Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:50:30

Активісти громадської організації "Форум порятунку Чернігова" подають в прокуратуру на Миколу Звєрєва

26.02.2015   15:23Агенцiя

Про це під час прес-конференції у дискусійному клубі «Експертна думка» заявив Олександр Бей.

У зверненні до прокурора Чернігівської області Чібісова Дмитра Олеговича йдеться про наступне:

«Заява про корупційні дії Звєрєва М.В.

 13 лютого 2015 року Звєрєв М.В. перебував в Києві на прес-конференції організованої бізнесменами Берестовим та Лазарем. Питання, яке вони відстоюють – це повернення ПДВ структурам Берестового. Як пізніше зазначив Звєрєв, то там опинився випадково. Та це відверта брехня, бо анонс про його участь був розісланий заздалегідь.

 Чому держслужбовець їздить за державні кошти на відверто замовні акції, де певні особи прагнуть отримати від держави гроші.

 Варто звернути увагу на те, що своїм виступом проти голови держфінінспекції в Чернігівській області, Звєрєв прагне дестабілізувати фінансову систему області, що грає тільки на руку ворогу. А такі дії вже варто розглядати як відвертий сепаратизм.

 Крім того, нам достеменно відомо, що вищезгадані бізнесмени приходили до в.о. ОДА Журмана як люди Звєрєва та змушували його підписати лист про звільнення Дусяка. Якщо б Журман не погодився, йому погрожували встановленням наметів. Після цього, сам Звєрєв дзвонив до голови Держфінінспекції України з вимогами негайно звільнити Дусяка. Зрозуміло, що він діяв як зацікавлена особа і в інтересах наближених до нього бізнесових кіл.

 Вважаємо, що в діях Звєрєва М.В. є корупція і вимагаємо від прокуратури відкриття кримінального провадження та проведення розслідування цих фактів».

PR

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.