Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:41:44

Нардеп Валерій Куліч відтепер має інтернет-сайт

16.03.2015   15:27Агенцiя

Прозорість роботи народного депутата і доступність спілкування з ним – запорука ефективного зв’язку «виборець-депутат-виборець». Саме для цього народний депутат України Валерій Куліч запустив офіційний персональний сайт kulich.com.ua.

Інформація про роботу депутата, його позиції, документи і зворотній зв’язок – основа наповнення класичного сайту нардепа – всі ці елементи є і динамічно оновлюються. Крім того, є й інноваційна функція – на сайті можна проконтролювати хід розгляду звернення до нардепа, що пришвидшує комунікацію.

Також, паралельно із сайтом, працює публічна сторінка Валерія Куліча у facebook. На ній розміщується поточна інформація про роботу нардепа та посилання на сторонні ресурси з інформацією про роботу депутата.

Посилання:
офіційний сайт народного депутата України Куліча Валерія Петровича – http://kulich.com.ua/
офіційна публічна сторінка у мережі facebook – https://www.facebook.com/valerii.kulich


Також нагадуємо!

У Чернігові, на вулиці гетьмана Полуботка, 20/1, для вас працює громадська приймальня народного депутата України Валерія Куліча.

У приймальні постійно є помічники-консультанти нардепа, у яких ви можете отримати первинну юридичну допомогу, сприяння у розв’язанні конфліктних ситуацій, підтримку в захисті законних прав, а також можна домовитися про особисту зустріч із народним депутатом та надати пропозиції стосовно розвитку міста і вдосконалення законодавства.

Також на базі громадської приймальні народного депутата України від 205-го виборчого округу Валерія Куліча діє центр прийому звернень до депутатського об’єднання «Рідна Чернігівщина», головою якого є Валерій Куліч. До об’єднання входять тринадцять нардепів, обраних від Чернігівщини або якось із нею пов’язаних. Тому ефективність ваших звернень, направлених за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка,20/1 – буде найвищою. За потреби, вони будуть перенаправлені тим нардепам, які займаються саме вашою проблемою і є членами профільних комітетів Верховної Ради України.

Запрошуємо до приймальні народного депутата України Валерія Куліча за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 20/1, телефон: 0-462-97-16-51, e-mail: pryimalna.kulich@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини