Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:14:17

З нагоди Дня державної служби

24.06.2015   07:45Агенцiя

23 червня професійне свято відзначають державні службовці. З професійним святом їх привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Микола Звєрєв, голова обкому профспілки працівників державних установ Микола Петренко.

На сьогоднішній день статус державних службовців в області мають майже 9,1 тисяч осіб, і близько 75% з них – жінки.

Як позитив Леонід Сахневич відзначив тенденцію до збільшення кількості молодих працівників за останні три роки.
— Це ті люди, які увійшли у свідоме життя вже в часи незалежної України, люди з іншою ментальністю й великими амбіціями до самореалізації, - наголосив перший заступник голоси облдержадміністрації.

Голова обласної ради Микола Звєрєв привітав присутніх від обласної ради та депутатського корпусу. Він подякував держслужбовцям за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, побажав їх здоров’я, миру та самореалізації.

Звертаючись до присутніх на урочистому зібранні в облдержадміністрації Микола Звєрєв наголосив, що завдання, які стоять перед держслужбовцями, не можливо вирішити без глибоких знань, досвіду, відповідальності та тісної співпраці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. За словами Миколи Звєрєва, хоча й по-різному звучать назви посад фахової діяльності, але державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування виконують єдину місію – служать своєму народові. Серед іншого керівник висловив сподівання, що проголошений у державі курс на реформування і децентралізацію влади, сприятиме ґрунтовним перетворенням в усіх гілках управлінської системи нашої країни.
– Перед нами лежить одне із основних завдань такого реформування - побудова в Україні демократичного, соціально справедливого суспільства, з удосконаленим адміністративно - територіальним поділом на основі добровільного об'єднання громад, утвердженням європейських стандартів рівня життя, прав і свобод наших людей. І головне це допоможе забезпечити мир на нашій землі, – підкреслив голова обласної ради та побажав держслужбовцям добробуту, благополуччя, життєвого і професійного піднесення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби Микола Звєрєв вручив Почесні грамоти та відзнаки обласної ради:
головному спеціалісту відділу контролю апарату обласної державної адміністрації Людмилі Драло;
головному спеціалісту загального відділу апарату обласної державної адміністрації Ірині Корінь;
головному спеціалісту відділу запобігання, виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами апарату обласної державної адміністрації Миколі Литвиненку;
заступнику начальника управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Людмилі Мельник;
головному спеціалісту юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації Наталія Сокирко;
начальнику загального відділу апарату обласної державної адміністрації Олені Фурсовій;
головному спеціалісту відділу кадрової роботи апарату обласної державної адміністрації Вікторії Цилібіній.

В рамках урочистостей також відбулося нагородження переможців і лауреатів ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини