Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:29:35

Проти Звєрєва можуть порушити кримінальну справу?

17.03.2015   09:53Агенцiя

Наприкінці лютого представники громадської організації «Форум порятунку Чернігова» заявили, що мають намір звернутися до прокуратури з заявою, про протиправні дії голови облради Миколи Звєрєва.

Та на шляху їх прагненням стали Вадим Антошин та Микола Звєрєв, які використовуючи владу та фальшиві документи переоформили громадську організацію на Антошина, аби завадити подачі заяви до прокуратури. Не зважаючи на це, представники організації домоглися від юстиції повернення її засновникам.

Отже, заява таки потрапила до прокуратури і наразі вирішується її подальша доля. Точніше кажучи, доля Миколи Звєрєва. Враховуючи безпристрасність новопризначеного прокурора Дмитра Чібісова, можна припустити, що кримінальна справа проти Звєрєва буде порушена найближчим часом.


Заява
про корупційні дії, перевищення влади та службових повноважень, службова недбалість голови Чернігівської облради Звєрєва М.В.

13 лютого 2015 року Звєрєв М.В. перебував в Києві на прес-конференції організованої в УНІАН бізнесменами Берестовим С.О. та Лазарем В.Л. Питання, яке вони відстоюють – це повернення ПДВ комерційній структурі Берестового С.О. та зняття начальника Головного управління ДФС у Чернігівській області Дусяка С.П. Як пізніше зазначив Звєрєв М.В., то там опинився випадково. Та це відверта брехня, бо анонс про його участь був розісланий заздалегідь.

Чому держслужбовець їздить за державні кошти на відверто замовні акції, де певні особи прагнуть отримати від держави гроші та зняти з займаної посади голову ДФС?
Також, слід відмітити, що вище згадані бізнесмени за змовою зі Звєрєвим М.В., ще до прес-конференції в Києві, розгорнули в обласному центрі безстрокову акцію протесту біля стін держфінслужби з вимогою зняти Дусяка С.П.

Крім того, нам достеменно відомо, що вищезгадані бізнесмени приходили до в.о. Чернігівської ОДА Журмана С.М. як люди Звєрєва та змушували його підписати лист про звільнення Дусяка. Якщо б Журман не погодився, йому погрожували встановленням наметів. Відзначу, що сам Звєрєв М.В. відповідне звернення підписав. Після цього, Звєрєв М.В. дзвонив до голови Держфінслужби України з вимогами негайно звільнити Дусяка С.П. Зрозуміло, що він діяв як зацікавлена особа і в інтересах наближених до нього бізнесових кіл.

Варто звернути увагу на те, що своїм виступом проти голови держфінслужби в Чернігівській області, Звєрєв М.В. прагне дестабілізувати фінансову систему області, що грає тільки на руку ворогу. А такі дії вже варто розглядати як відвертий сепаратизм.

Вважаємо, що в діях Звєрєва М.В. є корупція, перевищення влади та службових повноважень, службова недбалість. Вимагаю від прокуратури негайного реагування на протиправні дії голови Чернігівської облради Звєрєва М.В. та проведення розслідування викладених фактів.

Інформація надана ГО "Форум порятунку Чернігова"
PR

ДО теми:

Активісти громадської організації "Форум порятунку Чернігова" подають в прокуратуру на Миколу Звєрєва

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини