гаражів,розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини, поповнення прийомної сімʼї та влаштування дитини, продовження терміну дії та внесення змін до раніше прийнятих рішень виконавчого комітету, фінансування робіт, пов’язаних з інвентаризацією протирадіаційного укриття № 95745, про підготовку та проведення заходів шостої черги часткової мобілізації, надання містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок.

У різному слухали питання про врегулювання питання щодо відлову тварин, хворих на сказ; про стан заміни приладів обліку газу у багатоквартирних будинках м. Ніжина; про умови перевірок санітарного стану торгівельних закладів; про звернення до Кабінету Міністрів України та прем’єр-міністра України щодо унеможливлення зупинки діяльності ТОВ НіжинТеплоМережі», щодо примусового вилучення коштів для забезпечення безперебійної діяльності підприємства та підготовки до нового опалювального сезону 2015-2016 років; про висновки та пропозиції робочої групи щодо вартості перевезення пенсіонерів та дітей у громадському транспорті, про видалення аварійних дерев біля Троїцького кладовища  та по вул. Об’їжджій; про упорядкування зелених насаджень біля дорожніх знаків; про відновлення асфальтного покриття на території ДНЗ № 2; про виготовлення знаків для розмежування ділянок для паркування автотранспорту та упорядкування території, яка використовується ПП «Лідер С» та ДКП «Комунальний ринок». Вивчити умови договору між міською радою та ПП «Лідер С»; про стан виконання рекомендації адміністрацією Ніжинського Державного університету ім. М.Гоголя  щодо  зобов’язання проведення впорядкування прилеглої території біля приміщення за адресою пл. І.Франка, 2; про прийняття у комунальну власність нежитлової будівлі по вул. Брюховця, буд. № 3; про розгляд листів щодо розміщення торгівельних точок по вул. Гоголя; про направлення листів членам виконавчого комітету щодо причин їх відсутності на засіданнях виконкому.

Найбільш обговорюваними питаннями були ті, які стосувались заміни приладів обліку газу та вартості перевезень пенсіонерів і дітей у громадському транспорті.

Про підсумки громадського обговорення по тарифам на проїзд для пенсіонерів і дітей розповів виконавчому комітету заступник міського голови Григорій Олійник.

Представник перевізників Віктор Герасименко сказав, що вони не проти возити дітей за одну гривню кожного дня, включаючи канікули, вихідні та святкові дні.

Пенсіонерів згодні возити за талонами. Згодні вони, навіть, якщо їм не будуть відшкодовувати такі перевезення за талонами. По закінченні талонів, а їх лише вісім на місяць, перевізники будуть возити пенсіонерів за повну вартість проїзду.

Позиція міського голови – перевізники мають возити дітей і пенсіонерів за одну гривню протягом усього року.

Ігор Алєксєєнко, заступник міського голови, запропонував дітей і пенсіонерів возити за гривню п’ятдесят і назавжди забути про талони та обмеження в часі для пільгового проїзду.

Представник перевізників говорив, що зараз не готовий дати відповідь – спершу йому треба порадитись із іншими перевізниками.

Як тільки міська влада, перевізники та користувачі послуг перевезення дійдуть згоди між собою на нашому сайті з’явиться інформація про вартість проїзду для дітей і людей пенсійного віку.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини